One Must Fall: 2097

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
One Must Fall: 2097
UtgiverEpic Games
PlattformDOS
Sjangerslåssespill
Modusflerspiller og enspiller

One Must Fall: 2097, også bare kalt OMF i forkortet versjon, er et enspillers eller tospillers slåsspill hvor man kontrollerer roboter istedenfor vanlige menneske-kjempere. I spillet kan man modifisere sine roboter med ekstra rustning, våpen eller andre oppgraderinger.

Historie[rediger | rediger kilde]

One Must Fall: 2097's utvikling startet i 1992 og ble lansert på markedet i 1994, hvor den også mottok kritikk fra det norske PC-magasinet Tekno. Det er utviklet av Epic Software og publisert av Diversion Entertainment. Spillet fikk pluss for sine mange detaljer, med gnister, små partikler og lys-/skygge-bruk, og sin fengende musikk i en techno-stil.

Man kan kontrollere flerfoldige roboter, alle med sine oppgraderinger. Det er 12 forskjellige. Selv om spillet fikk pluss for gode detaljer, mottok det sammenlagt heller dårlige kritikker på grunn av at det var kronglete å spille, og at det brukte en utdatert musikkoder, Scream Tracker 3.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

videospillstubbDenne videospillrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.