Men of a Certain Age

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Men of a Certain Age
Sjanger Drama
Skaper Mike Royce
Ray Romano
Medvirkende Ray Romano
Scott Bakula
Andre Braugher
Nasjonalitet USA USA
Språk Engelsk
Sesonger 1
Episoder 10
Produksjon
Prod.leder Cary Hoffman
Ray Romano
Rory Rosegarten
Mike Royce
Scott Winant
Produsent Victor Hsu
Lengde 43 minutter
Sending
Kanal TNT
Bildeformat 16:9
Periode 7. desember 2009
Eksterne lenker
Offisiell nettside
IMDb
TV.com-oppsummering

Men of a Certain Age er en amerikansk drama TV-serie.

Serien hadde premiere på TNT i USA 7. desember 2009. Serien blir sendt på Super Channel i Canada.

Roller[rediger | rediger kilde]

I hovedrollene spiller Ray Romano (Alle elsker Raymond) som Joe, Scott Bakula (Quantum Leap) som Terry Elliott, og Andre Braugher (House M.D.) som Owen. De er tre bestevenner i førtiårsalderen, og serien er om hvordan de takler livets realiteter.

Joe er nylig separert og har to barn, som han sliter med forholdet til. Generelt sett har han problemer med å forholde seg til andre mennesker. Han driver en leketøysbutikk, og bor på hotell siden han flyttet fra kona. Han finner ut via Owen at kona har et forhold til en annen, og at forholdet startet før separasjonen.

Owen bor sammen med kone og barn, og jobber i farens bilbutikk som bilselger. Han blir likestilt med de andre selgerne, og sliter med å få aksept av faren. Han føler han må slite ekstra mye i forhold til de andre, men ønsker heller ikke særbehandling. Han mistrives i jobben og drømmer om å drive for seg selv, noe han engang gjorde, da han tidligere startet en platebutikk med salg av LP-plater. Den måtte legges ned da alle skiftet til CD-er, og Owen måtte krype tilbake til faren.

Terry Elliott er evig ungkar og storsjarmør. Han har tidligere jobbet som skuespiller, og har draget på det motsatte kjønn. Han oppfattes av kameratene som uansvarlig, og de spøker med alle forholdene Terry har. Han gir klare signaler at han ikke ønsker faste forhold, selv om han av og til har en drøm om å slå seg til ro. Han trives best med å gå fra forhold til forhold, eller gjerne ha flere samtidig. Han innleder blant annet et forhold til en servitør på 25 år, halve hans egen alder.

Rolleliste[rediger | rediger kilde]

Episodeliste[rediger | rediger kilde]

  1. Pilot
  2. Let it Go
  3. Mind's Eye
  4. The New Guy
  5. Powerless
  6. Go With The Flow
  7. Father's Fraternity
  8. You Gonna Do That The Rest of Your Life?
  9. How to Be an All-Star
  10. Back in the S#!t


fjernsynstubbDenne fjernsynrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.