Men of a Certain Age

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Jump to navigation Jump to search
Men of a Certain Age
Generell informasjon
SjangerDrama / Komedie
Prod.landAmerikansk
Sesonger2
Episoder22
Lengde43 min. (per episode)
SpråkEngelsk
Foran kamera
MedvirkendeRay Romano
Scott Bakula
Andre Braugher
Bak kamera
SkapereMike Royce
Ray Romano
Sending
Periode7. des. 20096. juli 2011
TV-kanalTNT
Teknisk informasjon
Bildeformat16:9
Eksterne lenker
IMDbRedigere på wikidata

Men of a Certain Age er en amerikansk drama- og komiserie som gikk på TNT fra 2009 til 2011. Serien handlet om tre bestevenner i førtiårsalderen, og hvordan de taklet livets realiteter. De tre ble spilt av Ray Romano, Scott Bakula og Andre Braugher.

Roller[rediger | rediger kilde]

I hovedrollene spiller Ray Romano (Alle elsker Raymond) som Joe, Scott Bakula (Quantum Leap) som Terry Elliott, og Andre Braugher (House M.D.) som Owen. De er tre bestevenner i førtiårsalderen, og serien er om hvordan de takler livets realiteter.

Joe er nylig separert og har to barn, som han sliter med forholdet til. Generelt sett har han problemer med å forholde seg til andre mennesker. Han driver en leketøysbutikk, og bor på hotell siden han flyttet fra kona. Han finner ut via Owen at kona har et forhold til en annen, og at forholdet startet før separasjonen.

Owen bor sammen med kone og barn, og jobber i farens bilbutikk som bilselger. Han blir likestilt med de andre selgerne, og sliter med å få aksept av faren. Han føler han må slite ekstra mye i forhold til de andre, men ønsker heller ikke særbehandling. Han mistrives i jobben og drømmer om å drive for seg selv, noe han engang gjorde, da han tidligere startet en platebutikk med salg av LP-plater. Den måtte legges ned da alle skiftet til CD-er, og Owen måtte krype tilbake til faren.

Terry Elliott er evig ungkar og storsjarmør. Han har tidligere jobbet som skuespiller, og har draget på det motsatte kjønn. Han oppfattes av kameratene som uansvarlig, og de spøker med alle forholdene Terry har. Han gir klare signaler at han ikke ønsker faste forhold, selv om han av og til har en drøm om å slå seg til ro. Han trives best med å gå fra forhold til forhold, eller gjerne ha flere samtidig. Han innleder blant annet et forhold til en servitør på 25 år, halve hans egen alder.

Rolleliste[rediger | rediger kilde]

Episodeliste[rediger | rediger kilde]

  1. Pilot
  2. Let it Go
  3. Mind's Eye
  4. The New Guy
  5. Powerless
  6. Go With The Flow
  7. Father's Fraternity
  8. You Gonna Do That The Rest of Your Life?
  9. How to Be an All-Star
  10. Back in the S#!t

Referanser[rediger | rediger kilde]


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]