Liste over nummererte småplaneter: 16001–17000

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Liste over nummererte småplaneter: 16001–17000 er en liste over nummererte småplaneter fra nummer 16001–17000. For fullstendig liste, se liste over nummererte småplaneter.


Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
16001–16100 rediger
16001 - 1999 AY21 15. januar 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
16002 Bertin 1999 AM24 15. januar 1999 Caussols ODAS
16003 - 1999 BX2 19. januar 1999 Oizumi T. Kobayashi
16004 - 1999 BZ3 20. januar 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
16005 - 1999 BP7 21. januar 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
16006 - 1999 BJ9 22. januar 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
16007 Kaasalainen 1999 BC11 20. januar 1999 Caussols ODAS
16008 - 1999 CV 5. februar 1999 Oizumi T. Kobayashi
16009 - 1999 CM8 13. februar 1999 Oizumi T. Kobayashi
16010 - 1999 CG14 13. februar 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
16011 - 1999 CM16 6. februar 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
16012 Jamierubin 1999 CG19 10. februar 1999 Socorro LINEAR
16013 Schmidgall 1999 CX38 10. februar 1999 Socorro LINEAR
16014 Sinha 1999 CB47 10. februar 1999 Socorro LINEAR
16015 Snell 1999 CK47 10. februar 1999 Socorro LINEAR
16016 - 1999 CB54 10. februar 1999 Socorro LINEAR
16017 Street 1999 CX65 12. februar 1999 Socorro LINEAR
16018 - 1999 CJ67 12. februar 1999 Socorro LINEAR
16019 Edwardsu 1999 CL69 12. februar 1999 Socorro LINEAR
16020 Tevelde 1999 CA76 12. februar 1999 Socorro LINEAR
16021 Caseyvaughn 1999 CG81 12. februar 1999 Socorro LINEAR
16022 Wissnergross 1999 CJ86 10. februar 1999 Socorro LINEAR
16023 Alisonyee 1999 CV93 10. februar 1999 Socorro LINEAR
16024 - 1999 CT101 10. februar 1999 Socorro LINEAR
16025 - 1999 CA104 12. februar 1999 Socorro LINEAR
16026 - 1999 CM118 13. februar 1999 Socorro LINEAR
16027 - 1999 DV1 18. februar 1999 Haleakala NEAT
16028 - 1999 DC6 17. februar 1999 Socorro LINEAR
16029 - 1999 DQ6 20. februar 1999 Socorro LINEAR
16030 - 1999 FS3 19. mars 1999 High Point D.K. Chesney
(16031) 1999 FJ10 1999 FJ10 20. mars 1999 King City R.G. Sandness
16032 - 1999 FU30 19. mars 1999 Socorro LINEAR
16033 - 1999 FT32 24. mars 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
16034 - 1999 FW32 24. mars 1999 Socorro LINEAR
16035 Sasandford 1999 FX32 24. mars 1999 Anderson Mesa LONEOS
16036 Moroz 1999 GV8 10. april 1999 Anderson Mesa LONEOS
16037 Sheehan 1999 GX8 10. april 1999 Anderson Mesa LONEOS
16038 - 1999 GD18 15. april 1999 Socorro LINEAR
16039 Zeglin 1999 GH18 15. april 1999 Socorro LINEAR
16040 - 1999 GN18 15. april 1999 Socorro LINEAR
16041 - 1999 GM19 15. april 1999 Socorro LINEAR
16042 - 1999 GA20 15. april 1999 Socorro LINEAR
16043 Yichenzhang 1999 GP23 6. april 1999 Socorro LINEAR
16044 Kurtbachmann 1999 GW24 6. april 1999 Socorro LINEAR
(16045) 1999 HU2 1999 HU2 22. april 1999 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16046 Gregnorman 1999 JK 5. mai 1999 Reedy Creek J. Broughton
16047 - 1999 JG10 8. mai 1999 Catalina CSS
16048 - 1999 JU23 10. mai 1999 Socorro LINEAR
16049 - 1999 JS32 10. mai 1999 Socorro LINEAR
16050 - 1999 JN35 10. mai 1999 Socorro LINEAR
16051 Bernero 1999 JF36 10. mai 1999 Socorro LINEAR
16052 - 1999 JX36 10. mai 1999 Socorro LINEAR
16053 Brennan 1999 JA40 10. mai 1999 Socorro LINEAR
16054 - 1999 JP55 10. mai 1999 Socorro LINEAR
16055 - 1999 JQ56 10. mai 1999 Socorro LINEAR
16056 - 1999 JN75 6. mai 1999 Socorro LINEAR
16057 - 1999 JO75 6. mai 1999 Socorro LINEAR
16058 - 1999 JP75 6. mai 1999 Socorro LINEAR
16059 Marybuda 1999 JV86 12. mai 1999 Socorro LINEAR
16060 - 1999 JZ89 12. mai 1999 Socorro LINEAR
16061 - 1999 JQ117 13. mai 1999 Socorro LINEAR
16062 Buncher 1999 NR36 14. juli 1999 Socorro LINEAR
16063 - 1999 NV36 14. juli 1999 Socorro LINEAR
16064 - 1999 RH27 5. september 1999 Catalina CSS
16065 Borel 1999 RE35 11. september 1999 Prescott P.G. Comba
16066 - 1999 RN39 8. september 1999 Catalina CSS
16067 - 1999 RA47 7. september 1999 Socorro LINEAR
16068 Citron 1999 RN86 7. september 1999 Socorro LINEAR
16069 Marshafolger 1999 RS95 7. september 1999 Socorro LINEAR
16070 - 1999 RB101 8. september 1999 Socorro LINEAR
16071 - 1999 RW125 9. september 1999 Socorro LINEAR
16072 - 1999 RE128 9. september 1999 Socorro LINEAR
16073 Gaskin 1999 RK129 9. september 1999 Socorro LINEAR
16074 Georgekaplan 1999 RR129 9. september 1999 Socorro LINEAR
16075 Meglass 1999 RL130 9. september 1999 Socorro LINEAR
16076 Barryhaase 1999 RV131 9. september 1999 Socorro LINEAR
16077 Arayhamilton 1999 RK157 9. september 1999 Socorro LINEAR
16078 Carolhersh 1999 RG177 9. september 1999 Socorro LINEAR
16079 Imada 1999 RP181 9. september 1999 Socorro LINEAR
16080 - 1999 RX184 9. september 1999 Socorro LINEAR
16081 - 1999 SR15 30. september 1999 Catalina CSS
16082 - 1999 TR5 2. oktober 1999 Višnjan Observatory K. Korlević, M. Jurić
16083 Jorvik 1999 TH12 12. oktober 1999 Kleť J. Tichá, M. Tichý
16084 - 1999 TY18 12. oktober 1999 Črni Vrh Črni Vrh
16085 Laffan 1999 TM27 3. oktober 1999 Socorro LINEAR
16086 - 1999 TF90 2. oktober 1999 Socorro LINEAR
16087 - 1999 TR102 2. oktober 1999 Socorro LINEAR
16088 - 1999 TJ121 4. oktober 1999 Socorro LINEAR
16089 Lamb 1999 TG147 7. oktober 1999 Socorro LINEAR
16090 Lukaszewski 1999 TN147 7. oktober 1999 Socorro LINEAR
16091 Malchiodi 1999 TO152 7. oktober 1999 Socorro LINEAR
16092 - 1999 TP171 10. oktober 1999 Socorro LINEAR
16093 - 1999 TQ180 10. oktober 1999 Socorro LINEAR
16094 Scottmccord 1999 TQ222 2. oktober 1999 Socorro LINEAR
16095 - 1999 TA249 8. oktober 1999 Catalina CSS
(16096) 1999 US6 1999 US6 29. oktober 1999 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16097 - 1999 UE50 30. oktober 1999 Catalina CSS
16098 - 1999 VR9 9. november 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
16099 - 1999 VQ24 15. november 1999 Ondřejov P. Kušnirák, P. Pravec
16100 - 1999 VO30 3. november 1999 Socorro LINEAR
15101–15200 rediger
16101 Notskas 1999 VA36 3. november 1999 Socorro LINEAR
16102 Barshannon 1999 VT68 4. november 1999 Socorro LINEAR
16103 Lorsolomon 1999 VU81 5. november 1999 Socorro LINEAR
16104 Stesullivan 1999 VT177 6. november 1999 Socorro LINEAR
16105 Marksaunders 1999 VL211 14. november 1999 Anderson Mesa LONEOS
16106 Carmagnola 1999 VW212 12. november 1999 Anderson Mesa LONEOS
16107 Chanmugam 1999 WQ2 27. november 1999 Baton Rouge W.R. Cooney Jr.
16108 - 1999 WV3 28. november 1999 Oizumi T. Kobayashi
16109 - 1999 WH6 28. november 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
16110 Paganetti 1999 WU8 28. november 1999 Gnosca S. Sposetti
16111 - 1999 XT4 4. desember 1999 Catalina CSS
16112 Vitaris 1999 XK13 5. desember 1999 Socorro LINEAR
16113 Ahmed 1999 XN23 6. desember 1999 Socorro LINEAR
16114 Alyono 1999 XV23 6. desember 1999 Socorro LINEAR
16115 - 1999 XH25 6. desember 1999 Socorro LINEAR
16116 Balakrishnan 1999 XQ29 6. desember 1999 Socorro LINEAR
16117 - 1999 XS29 6. desember 1999 Socorro LINEAR
16118 Therberens 1999 XQ56 7. desember 1999 Socorro LINEAR
16119 Bronner 1999 XS60 7. desember 1999 Socorro LINEAR
16120 Burnim 1999 XV60 7. desember 1999 Socorro LINEAR
16121 Burrell 1999 XD66 7. desember 1999 Socorro LINEAR
16122 Wenyicai 1999 XW67 7. desember 1999 Socorro LINEAR
16123 Jessiecheng 1999 XQ83 7. desember 1999 Socorro LINEAR
16124 Timdong 1999 XR85 7. desember 1999 Socorro LINEAR
16125 - 1999 XK86 7. desember 1999 Socorro LINEAR
16126 - 1999 XQ86 7. desember 1999 Socorro LINEAR
16127 Farzan-Kashani 1999 XK92 7. desember 1999 Socorro LINEAR
16128 Kirfrieda 1999 XS92 7. desember 1999 Socorro LINEAR
16129 Kevingao 1999 XG97 7. desember 1999 Socorro LINEAR
16130 Giovine 1999 XU97 7. desember 1999 Socorro LINEAR
16131 Kaganovich 1999 XV97 7. desember 1999 Socorro LINEAR
16132 Angelakim 1999 XH99 7. desember 1999 Socorro LINEAR
16133 - 1999 XC100 7. desember 1999 Socorro LINEAR
16134 - 1999 XE100 7. desember 1999 Socorro LINEAR
16135 Ivarsson 1999 XY104 9. desember 1999 Fountain Hills C.W. Juels
16136 - 1999 XR109 4. desember 1999 Catalina CSS
16137 - 1999 XX116 5. desember 1999 Catalina CSS
16138 - 1999 XV119 5. desember 1999 Catalina CSS
16139 - 1999 XO120 5. desember 1999 Catalina CSS
16140 - 1999 XD125 7. desember 1999 Catalina CSS
16141 - 1999 XT127 7. desember 1999 Črni Vrh Črni Vrh
16142 Leung 1999 XC135 6. desember 1999 Socorro LINEAR
16143 - 1999 XK142 12. desember 1999 Socorro LINEAR
16144 Korsten 1999 XK144 15. desember 1999 Fountain Hills C.W. Juels
16145 - 1999 XP166 10. desember 1999 Socorro LINEAR
16146 - 1999 XW170 10. desember 1999 Socorro LINEAR
16147 Jeanli 1999 XL175 10. desember 1999 Socorro LINEAR
16148 - 1999 XG188 12. desember 1999 Socorro LINEAR
16149 - 1999 XS215 14. desember 1999 Socorro LINEAR
16150 Clinch 1999 XZ227 9. desember 1999 Anderson Mesa LONEOS
16151 - 1999 XF230 7. desember 1999 Catalina CSS
16152 - 1999 YN12 30. desember 1999 San Marcello L. Tesi, M. Tombelli
16153 - 2000 AB 1. januar 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
16154 Dabramo 2000 AW2 1. januar 2000 San Marcello A. Boattini, M. Tombelli
16155 Buddy 2000 AF5 3. januar 2000 Reedy Creek J. Broughton
16156 - 2000 AP39 3. januar 2000 Socorro LINEAR
16157 Toastmasters 2000 AS50 5. januar 2000 Fountain Hills C.W. Juels
16158 Monty 2000 AV50 5. januar 2000 Fountain Hills C.W. Juels
16159 - 2000 AK62 4. januar 2000 Socorro LINEAR
16160 - 2000 AZ66 4. januar 2000 Socorro LINEAR
16161 - 2000 AC68 4. januar 2000 Socorro LINEAR
16162 - 2000 AD68 4. januar 2000 Socorro LINEAR
16163 Suhanli 2000 AD69 5. januar 2000 Socorro LINEAR
16164 Yangli 2000 AO69 5. januar 2000 Socorro LINEAR
16165 Licht 2000 AW83 5. januar 2000 Socorro LINEAR
16166 Jonlii 2000 AQ84 5. januar 2000 Socorro LINEAR
16167 Oertli 2000 AJ89 5. januar 2000 Socorro LINEAR
16168 Palmen 2000 AR91 5. januar 2000 Socorro LINEAR
16169 - 2000 AO95 4. januar 2000 Socorro LINEAR
16170 - 2000 AS95 4. januar 2000 Socorro LINEAR
16171 - 2000 AD97 4. januar 2000 Socorro LINEAR
16172 - 2000 AZ97 4. januar 2000 Socorro LINEAR
16173 - 2000 AC98 4. januar 2000 Socorro LINEAR
16174 Parihar 2000 AX116 5. januar 2000 Socorro LINEAR
16175 Rypatterson 2000 AL118 5. januar 2000 Socorro LINEAR
16176 - 2000 AZ126 5. januar 2000 Socorro LINEAR
16177 Pelzer 2000 AR127 5. januar 2000 Socorro LINEAR
16178 - 2000 AT127 5. januar 2000 Socorro LINEAR
16179 - 2000 AL134 4. januar 2000 Socorro LINEAR
16180 Rapoport 2000 AZ136 4. januar 2000 Socorro LINEAR
16181 - 2000 AC137 4. januar 2000 Socorro LINEAR
16182 - 2000 AH137 4. januar 2000 Socorro LINEAR
16183 - 2000 AX138 5. januar 2000 Socorro LINEAR
16184 - 2000 AD142 5. januar 2000 Socorro LINEAR
16185 - 2000 AH164 5. januar 2000 Socorro LINEAR
16186 - 2000 AK164 5. januar 2000 Socorro LINEAR
16187 - 2000 AP164 5. januar 2000 Socorro LINEAR
16188 - 2000 AH175 7. januar 2000 Socorro LINEAR
16189 Riehl 2000 AT187 8. januar 2000 Socorro LINEAR
16190 - 2000 AK191 8. januar 2000 Socorro LINEAR
16191 Rubyroe 2000 AO205 10. januar 2000 Oaxaca J.M. Roe
16192 Laird 2000 AU207 4. januar 2000 Kitt Peak Spacewatch
16193 Nickaiser 2000 AV207 4. januar 2000 Kitt Peak Spacewatch
16194 Roderick 2000 AJ231 4. januar 2000 Anderson Mesa LONEOS
16195 - 2000 AQ236 5. januar 2000 Socorro LINEAR
16196 - 2000 AR236 5. januar 2000 Socorro LINEAR
16197 Bluepeter 2000 AA243 7. januar 2000 Anderson Mesa LONEOS
16198 Búzios 2000 AB243 7. januar 2000 Anderson Mesa LONEOS
16199 Rozenblyum 2000 BX26 30. januar 2000 Socorro LINEAR
16200 - 2000 BT28 30. januar 2000 Socorro LINEAR
16201–16300 rediger
16201 - 2000 CK1 4. februar 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
16202 Srivastava 2000 CE28 2. februar 2000 Socorro LINEAR
16203 Jessicastahl 2000 CH32 2. februar 2000 Socorro LINEAR
16204 - 2000 CT33 4. februar 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
16205 - 2000 CC34 4. februar 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
16206 - 2000 CL39 4. februar 2000 Socorro LINEAR
16207 - 2000 CV40 1. februar 2000 Catalina CSS
16208 - 2000 CL52 2. februar 2000 Socorro LINEAR
16209 Sterner 2000 CB56 4. februar 2000 Socorro LINEAR
16210 - 2000 CY61 2. februar 2000 Socorro LINEAR
16211 Samirsur 2000 CL83 4. februar 2000 Socorro LINEAR
16212 Theberge 2000 CB84 4. februar 2000 Socorro LINEAR
16213 - 2000 CG85 4. februar 2000 Socorro LINEAR
16214 Venkatachalam 2000 CM87 4. februar 2000 Socorro LINEAR
16215 Venkatraman 2000 CB104 11. februar 2000 Socorro LINEAR
16216 - 2000 DR4 28. februar 2000 Socorro LINEAR
16217 Peterbroughton 2000 DR13 28. februar 2000 Kitt Peak Spacewatch
16218 - 2000 DV14 26. februar 2000 Catalina CSS
16219 Venturelli 2000 DL29 29. februar 2000 Socorro LINEAR
16220 Mikewagner 2000 DB40 29. februar 2000 Socorro LINEAR
16221 Kevinyang 2000 DX48 29. februar 2000 Socorro LINEAR
16222 Donnanderson 2000 DK55 29. februar 2000 Socorro LINEAR
16223 - 2000 DR69 29. februar 2000 Socorro LINEAR
16224 - 2000 DU69 29. februar 2000 Socorro LINEAR
16225 Georgebaldo 2000 DF71 29. februar 2000 Socorro LINEAR
16226 Beaton 2000 DT72 29. februar 2000 Socorro LINEAR
16227 - 2000 DY73 29. februar 2000 Socorro LINEAR
16228 - 2000 EC39 8. mars 2000 Socorro LINEAR
16229 - 2000 EM46 9. mars 2000 Socorro LINEAR
16230 Benson 2000 EA95 9. mars 2000 Socorro LINEAR
16231 Jessberger 2000 ES130 11. mars 2000 Anderson Mesa LONEOS
16232 Chijagerbs 2000 ED152 6. mars 2000 Haleakala NEAT
16233 - 2000 FA12 31. mars 2000 Socorro LINEAR
16234 Bosse 2000 FR20 29. mars 2000 Socorro LINEAR
16235 - 2000 FF46 29. mars 2000 Socorro LINEAR
16236 Stebrehmer 2000 GG51 5. april 2000 Socorro LINEAR
16237 - 2000 GX76 5. april 2000 Socorro LINEAR
16238 Chappe 2000 GY104 7. april 2000 Socorro LINEAR
16239 Dower 2000 GY105 7. april 2000 Socorro LINEAR
16240 - 2000 GJ115 8. april 2000 Socorro LINEAR
16241 Dvorsky 2000 GD126 7. april 2000 Socorro LINEAR
16242 - 2000 GT126 7. april 2000 Socorro LINEAR
16243 Rosenbauer 2000 GO147 4. april 2000 Anderson Mesa LONEOS
16244 Brož 2000 GQ147 4. april 2000 Anderson Mesa LONEOS
16245 - 2000 GM160 7. april 2000 Socorro LINEAR
16246 Cantor 2000 HO3 27. april 2000 Prescott P.G. Comba
16247 Esner 2000 HY11 28. april 2000 Socorro LINEAR
16248 Fox 2000 HT13 28. april 2000 Socorro LINEAR
16249 Cauchy 2000 HT14 29. april 2000 Prescott P.G. Comba
16250 Delbó 2000 HP26 26. april 2000 Anderson Mesa LONEOS
16251 Barbifrank 2000 HX48 29. april 2000 Socorro LINEAR
16252 Franfrost 2000 HQ51 29. april 2000 Socorro LINEAR
16253 Griffis 2000 HJ52 29. april 2000 Socorro LINEAR
16254 Harper 2000 HZ53 29. april 2000 Socorro LINEAR
16255 Hampton 2000 HX63 26. april 2000 Anderson Mesa LONEOS
16256 - 2000 JM2 3. mai 2000 Socorro LINEAR
16257 - 2000 JY6 4. mai 2000 Socorro LINEAR
16258 Willhayes 2000 JP13 6. mai 2000 Socorro LINEAR
16259 Housinger 2000 JR13 6. mai 2000 Socorro LINEAR
16260 Sputnik 2000 JO15 9. mai 2000 Reedy Creek J. Broughton
16261 - 2000 JF18 4. mai 2000 Nanyo Nanyo
16262 Rikurtz 2000 JR32 7. mai 2000 Socorro LINEAR
16263 - 2000 JV37 7. mai 2000 Socorro LINEAR
16264 Richlee 2000 JH40 7. mai 2000 Socorro LINEAR
16265 Lemay 2000 JL43 7. mai 2000 Socorro LINEAR
16266 Johconnell 2000 JX43 7. mai 2000 Socorro LINEAR
16267 Mcdermott 2000 JY43 7. mai 2000 Socorro LINEAR
16268 Mcneeley 2000 JD44 7. mai 2000 Socorro LINEAR
16269 Merkord 2000 JP44 7. mai 2000 Socorro LINEAR
16270 - 2000 JH48 9. mai 2000 Socorro LINEAR
16271 Duanenichols 2000 JC55 6. mai 2000 Socorro LINEAR
16272 - 2000 JS55 6. mai 2000 Socorro LINEAR
16273 Oneill 2000 JS56 6. mai 2000 Socorro LINEAR
16274 Pavlica 2000 JX56 6. mai 2000 Socorro LINEAR
16275 - 2000 JP58 6. mai 2000 Socorro LINEAR
16276 - 2000 JX61 7. mai 2000 Socorro LINEAR
16277 - 2000 JW74 4. mai 2000 Kitt Peak Spacewatch
16278 - 2000 JM77 7. mai 2000 Socorro LINEAR
16279 - 2000 KJ23 28. mai 2000 Socorro LINEAR
16280 Groussin 2000 LS6 1. juni 2000 Anderson Mesa LONEOS
16281 - 2071 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16282 - 2512 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16283 - 2545 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16284 - 2861 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16285 - 3047 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16286 - 4057 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16287 - 4096 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16288 - 4169 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16289 - 4201 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16290 - 4204 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16291 - 4315 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16292 - 4557 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16293 - 4613 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16294 - 4758 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16295 - 4820 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16296 - 6308 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16297 - 6346 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16298 - 6529 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16299 - 6566 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16300 - 6569 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16301–16400 rediger
16301 - 6576 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16302 - 6634 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16303 - 6639 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16304 - 6704 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16305 - 6707 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16306 - 6797 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16307 - 7569 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16308 - 7627 P-L 22. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16309 - 9054 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16310 - 1043 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16311 - 1102 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16312 - 1122 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16313 - 1199 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16314 - 1248 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16315 - 2055 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16316 - 2089 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16317 - 2127 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16318 - 2128 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16319 - 3252 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16320 - 4078 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16321 - 4225 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16322 - 4409 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16323 - 1107 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16324 - 1181 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16325 - 1332 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16326 - 2052 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16327 - 3092 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16328 - 3111 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16329 - 3255 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16330 - 3276 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16331 - 4101 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16332 - 4117 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16333 - 4122 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16334 - 4278 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16335 - 5058 T-2 25. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16336 - 5080 T-2 25. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16337 - 5087 T-2 25. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16338 - 1106 T-3 17. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16339 - 2053 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16340 - 2110 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16341 - 2182 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16342 - 2271 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16343 - 2326 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16344 - 2370 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16345 - 2391 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16346 - 2682 T-3 11. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16347 - 3256 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16348 - 3465 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16349 - 4062 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16350 - 1964 VZ2 11. november 1964 Nanking Purple Mountain Observatory
16351 - 1971 US 26. oktober 1971 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
16352 - 1974 FF 22. mars 1974 Cerro El Roble C. Torres
16353 - 1974 WB 16. november 1974 Harvard Observatory Harvard Observatory
16354 - 1975 SN1 30. september 1975 Palomar S.J. Bus
16355 Buber 1975 UA1 29. oktober 1975 Tautenburg Observatory F. Börngen
16356 Univbalttech 1976 GV2 1. april 1976 Nauchnij N.S. Chernykh
16357 - 1976 UP18 22. oktober 1976 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
16358 Plesetsk 1976 YN7 20. desember 1976 Nauchnij N.S. Chernykh
16359 - 1978 VO4 7. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
16360 - 1978 VY5 7. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
16361 - 1979 MS1 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
16362 - 1979 MJ4 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
16363 - 1979 MT4 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
16364 - 1979 MA5 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
16365 - 1979 MK5 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
16366 - 1979 ME7 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
16367 - 1980 FS4 16. mars 1980 La Silla C.-I. Lagerkvist
16368 Città di Alba 1981 DF 28. februar 1981 La Silla H. Debehogne, G. DeSanctis
16369 - 1981 DJ 28. februar 1981 Siding Spring S.J. Bus
16370 - 1981 DA2 28. februar 1981 Siding Spring S.J. Bus
16371 - 1981 DQ3 28. februar 1981 Siding Spring S.J. Bus
(16372) 1981 EP1 1981 EP1 7. mars 1981 La Silla H. Debehogne, G. DeSanctis
16373 - 1981 ES5 7. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
16374 - 1981 EA10 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
16375 - 1981 EM10 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
16376 - 1981 EX10 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
16377 - 1981 EY11 7. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
16378 - 1981 ET17 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
16379 - 1981 EJ18 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
16380 - 1981 EJ20 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
16381 - 1981 EG25 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
16382 - 1981 ER27 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
16383 - 1981 EV30 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
16384 - 1981 ES31 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
16385 - 1981 EQ32 7. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
16386 - 1981 ET34 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
16387 - 1981 EB37 11. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
16388 - 1981 EA39 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
16389 - 1981 EC39 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
16390 - 1981 EG39 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
16391 - 1981 EM40 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
16392 - 1981 EP42 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
16393 - 1981 QS 24. august 1981 Kleť L. Brožek
16394 - 1981 QD4 30. august 1981 Palomar S.J. Bus
16395 Ioannpravednyj 1981 US14 23. oktober 1981 Nauchnij L.I. Chernykh
16396 - 1981 UN22 24. oktober 1981 Palomar S.J. Bus
16397 - 1982 JS2 15. mai 1982 Palomar E.F. Helin, E.M. Shoemaker
16398 Hummel 1982 SN3 24. september 1982 Tautenburg Observatory F. Börngen
16399 - 1983 RF2 14. september 1983 Anderson Mesa E. Bowell
16400 - 1984 SS1 27. september 1984 Kleť Z. Vávrová
16401–16500 rediger
(16401) 1984 SV5 1984 SV5 21. september 1984 La Silla H. Debehogne
16402 - 1984 UR 26. oktober 1984 Anderson Mesa E. Bowell
16403 - 1984 WJ1 20. november 1984 Caussols C. Pollas
(16404) 1985 CM1 1985 CM1 13. februar 1985 La Silla H. Debehogne
(16405) 1985 DA2 1985 DA2 20. februar 1985 La Silla H. Debehogne
16406 - 1985 PH 14. august 1985 Anderson Mesa E. Bowell
16407 Oiunskij 1985 SV2 19. september 1985 Nauchnij N.S. Chernykh, L.I. Chernykh
(16408) 1986 AB 1986 AB 11. januar 1986 Toyota K. Suzuki, T. Urata
(16409) 1986 CZ1 1986 CZ1 12. februar 1986 La Silla H. Debehogne
(16410) 1986 QU2 1986 QU2 28. august 1986 La Silla H. Debehogne
(16411) 1986 QY2 1986 QY2 28. august 1986 La Silla H. Debehogne
16412 - 1986 WZ 25. november 1986 Kleť Z. Vávrová
16413 Abulghazi 1987 BA2 28. januar 1987 La Silla E.W. Elst
16414 Le Procope 1987 QO5 25. august 1987 La Silla E.W. Elst
16415 - 1987 QE7 21. august 1987 Zimmerwald P. Wild
16416 - 1987 SM3 25. september 1987 Brorfelde P. Jensen
16417 - 1987 SF5 30. september 1987 Brorfelde P. Jensen
16418 Lortzing 1987 SD10 29. september 1987 Tautenburg Observatory F. Börngen
16419 Kovalev 1987 SS28 24. september 1987 Nauchnij L.V. Zhuravleva
(16420) 1987 UN1 1987 UN1 28. oktober 1987 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
16421 Roadrunner 1988 BJ 22. januar 1988 Haute Provence E.W. Elst
(16422) 1988 BT3 1988 BT3 18. januar 1988 La Silla H. Debehogne
(16423) 1988 BZ3 1988 BZ3 19. januar 1988 La Silla H. Debehogne
16424 - 1988 CD2 11. februar 1988 La Silla E.W. Elst
16425 - 1988 CY2 11. februar 1988 La Silla E.W. Elst
(16426) 1988 EC 1988 EC 7. mars 1988 Gekko Y. Oshima
16427 - 1988 EB2 13. mars 1988 Brorfelde P. Jensen
16428 - 1988 RD12 14. september 1988 Cerro Tololo S.J. Bus
16429 - 1988 SB2 16. september 1988 Cerro Tololo S.J. Bus
16430 - 1988 VB1 3. november 1988 Brorfelde P. Jensen
16431 - 1988 VH1 6. november 1988 Yorii M. Arai, H. Mori
16432 - 1988 VL2 10. november 1988 Yorii M. Arai, H. Mori
(16433) 1988 VX2 1988 VX2 8. november 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
(16434) 1988 VO3 1988 VO3 11. november 1988 Gekko Y. Oshima
16435 Fándly 1988 VE7 7. november 1988 Piwnice M. Antal
(16436) 1988 XL 1988 XL 3. desember 1988 Gekko Y. Oshima
16437 - 1988 XX1 7. desember 1988 Harvard Observatory Oak Ridge Observatory
16438 Knöfel 1989 AU6 11. januar 1989 Tautenburg Observatory F. Börngen
16439 Yamehoshinokawa 1989 BZ 30. januar 1989 Kitami T. Fujii, K. Watanabe
(16440) 1989 EN5 1989 EN5 2. mars 1989 Siding Spring R.H. McNaught
16441 Kirchner 1989 EF6 7. mars 1989 Tautenburg Observatory F. Börngen
16442 - 1989 GM1 3. april 1989 La Silla E.W. Elst
16443 - 1989 GV1 3. april 1989 La Silla E.W. Elst
16444 Godefroy 1989 GW1 3. april 1989 La Silla E.W. Elst
16445 Klimt 1989 GN3 3. april 1989 La Silla E.W. Elst
16446 - 1989 MH 29. juni 1989 Palomar E.F. Helin
16447 Vauban 1989 RX 3. september 1989 Haute Provence E.W. Elst
16448 - 1989 RV2 7. september 1989 Kleť A. Mrkos
16449 Kigoyama 1989 SO 29. september 1989 Kitami T. Fujii, K. Watanabe
16450 Messerschmidt 1989 SY2 26. september 1989 La Silla E.W. Elst
16451 - 1989 SO3 26. september 1989 La Silla E.W. Elst
16452 Goldfinger 1989 SE8 28. september 1989 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
(16453) 1989 SW8 1989 SW8 23. september 1989 La Silla H. Debehogne
16454 - 1989 TT2 3. oktober 1989 Cerro Tololo S.J. Bus
(16455) 1989 TK16 1989 TK16 4. oktober 1989 La Silla H. Debehogne
16456 - 1989 UO 23. oktober 1989 Kani Y. Mizuno, T. Furuta
(16457) 1989 VF 1989 VF 2. november 1989 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
(16458) 1989 WZ2 1989 WZ2 21. november 1989 Gekko Y. Oshima
16459 Barth 1989 WE4 28. november 1989 Tautenburg Observatory F. Börngen
(16460) 1989 YF1 1989 YF1 30. desember 1989 Siding Spring R.H. McNaught
(16461) 1990 BO 1990 BO 21. januar 1990 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
(16462) 1990 DZ1 1990 DZ1 24. februar 1990 La Silla H. Debehogne
16463 Nayoro 1990 EK 2. mars 1990 Kitami K. Endate, K. Watanabe
16464 - 1990 EV1 2. mars 1990 La Silla E.W. Elst
16465 - 1990 FV1 24. mars 1990 Palomar J. Mueller
16466 Piyashiriyama 1990 FJ2 29. mars 1990 Kitami K. Endate, K. Watanabe
(16467) 1990 FD3 1990 FD3 16. mars 1990 La Silla H. Debehogne
(16468) 1990 HW1 1990 HW1 27. april 1990 Siding Spring R.H. McNaught
16469 - 1990 KR 21. mai 1990 Palomar E.F. Helin
(16470) 1990 OM2 1990 OM2 29. juli 1990 Palomar H.E. Holt
(16471) 1990 OR3 1990 OR3 27. juli 1990 Palomar H.E. Holt
(16472) 1990 OE5 1990 OE5 27. juli 1990 Palomar H.E. Holt
(16473) 1990 QF2 1990 QF2 22. august 1990 Palomar H.E. Holt
(16474) 1990 QG3 1990 QG3 28. august 1990 Palomar H.E. Holt
(16475) 1990 QS4 1990 QS4 24. august 1990 Palomar H.E. Holt
(16476) 1990 QU4 1990 QU4 24. august 1990 Palomar H.E. Holt
(16477) 1990 QH5 1990 QH5 25. august 1990 Palomar H.E. Holt
16478 - 1990 QS6 20. august 1990 La Silla E.W. Elst
16479 Paulze 1990 QK7 20. august 1990 La Silla E.W. Elst
16480 - 1990 QN7 20. august 1990 La Silla E.W. Elst
16481 - 1990 QU7 16. august 1990 La Silla E.W. Elst
16482 - 1990 QK8 16. august 1990 La Silla E.W. Elst
16483 - 1990 QX8 16. august 1990 La Silla E.W. Elst
16484 - 1990 QJ9 16. august 1990 La Silla E.W. Elst
(16485) 1990 RG2 1990 RG2 14. september 1990 Palomar H.E. Holt
(16486) 1990 RM3 1990 RM3 14. september 1990 Palomar H.E. Holt
(16487) 1990 RV5 1990 RV5 8. september 1990 La Silla H. Debehogne
(16488) 1990 RX8 1990 RX8 13. september 1990 Palomar H.E. Holt
(16489) 1990 SG 1990 SG 17. september 1990 Siding Spring R.H. McNaught
(16490) 1990 ST2 1990 ST2 18. september 1990 Palomar H.E. Holt
(16491) 1990 SA3 1990 SA3 18. september 1990 Palomar H.E. Holt
16492 - 1990 SQ5 22. september 1990 La Silla E.W. Elst
16493 - 1990 SB6 22. september 1990 La Silla E.W. Elst
16494 Oka 1990 SP8 22. september 1990 La Silla E.W. Elst
16495 - 1990 SR8 22. september 1990 La Silla E.W. Elst
16496 - 1990 SS8 22. september 1990 La Silla E.W. Elst
16497 - 1990 SU8 22. september 1990 La Silla E.W. Elst
16498 Passau 1990 SX8 22. september 1990 La Silla E.W. Elst
16499 - 1990 SU9 22. september 1990 La Silla E.W. Elst
(16500) 1990 SX10 1990 SX10 16. september 1990 Palomar H.E. Holt
16501–16600 rediger
(16501) 1990 SX13 1990 SX13 23. september 1990 La Silla H. Debehogne
(16502) 1990 SB14 1990 SB14 23. september 1990 La Silla H. Debehogne
16503 - 1990 TY 15. oktober 1990 Geisei T. Seki
(16504) 1990 TR5 1990 TR5 9. oktober 1990 Siding Spring R.H. McNaught
16505 Sulzer 1990 TB13 12. oktober 1990 Tautenburg Observatory F. Börngen, L.D. Schmadel
(16506) 1990 UH1 1990 UH1 20. oktober 1990 Siding Spring R.H. McNaught
16507 Fuuren 1990 UM2 24. oktober 1990 Kitami K. Endate, K. Watanabe
(16508) 1990 UB3 1990 UB3 19. oktober 1990 Dynic A. Sugie
16509 - 1990 UE4 16. oktober 1990 La Silla E.W. Elst
16510 - 1990 UL4 16. oktober 1990 La Silla E.W. Elst
16511 - 1990 UR4 16. oktober 1990 La Silla E.W. Elst
16512 - 1990 VQ4 15. november 1990 La Silla E.W. Elst
16513 Vasks 1990 VP6 15. november 1990 La Silla E.W. Elst
16514 Stevelia 1990 VZ6 11. november 1990 Palomar C.S. Shoemaker, D.H. Levy
16515 Usman'grad 1990 VN14 15. november 1990 Nauchnij L.I. Chernykh
16516 Efremlevitan 1990 VR14 15. november 1990 Nauchnij L.I. Chernykh
(16517) 1990 WD 1990 WD 19. november 1990 Siding Spring R.H. McNaught
16518 Akihikoito 1990 WF 16. november 1990 Okutama T. Hioki, S. Hayakawa
16519 - 1990 WV 18. november 1990 La Silla E.W. Elst
16520 - 1990 WO3 21. november 1990 La Silla E.W. Elst
16521 - 1990 WR5 18. november 1990 La Silla E.W. Elst
16522 Tell 1991 AJ3 15. januar 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen
(16523) 1991 BP 1991 BP 19. januar 1991 Dynic A. Sugie
16524 Hausmann 1991 BB3 17. januar 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen
16525 Shumarinaiko 1991 CU2 14. februar 1991 Kitami K. Endate, K. Watanabe
16526 - 1991 DC 17. februar 1991 Yorii M. Arai, H. Mori
16527 - 1991 DH1 18. februar 1991 Palomar E.F. Helin
16528 Terakado 1991 GV 2. april 1991 Kitami K. Endate, K. Watanabe
16529 Dangoldin 1991 GO1 9. april 1991 Palomar E.F. Helin
16530 - 1991 GR7 8. april 1991 La Silla E.W. Elst
16531 - 1991 GO8 8. april 1991 La Silla E.W. Elst
16532 - 1991 LY 14. juni 1991 Palomar E.F. Helin
16533 - 1991 LA1 14. juni 1991 Palomar E.F. Helin
16534 - 1991 NB1 10. juli 1991 Palomar E.F. Helin
(16535) 1991 NF3 1991 NF3 4. juli 1991 La Silla H. Debehogne
16536 - 1991 PV1 10. august 1991 La Silla E.W. Elst
(16537) 1991 PF11 1991 PF11 8. august 1991 Palomar H.E. Holt
(16538) 1991 PO12 1991 PO12 5. august 1991 Palomar H.E. Holt
(16539) 1991 PY12 1991 PY12 5. august 1991 Palomar H.E. Holt
(16540) 1991 PO16 1991 PO16 7. august 1991 Palomar H.E. Holt
(16541) 1991 PW18 1991 PW18 8. august 1991 Palomar H.E. Holt
16542 - 1991 PK31 14. august 1991 La Silla E.W. Elst
16543 - 1991 RC2 5. september 1991 Haute Provence E.W. Elst
16544 Hochlehnert 1991 RA3 9. september 1991 Tautenburg Observatory L.D. Schmadel, F. Börngen
16545 - 1991 RN4 9. september 1991 Kiyosato S. Otomo
(16546) 1991 RP5 1991 RP5 13. september 1991 Palomar H.E. Holt
16547 - 1991 RS7 7. september 1991 Palomar E.F. Helin
(16548) 1991 RR9 1991 RR9 10. september 1991 Palomar H.E. Holt
(16549) 1991 RE10 1991 RE10 12. september 1991 Palomar H.E. Holt
(16550) 1991 RB13 1991 RB13 10. september 1991 Palomar H.E. Holt
(16551) 1991 RT14 1991 RT14 15. september 1991 Palomar H.E. Holt
16552 Sawamura 1991 SB 16. september 1991 Kitami K. Endate, K. Watanabe
16553 - 1991 TL14 7. oktober 1991 Palomar C.P. de Saint-Aignan
(16554) 1991 UE2 1991 UE2 29. oktober 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
16555 Nagaomasami 1991 US3 31. oktober 1991 Kitami K. Endate, K. Watanabe
(16556) 1991 VQ1 1991 VQ1 4. november 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
(16557) 1991 VE2 1991 VE2 9. november 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
16558 - 1991 VQ2 1. november 1991 Palomar E.F. Helin
(16559) 1991 VA3 1991 VA3 9. november 1991 Dynic A. Sugie
16560 Daitor 1991 VZ5 2. november 1991 La Silla E.W. Elst
16561 Rawls 1991 VP7 3. november 1991 Kitt Peak Spacewatch
16562 - 1992 AV1 9. januar 1992 Palomar E.F. Helin
16563 Ob 1992 BF2 30. januar 1992 La Silla E.W. Elst
16564 Coriolis 1992 BK2 30. januar 1992 La Silla E.W. Elst
16565 - 1992 CZ1 12. februar 1992 Mérida O.A. Naranjo, J. Stock
16566 - 1992 CZ2 2. februar 1992 La Silla E.W. Elst
16567 - 1992 CQ3 2. februar 1992 La Silla E.W. Elst
16568 - 1992 DX5 29. februar 1992 La Silla UESAC
16569 - 1992 DA10 29. februar 1992 La Silla UESAC
16570 - 1992 DE11 29. februar 1992 La Silla UESAC
(16571) 1992 EE 1992 EE 2. mars 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
16572 - 1992 EU5 2. mars 1992 La Silla UESAC
16573 - 1992 EC10 2. mars 1992 La Silla UESAC
16574 - 1992 EU10 6. mars 1992 La Silla UESAC
16575 - 1992 EH11 6. mars 1992 La Silla UESAC
16576 - 1992 EY11 6. mars 1992 La Silla UESAC
16577 - 1992 ET23 2. mars 1992 La Silla UESAC
16578 Essjayess 1992 FM1 29. mars 1992 Siding Spring D.I. Steel
(16579) 1992 GO 1992 GO 3. april 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
16580 - 1992 HA 21. april 1992 Kiyosato S. Otomo
(16581) 1992 JF3 1992 JF3 8. mai 1992 La Silla H. Debehogne
(16582) 1992 JS3 1992 JS3 11. mai 1992 La Silla H. Debehogne
16583 - 1992 OH2 26. juli 1992 La Silla E.W. Elst
16584 - 1992 PM 8. august 1992 Caussols E.W. Elst
(16585) 1992 QR 1992 QR 23. august 1992 Palomar H.E. Holt
16586 - 1992 RZ6 2. september 1992 La Silla E.W. Elst
16587 Nagamori 1992 SE 21. september 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
16588 Johngee 1992 ST 23. september 1992 Palomar E.F. Helin
16589 Hastrup 1992 SL1 24. september 1992 Palomar E.F. Helin
16590 Brunowalter 1992 SM2 21. september 1992 Tautenburg Observatory F. Börngen, L.D. Schmadel
(16591) 1992 SY17 1992 SY17 30. september 1992 Palomar H.E. Holt
(16592) 1992 TM1 1992 TM1 3. oktober 1992 Palomar H.E. Holt
16593 - 1992 UB3 25. oktober 1992 Okutama T. Hioki, S. Hayakawa
16594 Sorachi 1992 UL4 26. oktober 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
(16595) 1992 UU6 1992 UU6 20. oktober 1992 Palomar H.E. Holt
16596 Stevenstrauss 1992 UN7 18. oktober 1992 Kitt Peak Spacewatch
16597 - 1992 YU1 18. desember 1992 Caussols E.W. Elst
16598 - 1992 YC2 18. desember 1992 Caussols E.W. Elst
16599 Shorland 1993 BR2 20. januar 1993 Yatsugatake Y. Kushida, O. Muramatsu
(16600) 1993 DQ 1993 DQ 21. februar 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
16601–16700 rediger
(16601) 1993 FQ1 1993 FQ1 25. mars 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
16602 Anabuki 1993 FY3 17. mars 1993 Geisei T. Seki
16603 - 1993 FG6 17. mars 1993 La Silla UESAC
16604 - 1993 FQ10 17. mars 1993 La Silla UESAC
16605 - 1993 FR10 17. mars 1993 La Silla UESAC
16606 - 1993 FH11 17. mars 1993 La Silla UESAC
16607 - 1993 FN12 17. mars 1993 La Silla UESAC
16608 - 1993 FA23 21. mars 1993 La Silla UESAC
16609 - 1993 FB23 21. mars 1993 La Silla UESAC
16610 - 1993 FV23 21. mars 1993 La Silla UESAC
16611 - 1993 FY23 21. mars 1993 La Silla UESAC
16612 - 1993 FF25 21. mars 1993 La Silla UESAC
16613 - 1993 FD28 21. mars 1993 La Silla UESAC
16614 - 1993 FS35 19. mars 1993 La Silla UESAC
16615 - 1993 FW40 19. mars 1993 La Silla UESAC
16616 - 1993 FB44 19. mars 1993 La Silla UESAC
16617 - 1993 FC48 19. mars 1993 La Silla UESAC
16618 - 1993 FX52 17. mars 1993 La Silla UESAC
16619 - 1993 FR58 19. mars 1993 La Silla UESAC
16620 - 1993 FE78 21. mars 1993 La Silla UESAC
16621 - 1993 FA84 23. mars 1993 La Silla UESAC
(16622) 1993 GG1 1993 GG1 15. april 1993 Palomar H.E. Holt
(16623) 1993 GM1 1993 GM1 14. april 1993 La Silla H. Debehogne
16624 Hoshizawa 1993 HX 16. april 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
16625 Kunitsugu 1993 HG1 20. april 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
16626 Thumper 1993 HJ3 20. april 1993 Kitt Peak Spacewatch
(16627) 1993 JK 1993 JK 14. mai 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
16628 - 1993 KF 16. mai 1993 Kiyosato S. Otomo
(16629) 1993 LK1 1993 LK1 15. juni 1993 Palomar H.E. Holt
16630 - 1993 NZ1 12. juli 1993 La Silla E.W. Elst
16631 - 1993 OY3 20. juli 1993 La Silla E.W. Elst
16632 - 1993 OH4 20. juli 1993 La Silla E.W. Elst
16633 - 1993 OV5 20. juli 1993 La Silla E.W. Elst
16634 - 1993 OD8 20. juli 1993 La Silla E.W. Elst
16635 - 1993 QO 20. august 1993 Palomar E.F. Helin
16636 - 1993 QP 23. august 1993 Palomar E.F. Helin, K.J. Lawrence
16637 - 1993 QP2 16. august 1993 Caussols E.W. Elst
16638 - 1993 QN3 18. august 1993 Caussols E.W. Elst
16639 - 1993 QD4 18. august 1993 Caussols E.W. Elst
16640 - 1993 QU9 20. august 1993 La Silla E.W. Elst
16641 Esteban 1993 QH10 16. august 1993 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
16642 - 1993 RK4 15. september 1993 La Silla E.W. Elst
(16643) 1993 RV15 1993 RV15 15. september 1993 La Silla H. Debehogne, E.W. Elst
16644 - 1993 SH1 16. september 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
16645 Aldalara 1993 SP3 22. september 1993 Mérida O.A. Naranjo
16646 Sparrman 1993 SJ5 19. september 1993 Caussols E.W. Elst
16647 - 1993 SQ6 17. september 1993 La Silla E.W. Elst
16648 - 1993 SH7 17. september 1993 La Silla E.W. Elst
16649 - 1993 TY1 15. oktober 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
16650 - 1993 TE3 11. oktober 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
(16651) 1993 TS11 1993 TS11 13. oktober 1993 Palomar H.E. Holt
(16652) 1993 TT12 1993 TT12 13. oktober 1993 Palomar H.E. Holt
16653 - 1993 TP19 9. oktober 1993 La Silla E.W. Elst
16654 - 1993 TY29 9. oktober 1993 La Silla E.W. Elst
16655 - 1993 TS33 9. oktober 1993 La Silla E.W. Elst
16656 - 1993 TP37 9. oktober 1993 La Silla E.W. Elst
(16657) 1993 UB 1993 UB 23. oktober 1993 Siding Spring R.H. McNaught
16658 - 1993 UD1 26. oktober 1993 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
16659 - 1993 UH1 19. oktober 1993 Palomar E.F. Helin
16660 - 1993 US7 20. oktober 1993 La Silla E.W. Elst
(16661) 1993 VS1 1993 VS1 11. november 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
(16662) 1993 VU1 1993 VU1 11. november 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
(16663) 1993 VG4 1993 VG4 11. november 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
16664 - 1993 VO4 9. november 1993 Caussols E.W. Elst
16665 - 1993 XK 8. desember 1993 Oizumi T. Kobayashi
16666 Liroma 1993 XL1 7. desember 1993 Palomar C.S. Shoemaker
16667 - 1993 XM1 10. desember 1993 Kitt Peak Spacewatch
16668 - 1993 XN1 15. desember 1993 Oizumi T. Kobayashi
16669 Rionuevo 1993 XK3 8. desember 1993 Palomar C.S. Shoemaker, D.H. Levy
16670 - 1994 AS2 14. januar 1994 Oizumi T. Kobayashi
16671 - 1994 AF3 13. januar 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
16672 Bedini 1994 BA1 17. januar 1994 Cima Ekar A. Boattini, M. Tombelli
16673 - 1994 BF1 23. januar 1994 Oizumi T. Kobayashi
16674 Birkeland 1994 BK3 16. januar 1994 Caussols E.W. Elst, C. Pollas
16675 - 1994 CY1 8. februar 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
16676 - 1994 CA5 11. februar 1994 Kitt Peak Spacewatch
16677 - 1994 CT11 7. februar 1994 La Silla E.W. Elst
16678 - 1994 CC18 8. februar 1994 La Silla E.W. Elst
16679 - 1994 EQ2 14. mars 1994 Kiyosato S. Otomo
16680 - 1994 EP3 14. mars 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
16681 - 1994 EV7 11. mars 1994 Palomar E.F. Helin
16682 Donati 1994 FB 18. mars 1994 Sormano M. Cavagna, V. Giuliani
16683 Alepieri 1994 JY 3. mai 1994 San Marcello L. Tesi, G. Cattani
(16684) 1994 JQ1 1994 JQ1 11. mai 1994 La Palma M.J. Irwin, A.N. Zytkow
16685 - 1994 JU8 8. mai 1994 Kiyosato S. Otomo
16686 - 1994 PL9 10. august 1994 La Silla E.W. Elst
16687 - 1994 PN20 12. august 1994 La Silla E.W. Elst
16688 - 1994 PN21 12. august 1994 La Silla E.W. Elst
16689 Vistula 1994 PZ26 12. august 1994 La Silla E.W. Elst
16690 - 1994 UR6 28. oktober 1994 Kitt Peak Spacewatch
16691 - 1994 VS 3. november 1994 Oizumi T. Kobayashi
16692 - 1994 VO1 3. november 1994 Oizumi T. Kobayashi
16693 Moseley 1994 YC2 26. desember 1994 Siding Spring D.J. Asher
16694 - 1995 AJ 2. januar 1995 Oizumi T. Kobayashi
16695 - 1995 AM 7. januar 1995 Kitt Peak Spacewatch
16696 - 1995 BE7 28. januar 1995 Kitt Peak Spacewatch
16697 - 1995 CQ 1. februar 1995 Kiyosato S. Otomo
16698 - 1995 CX 3. februar 1995 Oizumi T. Kobayashi
16699 - 1995 DC 20. februar 1995 Oizumi T. Kobayashi
16700 Seiwa 1995 DZ 22. februar 1995 Oizumi T. Kobayashi
16701–16800 rediger
16701 - 1995 DH4 21. februar 1995 Kitt Peak Spacewatch
16702 - 1995 DZ8 24. februar 1995 Kitt Peak Spacewatch
16703 - 1995 ER7 2. mars 1995 Kitt Peak Spacewatch
16704 - 1995 ED8 7. mars 1995 Nyukasa M. Hirasawa, S. Suzuki
16705 Reinhardt 1995 EO8 4. mars 1995 Tautenburg Observatory F. Börngen
16706 Svojsík 1995 OE1 30. juli 1995 Ondřejov P. Pravec
16707 - 1995 QP10 19. august 1995 La Silla C.-I. Lagerkvist
16708 - 1995 SP1 21. september 1995 Catalina Station T.B. Spahr
16709 - 1995 SH5 29. september 1995 Kleť J. Tichá
16710 - 1995 SL20 18. september 1995 Kitt Peak Spacewatch
16711 Ka-Dar 1995 SM29 26. september 1995 Zelenchukskaya T.V. Kryachko
16712 - 1995 SW29 30. september 1995 Catalina Station C.W. Hergenrother
16713 - 1995 SV52 20. september 1995 Kitami K. Endate, K. Watanabe
16714 Arndt 1995 SM54 21. september 1995 Tautenburg Observatory F. Börngen
16715 Trettenero 1995 UN5 20. oktober 1995 Bologna Osservatorio San Vittore
16716 - 1995 UX6 21. oktober 1995 Chichibu N. Sato, T. Urata
16717 - 1995 UJ8 27. oktober 1995 Oizumi T. Kobayashi
16718 - 1995 UA9 30. oktober 1995 Kitami K. Endate, K. Watanabe
16719 - 1995 UF45 28. oktober 1995 Kitami K. Endate, K. Watanabe
16720 - 1995 WT 17. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
(16721) 1995 WF3 1995 WF3 16. november 1995 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
(16722) 1995 WG7 1995 WG7 24. november 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
16723 Fumiofuke 1995 WX8 27. november 1995 Chichibu N. Sato, T. Urata
16724 - 1995 YV3 28. desember 1995 Kitt Peak Spacewatch
16725 Toudono 1996 CE3 15. februar 1996 Nanyo T. Okuni
16726 - 1996 DC 18. februar 1996 Oizumi T. Kobayashi
16727 - 1996 EK2 15. mars 1996 Haleakala NEAT
16728 - 1996 GB18 15. april 1996 La Silla E.W. Elst
16729 - 1996 GA19 15. april 1996 La Silla E.W. Elst
16730 Nijisseiki 1996 HJ1 17. april 1996 Saji Saji
16731 Mitsumata 1996 HK1 17. april 1996 Saji Saji
16732 - 1996 HZ16 18. april 1996 La Silla E.W. Elst
16733 - 1996 HM22 22. april 1996 Haleakala NEAT
16734 - 1996 HZ22 20. april 1996 La Silla E.W. Elst
(16735) 1996 JJ 1996 JJ 8. mai 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
16736 Tongariyama 1996 JW2 13. mai 1996 Nanyo T. Okuni
16737 - 1996 KN1 24. mai 1996 Višnjan Observatory Višnjan Observatory
(16738) 1996 KQ1 1996 KQ1 19. mai 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(16739) 1996 KX2 1996 KX2 24. mai 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16740 - 1996 KT8 22. mai 1996 La Silla E.W. Elst
16741 - 1996 NZ3 14. juli 1996 La Silla E.W. Elst
16742 - 1996 ON 21. juli 1996 Kleť Kleť
16743 - 1996 OQ 21. juli 1996 Haleakala NEAT
16744 Antonioleone 1996 OJ2 23. juli 1996 San Marcello L. Tesi
16745 Zappa 1996 PF5 9. august 1996 Bologna Osservatorio San Vittore
16746 - 1996 PW6 8. august 1996 Nachi-Katsuura H. Shiozawa, T. Urata
16747 - 1996 PS8 8. august 1996 La Silla E.W. Elst
16748 - 1996 PD9 8. august 1996 La Silla E.W. Elst
16749 - 1996 QE 16. august 1996 Sormano P. Sicoli, V. Giuliani
16750 Marisandoz 1996 QL 18. august 1996 Lime Creek R. Linderholm
(16751) 1996 QG1 1996 QG1 18. august 1996 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
(16752) 1996 QP1 1996 QP1 22. august 1996 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
16753 - 1996 QS1 21. august 1996 Church Stretton S.P. Laurie
16754 - 1996 RW 10. september 1996 Haleakala NEAT
16755 Cayley 1996 RE1 9. september 1996 Prescott P.G. Comba
16756 - 1996 RQ11 8. september 1996 Kitt Peak Spacewatch
16757 Luoxiahong 1996 SC6 18. september 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(16758) 1996 TR1 1996 TR1 3. oktober 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16759 Furuyama 1996 TJ7 10. oktober 1996 Kuma Kogen A. Nakamura
16760 Masanori 1996 TY7 11. oktober 1996 Yatsuka H. Abe
16761 Hertz 1996 TE8 3. oktober 1996 Pianoro V. Goretti
(16762) 1996 TK10 1996 TK10 9. oktober 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
(16763) 1996 TG12 1996 TG12 3. oktober 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16764 - 1996 TV14 9. oktober 1996 Nanyo T. Okuni
16765 Agnesi 1996 UA 16. oktober 1996 Prescott P.G. Comba
16766 Righi 1996 UP 18. oktober 1996 Pianoro V. Goretti
(16767) 1996 US 1996 US 16. oktober 1996 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
16768 - 1996 UA1 20. oktober 1996 Oizumi T. Kobayashi
16769 - 1996 UN1 29. oktober 1996 Toyama M. Aoki
16770 - 1996 UD3 30. oktober 1996 Colleverde V.S. Casulli
16771 - 1996 UQ3 19. oktober 1996 Church Stretton S.P. Laurie
(16772) 1996 UC4 1996 UC4 29. oktober 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(16773) 1996 VO1 1996 VO1 6. november 1996 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
(16774) 1996 VP1 1996 VP1 6. november 1996 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
16775 - 1996 VB6 15. november 1996 Oizumi T. Kobayashi
(16776) 1996 VA8 1996 VA8 3. november 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
16777 - 1996 VD29 13. november 1996 Kitt Peak Spacewatch
16778 - 1996 WU1 30. november 1996 Oizumi T. Kobayashi
16779 - 1996 WH2 30. november 1996 Sudbury D. di Cicco
16780 - 1996 XT1 2. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
16781 Renčín 1996 XU18 12. desember 1996 Kleť M. Tichý, Z. Moravec
16782 - 1996 XC19 8. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
16783 Bychkov 1996 XY25 14. desember 1996 Goodricke-Pigott R.A. Tucker
(16784) 1996 YD2 1996 YD2 22. desember 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16785 - 1997 AL1 2. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
(16786) 1997 AT1 1997 AT1 2. januar 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
16787 - 1997 AZ1 3. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
16788 - 1997 AR2 3. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
16789 - 1997 AU3 3. januar 1997 Oohira T. Urata
16790 Yuuzou 1997 AZ4 2. januar 1997 Chichibu N. Sato
16791 - 1997 AR5 7. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
16792 - 1997 AK13 11. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
16793 - 1997 AA18 15. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
16794 Cucullia 1997 CQ1 2. februar 1997 Kleť J. Tichá, M. Tichý
16795 - 1997 CA3 3. februar 1997 Oizumi T. Kobayashi
16796 Shinji 1997 CY16 6. februar 1997 Chichibu N. Sato
16797 Wilkerson 1997 CA17 7. februar 1997 San Marcello A. Boattini, L. Tesi
16798 - 1997 EL50 5. mars 1997 La Silla E.W. Elst
(16799) 1997 JU7 1997 JU7 3. mai 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16800 - 1997 JQ16 3. mai 1997 La Silla E.W. Elst
16801–16900 rediger
16801 Petřínpragensis 1997 SC2 23. september 1997 Ondřejov P. Pravec
16802 Rainer 1997 SP3 25. september 1997 Davidschlag E. Meyer
(16803) 1997 SU10 1997 SU10 26. september 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16804 Bonini 1997 SX15 27. september 1997 Caussols ODAS
16805 - 1997 SE16 27. september 1997 Uenohara N. Kawasato
(16806) 1997 SB34 1997 SB34 17. september 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16807 Terasako 1997 TW25 12. oktober 1997 Kuma Kogen A. Nakamura
16808 - 1997 TV26 8. oktober 1997 Uenohara N. Kawasato
16809 Galápagos 1997 US 21. oktober 1997 Starkenburg Observatory Starkenburg
16810 Pavelaleksandrov 1997 UY2 25. oktober 1997 Prescott P.G. Comba
16811 - 1997 UP3 26. oktober 1997 Oizumi T. Kobayashi
16812 - 1997 UQ3 26. oktober 1997 Oizumi T. Kobayashi
16813 - 1997 UT6 23. oktober 1997 Kitt Peak Spacewatch
16814 - 1997 UY8 29. oktober 1997 Oizumi T. Kobayashi
16815 - 1997 UA9 29. oktober 1997 Oizumi T. Kobayashi
16816 - 1997 UF9 29. oktober 1997 Socorro LINEAR
16817 Onderlička 1997 UU10 30. oktober 1997 Ondřejov P. Pravec
(16818) 1997 UL24 1997 UL24 28. oktober 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16819 - 1997 VW 1. november 1997 Oizumi T. Kobayashi
16820 - 1997 VA3 6. november 1997 Zeno T. Stafford
(16821) 1997 VZ4 1997 VZ4 5. november 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
(16822) 1997 VA5 1997 VA5 5. november 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
16823 - 1997 VE6 9. november 1997 Oizumi T. Kobayashi
(16824) 1997 VA8 1997 VA8 6. november 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(16825) 1997 VC8 1997 VC8 6. november 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16826 Daisuke 1997 WA2 19. november 1997 Chichibu N. Sato
16827 - 1997 WD2 23. november 1997 Oizumi T. Kobayashi
16828 - 1997 WR2 23. november 1997 Oizumi T. Kobayashi
16829 - 1997 WG7 24. november 1997 Kitt Peak Spacewatch
(16830) 1997 WQ7 1997 WQ7 19. november 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
16831 - 1997 WM21 30. november 1997 Oizumi T. Kobayashi
16832 - 1997 WR21 30. november 1997 Oizumi T. Kobayashi
(16833) 1997 WX21 1997 WX21 19. november 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16834 - 1997 WU22 30. november 1997 Haleakala NEAT
16835 - 1997 WT34 29. november 1997 Socorro LINEAR
16836 - 1997 WG36 29. november 1997 Socorro LINEAR
16837 - 1997 WM39 29. november 1997 Socorro LINEAR
16838 - 1997 WT39 29. november 1997 Socorro LINEAR
16839 - 1997 WT41 29. november 1997 Socorro LINEAR
16840 - 1997 WT44 29. november 1997 Socorro LINEAR
16841 - 1997 WY49 26. november 1997 Socorro LINEAR
16842 - 1997 XS3 3. desember 1997 Caussols ODAS
16843 - 1997 XX3 4. desember 1997 Caussols ODAS
16844 - 1997 XY3 4. desember 1997 Caussols ODAS
16845 - 1997 XA9 7. desember 1997 Caussols ODAS
16846 - 1997 XA10 5. desember 1997 Oizumi T. Kobayashi
16847 Sanpoloamosciano 1997 XK10 8. desember 1997 San Polo a Mosciano M. Mannucci, N. Montigiani
16848 - 1997 XN12 4. desember 1997 Socorro LINEAR
16849 - 1997 YV 20. desember 1997 Oizumi T. Kobayashi
(16850) 1997 YS1 1997 YS1 20. desember 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(16851) 1997 YU1 1997 YU1 21. desember 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16852 Nuredduna 1997 YP2 21. desember 1997 Majorca À. López, R. Pacheco
16853 Masafumi 1997 YV2 21. desember 1997 Chichibu N. Sato
(16854) 1997 YL3 1997 YL3 20. desember 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16855 - 1997 YN7 27. desember 1997 Oizumi T. Kobayashi
16856 Banach 1997 YE8 28. desember 1997 Prescott P.G. Comba
16857 Goodall 1997 YZ8 25. desember 1997 Haleakala NEAT
16858 - 1997 YG10 28. desember 1997 Oizumi T. Kobayashi
16859 - 1997 YJ10 28. desember 1997 Oizumi T. Kobayashi
(16860) 1997 YT10 1997 YT10 22. desember 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16861 Lipovetsky 1997 YZ11 27. desember 1997 Goodricke-Pigott R.A. Tucker
16862 - 1997 YM14 31. desember 1997 Oizumi T. Kobayashi
(16863) 1997 YJ16 1997 YJ16 31. desember 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
16864 - 1998 AL 5. januar 1998 Oizumi T. Kobayashi
16865 - 1998 AQ 5. januar 1998 Oizumi T. Kobayashi
16866 - 1998 AR 5. januar 1998 Oizumi T. Kobayashi
16867 - 1998 AX 5. januar 1998 Oizumi T. Kobayashi
16868 - 1998 AK8 9. januar 1998 Caussols ODAS
16869 Košinár 1998 AV8 10. januar 1998 Modra A. Galád
16870 - 1998 BB 16. januar 1998 Oizumi T. Kobayashi
16871 - 1998 BD 16. januar 1998 Oizumi T. Kobayashi
16872 - 1998 BZ 19. januar 1998 Oizumi T. Kobayashi
16873 - 1998 BO1 19. januar 1998 Oizumi T. Kobayashi
16874 Kurtwahl 1998 BK2 20. januar 1998 Socorro LINEAR
(16875) 1998 BD4 1998 BD4 20. januar 1998 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
16876 - 1998 BV6 24. januar 1998 Oizumi T. Kobayashi
16877 - 1998 BW6 24. januar 1998 Oizumi T. Kobayashi
16878 Tombickler 1998 BL9 24. januar 1998 Haleakala NEAT
16879 Campai 1998 BH10 24. januar 1998 San Marcello A. Boattini, M. Tombelli
16880 - 1998 BW11 23. januar 1998 Socorro LINEAR
16881 - 1998 BH12 23. januar 1998 Socorro LINEAR
16882 - 1998 BO13 24. januar 1998 Socorro LINEAR
16883 - 1998 BA20 22. januar 1998 Kitt Peak Spacewatch
16884 - 1998 BL25 28. januar 1998 Oizumi T. Kobayashi
(16885) 1998 BX25 1998 BX25 25. januar 1998 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
16886 - 1998 BC26 29. januar 1998 Oizumi T. Kobayashi
16887 Blouke 1998 BE26 28. januar 1998 Caussols ODAS
16888 Michaelbarber 1998 BM26 29. januar 1998 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
16889 - 1998 BD27 22. januar 1998 Kitt Peak Spacewatch
16890 - 1998 BJ33 29. januar 1998 Uenohara N. Kawasato
16891 - 1998 BQ45 24. januar 1998 Haleakala NEAT
16892 Vaissière 1998 DN1 17. februar 1998 Bédoin P. Antonini
16893 - 1998 DS3 22. februar 1998 Haleakala NEAT
16894 - 1998 DP9 22. februar 1998 Haleakala NEAT
16895 - 1998 DQ9 22. februar 1998 Haleakala NEAT
(16896) 1998 DS9 1998 DS9 20. februar 1998 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16897 - 1998 DH10 22. februar 1998 Haleakala NEAT
16898 - 1998 DJ10 22. februar 1998 Haleakala NEAT
16899 - 1998 DK10 22. februar 1998 Haleakala NEAT
16900 Lozère 1998 DQ13 27. februar 1998 Pises Pises
16901–17000 rediger
16901 Johnbrooks 1998 DJ14 23. februar 1998 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
16902 - 1998 DT14 22. februar 1998 Haleakala NEAT
16903 - 1998 DD15 22. februar 1998 Haleakala NEAT
16904 - 1998 DQ15 22. februar 1998 Haleakala NEAT
16905 - 1998 DT21 22. februar 1998 Kitt Peak Spacewatch
16906 Giovannisilva 1998 DY23 18. februar 1998 Bologna Osservatorio San Vittore
16907 - 1998 DS29 28. februar 1998 Kitt Peak Spacewatch
16908 Groeselenberg 1998 DD33 17. februar 1998 Uccle E.W. Elst, T. Pauwels
16909 - 1998 DX33 27. februar 1998 La Silla E.W. Elst
16910 - 1998 DE34 27. februar 1998 La Silla E.W. Elst
16911 - 1998 EL6 1. mars 1998 Caussols ODAS
16912 Rhiannon 1998 EP8 2. mars 1998 Caussols ODAS
(16913) 1998 EK9 1998 EK9 11. mars 1998 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16914 - 1998 ER13 1. mars 1998 La Silla E.W. Elst
16915 Bredthauer 1998 FR10 24. mars 1998 Caussols ODAS
16916 - 1998 FM15 27. mars 1998 Woomera F.B. Zoltowski
16917 - 1998 FB29 20. mars 1998 Socorro LINEAR
16918 - 1998 FF32 20. mars 1998 Socorro LINEAR
16919 - 1998 FF35 20. mars 1998 Socorro LINEAR
16920 Larrywalker 1998 FR37 20. mars 1998 Socorro LINEAR
16921 - 1998 FZ52 20. mars 1998 Socorro LINEAR
16922 - 1998 FR57 20. mars 1998 Socorro LINEAR
16923 - 1998 FB61 20. mars 1998 Socorro LINEAR
16924 - 1998 FL61 20. mars 1998 Socorro LINEAR
16925 - 1998 FB63 20. mars 1998 Socorro LINEAR
16926 - 1998 FH63 20. mars 1998 Socorro LINEAR
16927 - 1998 FX68 20. mars 1998 Socorro LINEAR
16928 - 1998 FF70 20. mars 1998 Socorro LINEAR
16929 Hurník 1998 FP73 31. mars 1998 Ondřejov P. Pravec
16930 Respighi 1998 FF74 29. mars 1998 Bologna Osservatorio San Vittore
16931 - 1998 FO75 24. mars 1998 Socorro LINEAR
16932 - 1998 FG88 24. mars 1998 Socorro LINEAR
16933 - 1998 FV88 24. mars 1998 Socorro LINEAR
16934 - 1998 FA91 24. mars 1998 Socorro LINEAR
16935 - 1998 FX111 31. mars 1998 Socorro LINEAR
16936 - 1998 FJ112 31. mars 1998 Socorro LINEAR
16937 - 1998 FR117 31. mars 1998 Socorro LINEAR
16938 - 1998 FN121 20. mars 1998 Socorro LINEAR
16939 - 1998 FP121 20. mars 1998 Socorro LINEAR
16940 - 1998 GC3 2. april 1998 Socorro LINEAR
16941 - 1998 GR7 2. april 1998 Socorro LINEAR
16942 - 1998 HA34 20. april 1998 Socorro LINEAR
16943 - 1998 HP42 23. april 1998 Haleakala NEAT
16944 Wangler 1998 HK45 20. april 1998 Socorro LINEAR
16945 - 1998 HD46 20. april 1998 Socorro LINEAR
16946 Farnham 1998 HJ51 25. april 1998 Anderson Mesa LONEOS
16947 Wikrent 1998 HN80 21. april 1998 Socorro LINEAR
16948 - 1998 HA133 19. april 1998 Socorro LINEAR
16949 - 1998 HS133 19. april 1998 Socorro LINEAR
16950 - 1998 JQ 1. mai 1998 Haleakala NEAT
16951 Carolus Quartus 1998 KJ 19. mai 1998 Ondřejov P. Pravec
16952 Peteschultz 1998 KX3 22. mai 1998 Anderson Mesa LONEOS
16953 Besicovitch 1998 KE5 27. mai 1998 Prescott P.G. Comba
16954 - 1998 KT48 22. mai 1998 Socorro LINEAR
16955 - 1998 KU48 23. mai 1998 Socorro LINEAR
16956 - 1998 MQ11 19. juni 1998 Socorro LINEAR
16957 - 1998 ON13 26. juli 1998 La Silla E.W. Elst
16958 Klaasen 1998 PF 2. august 1998 Anderson Mesa LONEOS
16959 - 1998 QE17 17. august 1998 Socorro LINEAR
16960 - 1998 QS52 25. august 1998 Socorro LINEAR
16961 - 1998 QV73 24. august 1998 Socorro LINEAR
16962 Elizawoolard 1998 QP93 28. august 1998 Socorro LINEAR
16963 - 1998 RE2 12. september 1998 Woomera F.B. Zoltowski
16964 - 1998 RD59 14. september 1998 Socorro LINEAR
16965 - 1998 RX79 14. september 1998 Socorro LINEAR
(16966) 1998 SM63 1998 SM63 29. september 1998 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16967 Marcosbosso 1998 SR132 26. september 1998 Socorro LINEAR
16968 - 1998 TT5 13. oktober 1998 Višnjan Observatory K. Korlević
16969 Helamuda 1998 UM20 29. oktober 1998 Starkenburg Observatory Starkenburg
16970 - 1998 VV2 10. november 1998 Caussols ODAS
16971 - 1998 WJ3 19. november 1998 Oizumi T. Kobayashi
16972 - 1998 WK11 21. november 1998 Socorro LINEAR
16973 Gaspari 1998 WR19 23. november 1998 Socorro LINEAR
16974 - 1998 WR21 18. november 1998 Socorro LINEAR
16975 Delamere 1998 YX29 27. desember 1998 Anderson Mesa LONEOS
16976 - 1999 AC2 6. januar 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
16977 - 1999 AS3 10. januar 1999 Oizumi T. Kobayashi
16978 - 1999 AN4 11. januar 1999 Oizumi T. Kobayashi
16979 - 1999 AO4 11. januar 1999 Oizumi T. Kobayashi
16980 - 1999 AP5 12. januar 1999 Oizumi T. Kobayashi
16981 - 1999 AU7 11. januar 1999 Gekko T. Kagawa
16982 Tsinghua 1999 AS9 10. januar 1999 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16983 - 1999 AQ21 14. januar 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
16984 Veillet 1999 AA25 15. januar 1999 Caussols ODAS
16985 - 1999 AE28 11. januar 1999 Kitt Peak Spacewatch
16986 Archivestef 1999 AR34 15. januar 1999 Anderson Mesa LONEOS
16987 - 1999 BN13 25. januar 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
16988 - 1999 BK14 23. januar 1999 Caussols ODAS
16989 - 1999 CX 5. februar 1999 Oizumi T. Kobayashi
16990 - 1999 CS1 7. februar 1999 Oizumi T. Kobayashi
16991 - 1999 CW4 12. februar 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
16992 - 1999 CU5 12. februar 1999 Oizumi T. Kobayashi
16993 - 1999 CC10 15. februar 1999 High Point D.K. Chesney
16994 - 1999 CJ14 13. februar 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
16995 - 1999 CX14 15. februar 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
16996 Dahir 1999 CM32 10. februar 1999 Socorro LINEAR
16997 Garrone 1999 CO32 10. februar 1999 Socorro LINEAR
16998 Estelleweber 1999 CG46 10. februar 1999 Socorro LINEAR
16999 Ajstewart 1999 CE47 10. februar 1999 Socorro LINEAR
17000 Medvedev 1999 CV48 10. februar 1999 Socorro LINEAR


Forgjenger :
15001–16000


Liste over nummererte småplaneter 16001–17000
Betydningen av småplanetnavn: 16001–16500, 16501–17000
Etterfølger :
17001–18000

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]