Liste over episoder av Supernatural

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Supernatural er en amerikansk TV-Serie skapt av Eric Kripke som først ble sendt 13. september 2005. Serien følger brødrene Sam (Jared Padalecki) og Dean Winchester (Jensen Ackles) mens de reiser gjennom USA på jakt etter overnaturlige skapninger. Hovedfiendene deres i serien er demoner. I begynnelsen jakter brødrene på demonen Azazel, som drepte deres mor, og senere Lilith, som holder kontrakten for Deans sjel og som prøver å frigjøre Lucifer. I den femte sesongen kjemper brødrene mot en fallen engel som ønsker å starte apokalypsen. Serien låner i stor grad fra folkehistorie og urbane legender, samte paganisme og kristen mytologi.

I USA ble den første episoden vist den 13. september 2005.[1] Den første sesongen ble vist på The WB, og senere på The CW.[2] Den syvende sesongen begynte den 23. september 2011.[3]

Serieoversikt[rediger | rediger kilde]

Sesong Episoder Første visningsdato
Sesongpremiere Sesongfinale
1 22 13. september 2005 4. mai 2006
2 22 September 28, 2006 May 17, 2007
3 16 4. oktober 2007 15. mai 2008
4 22 18. september 2008 14. mai 2009
5 22 10. september 2009 13. mai 2010
6 22 24. september 2010 20. mai 2011
7 23 23. september 2011 18. mai 2012[4]

Episoder[rediger | rediger kilde]

I listene under representerer det første nummeret episodens plass i hele serien. Det andre nummeret representerer episodens plass i sesongen. Seertallene representerer antallet personer i USA som så episode på utgivelsesdagen i millioner.

Sesong 1: 2005-2006[rediger | rediger kilde]

# Tittel Regissør Forfatter Første visningsdat Produksjonskode Seertall
11«Pilot»ʁDavid NutterEric Kripkeʁʁ13. september 2005ʁ4752855.69[5]
ʁ
22«Wendigo»ʁDavid NutterRon Milbauer, Terri Hughes Burton, Eric Kripkeʁʁ20. september 2005ʁ2T69015.01[6]
ʁ
33«Dead in the Water»ʁKim MannersSera Gamble & Raelle Tuckerʁʁ27. september 2005 (2005-09-27)ʁ2T69035.01[7]
ʁ
44«Phantom Traveler»ʁRobert SingerRichard Hatemʁʁ4. oktober 2005 (2005-10-04)ʁ2T69045.40[8]
ʁ
55«Bloody Mary»ʁPeter EllisEric Kripke, Ron Milbauer & Terri Hughes Burtonʁʁ11. oktober 2005 (2005-10-11)ʁ2T69055.50[9]
ʁ
66«Skin»ʁRobert Duncan McNeillJohn Shibanʁʁ18. oktober 2005 (2005-10-18)ʁ2T69065.00[10]
ʁ
77«Hook Man»ʁDavid JacksonJohn Shibanʁʁ25. oktober 2005 (2005-10-25)ʁ2T69025.08[11]
ʁ
88«Bugs»ʁKim MannersRachel Nave & Bill Coakleyʁʁ8. november 2005 (2005-11-08)ʁ2T69074.47[12]
ʁ
99«Home»ʁKen GirottiEric Kripkeʁʁ15. november 2005 (2005-11-15)ʁ2T69084.21[13]
ʁ
1010«Asylum»ʁGuy BeeRichard Hatemʁʁ22. november 2005 (2005-11-22)ʁ2T69095.38[14]
ʁ
1111«Scarecrow»ʁKim MannersStory by: Patrick Sean Smith
Teleplay by: John Shiban
ʁʁ10. januar 2006 (2006-01-10)ʁ2T69114.23[15]
ʁ
1212«Faith»ʁAllan KroekerSera Gamble & Raelle Tuckerʁʁ17. januar 2006 (2006-01-17)ʁ2T69103.86[16]
ʁ
1313«Route 666»ʁPaul ShapiroEugenie Ross-Leming & Brad Bucknerʁʁ31. januar 2006 (2006-01-31)ʁ2T69125.82[17]
ʁ
1414«Nightmare»ʁPhil SgricciaSera Gamble & Raelle Tuckerʁʁ7. februar 2006 (2006-02-07)ʁ2T69134.27[18]
ʁ
1515«The Benders»ʁPeter EllisJohn Shibanʁʁ14. februar 2006 (2006-02-14)ʁ2T69143.96[19]
ʁ
1616«Shadow»ʁKim MannersEric Kripkeʁʁ28. februar 2006 (2006-02-28)ʁ2T69154.22[20]
ʁ
1717«Hell House»ʁChris LongTrey Callawayʁʁ30. mars 2006 (2006-03-30)ʁ2T69163.76[21]
ʁ
1818«Something Wicked»ʁWhitney RansickDaniel Knaufʁʁ6. april 2006 (2006-04-06)ʁ2T69173.67[22]
ʁ
1919«Provenance»ʁPhil SgricciaDavid Ehrmanʁʁ13. april 2006 (2006-04-13)ʁ2T69183.62[23]
ʁ
2020«Dead Man's Blood»ʁTony WharmbyCathryn Humphris & John Shibanʁʁ20. april 2006 (2006-04-20)ʁ2T69193.99[24]
ʁ
2121«Salvation»ʁRobert SingerSera Gamble & Raelle Tuckerʁʁ27. april 2006 (2006-04-27)ʁ2T69203.26[25]
ʁ
2222«Devil's Trap»ʁKim MannersEric Kripkeʁʁ4. mai 2006 (2006-05-04)ʁ2T69213.99[26]
ʁ

Sesong 2: 2006–2007[rediger | rediger kilde]

# Tittel Regissør Forfatter Første visningsdato Produksjonskode Seertall
231«In My Time of Dying»ʁKim MannersEric Kripkeʁʁ28. september 2006 (2006-09-28)ʁ3T55013.93[27]
ʁ
242«Everybody Loves a Clown»ʁPhil SgricciaJohn Shibanʁʁ5. oktober 2006 (2006-10-05)ʁ3T55023.34[28]
ʁ
253«Bloodlust»ʁRobert SingerSera Gambleʁʁ12. oktober 2006 (2006-10-12)ʁ3T55033.78[29]
ʁ
264«Children Shouldn't Play with Dead Things»ʁKim MannersRaelle Tuckerʁʁ19. oktober 2006 (2006-10-19)ʁ3T55043.29[30]
ʁ
275«Simon Said»ʁTim LacofanoBen Edlundʁʁ26. oktober 2006 (2006-10-26)ʁ3T55053.65[31]
ʁ
286«No Exit»ʁKim MannersMatt Wittenʁʁ2. november 2006 (2006-11-02)ʁ3T55063.38[32]
ʁ
297«The Usual Suspects»ʁMike RohlCathryn Humphrisʁʁ9. november 2006 (2006-11-09)ʁ3T55073.19[33]
ʁ
308«Crossroad Blues»ʁSteve BoyumSera Gambleʁʁ16. november 2006 (2006-11-16)ʁ3T55083.16[34]
ʁ
319«Croatoan»ʁRobert SingerJohn Shibanʁʁ7. desember 2006 (2006-12-07)ʁ3T55093.12[35]
ʁ
3210«Hunted»ʁRachel TalalayRaelle Tuckerʁʁ11. januar 2007 (2007-01-11)ʁ3T55103.24[36]
ʁ
3311«Playthings»ʁCharles BeesonMatt Wittenʁʁ18. januar 2007 (2007-01-18)ʁ3T55113.44[37]
ʁ
3412«Nightshifter»ʁPhil SgricciaBen Edlundʁʁ25. januar 2007 (2007-01-25)ʁ3T55123.42[38]
ʁ
3513«Houses of the Holy»ʁKim MannersSera Gambleʁʁ1. februar 2007 (2007-02-01)ʁ3T55133.37[39]
ʁ
3614«Born Under a Bad Sign»ʁJ. Miller TobinCathryn Humphrisʁʁ8. februar 2007 (2007-02-08)ʁ3T55142.84[40]
ʁ
3715«Tall Tales»ʁBradford MayJohn Shibanʁʁ15. februar 2007 (2007-02-15)ʁ3T55153.03[41]
ʁ
3816«Roadkill»ʁCharles BeesonRaelle Tuckerʁʁ15. mars 2007 (2007-03-15)ʁ3T55163.52[42]
ʁ
3917«Heart»ʁKim MannersSera Gambleʁʁ22. mars 2007 (2007-03-22)ʁ3T55173.38[43]
ʁ
4018«Hollywood Babylon»ʁPhil SgricciaBen Edlundʁʁ19. april 2007 (2007-04-19)ʁ3T55183.25[44]
ʁ
4119«Folsom Prison Blues»ʁMike RohlJohn Shibanʁʁ26. april 2007 (2007-04-26)ʁ3T55193.33[45]
ʁ
4220«What Is and What Should Never Be»ʁEric KripkeRaelle Tuckerʁʁ3. mai 2007 (2007-05-03)ʁ3T55203.11[46]
ʁ
4321«All Hell Breaks Loose (Part 1)»ʁRobert SingerSera Gambleʁʁ10. mai 2007 (2007-05-10)ʁ3T55212.90[47]
ʁ
4422«All Hell Breaks Loose (Part 2)»ʁKim MannersEric Kripke & Michael T. Mooreʁʁ17. mai 2007 (2007-05-17)ʁ3T55222.72[48]
ʁ

Sesong 3: 2007–2008[rediger | rediger kilde]

# Tittel Regissør Forfatter Første visningsdato Produksjonskode Seertall[49]
451«The Magnificent Seven»ʁKim MannersEric Kripkeʁʁ4. oktober 2007 (2007-10-04)ʁ3T69012.97
ʁ
462«The Kids Are Alright»ʁPhil SgricciaSera Gambleʁʁ11. oktober 2007 (2007-10-11)ʁ3T69023.16
ʁ
473«Bad Day at Black Rock»ʁRobert SingerBen Edlundʁʁ18. oktober 2007 (2007-10-18)ʁ3T69033.03
ʁ
484«Sin City»ʁCharles BeesonRobert Singer & Jeremy Carverʁʁ25. oktober 2007 (2007-10-25)ʁ3T69043.02
ʁ
495«Bedtime Stories»ʁMichael RohlCathryn Humphrisʁʁ1. november 2007 (2007-11-01)ʁ3T69053.24
ʁ
506«Red Sky at Morning»ʁCliff BoleLaurence Andriesʁʁ8. november 2007 (2007-11-08)ʁ3T69063.01
ʁ
517«Fresh Blood»ʁKim MannersSera Gambleʁʁ15. november 2007 (2007-11-15)ʁ3T69072.88
ʁ
528«A Very Supernatural Christmas»ʁJ. Miller TobinJeremy Carverʁʁ13. desember 2007 (2007-12-13)ʁ3T69083.02
ʁ
539«Malleus Maleficarum»ʁRobert SingerBen Edlundʁʁ31. januar 2008 (2008-01-31)ʁ3T69092.95
ʁ
5410«Dream a Little Dream of Me»ʁSteve BoyumSera Gamble & Cathryn Humphrisʁʁ7. februar 2008 (2008-02-07)ʁ3T69102.68
ʁ
5511«Mystery Spot»ʁKim MannersJeremy Carver & Emily McLaughlinʁʁ14. februar 2008 (2008-02-14)ʁ3T69122.97
ʁ
5612«Jus in Bello»ʁPhil SgricciaSera Gambleʁʁ21. februar 2008 (2008-02-21)ʁ3T69113.23
ʁ
5713«Ghostfacers»ʁPhil SgricciaBen Edlundʁʁ24. april 2008 (2008-04-24)ʁ3T69132.22
ʁ
5814«Long Distance Call»ʁRobert SingerJeremy Carverʁʁ1. mai 2008 (2008-05-01)ʁ3T69142.63
ʁ
5915«Time Is on My Side»ʁCharles BeesonSera Gambleʁʁ8. mai 2008 (2008-05-08)ʁ3T69152.55
ʁ
6016«No rest for the Wicked»ʁKim MannersEric Kripkeʁʁ15. mai 2008 (2008-05-15)ʁ3T69163.00
ʁ

Sesong 4: 2008–2009[rediger | rediger kilde]

# Tittel Regissør Forfatter Første visningsdato Produksjonskode Seertall
611«Lazarus Rising»ʁKim MannersEric Kripkeʁʁ18. september 2008 (2008-09-18)ʁ3T75013.96[50]
ʁ
622«Are You There, God? It's Me, Dean Winchester»ʁPhilip SgricciaSera Gamble & Lou Bolloʁʁ25. september 2008 (2008-09-25)ʁ3T75023.18[51]
ʁ
633«In the Beginning»ʁSteve BoyumJeremy Carverʁʁ2. oktober 2008 (2008-10-02)ʁ3T75043.51[52]
ʁ
644«Metamorphosis»ʁKim MannersCathryn Humphrisʁʁ9. oktober 2008 (2008-10-09)ʁ3T75053.15[53]
ʁ
655«Monster Movie»ʁRobert SingerBen Edlundʁʁ16. oktober 2008 (2008-10-16)ʁ3T75033.06[54]
ʁ
666«Yellow Fever»ʁPhil SgricciaAndrew Dabb & Daniel Loflinʁʁ23. oktober 2008 (2008-10-23)ʁ3T75063.25[55]
ʁ
677«It's the Great Pumpkin, Sam Winchester»ʁCharles BeesonJulie Siegeʁʁ30. oktober 2008 (2008-10-30)ʁ3T75073.55.[56]
ʁ
688«Wishful Thinking»ʁRobert SingerBen Edlund & Lou Bolloʁʁ6. november 2008 (2008-11-06)ʁ3T75083.24[57]
ʁ
699«I Know What You Did Last Summer»ʁCharles BeesonSera Gambleʁʁ13. november 2008 (2008-11-13)ʁ3T75092.94[58]
ʁ
7010«Heaven and Hell»ʁJ. Miller TobinTrevor Sands & Eric Kripkeʁʁ20. november 2008 (2008-11-20)ʁ3T75103.34[59]
ʁ
7111«Family Remains»ʁPhil SgricciaJeremy Carverʁʁ15. januar 2009 (2009-01-15)ʁ3T75112.98[60]
ʁ
7212«Criss Angel Is a Douchebag»ʁRobert SingerJulie Siegeʁʁ22. januar 2009 (2009-01-22)ʁ3T75123.06[61]
ʁ
7313«After School Special»ʁAdam KaneAndrew Dabb & Daniel Loflinʁʁ29. januar 2009 (2009-01-29)ʁ3T75133.56[62]
ʁ
7414«Sex and Violence»ʁCharles BeesonCathryn Humphrisʁʁ5. februar 2009 (2009-02-05)ʁ3T75143.37[63]
ʁ
7515«Death Takes a Holiday»ʁSteve BoyumJeremy Carverʁʁ12. mars 2009 (2009-03-12)ʁ3T75152.84[64]
ʁ
7616«On the Head of a Pin»ʁMike RohlBen Edlundʁʁ19. mars 2009 (2009-03-19)ʁ3T75163.37[65]
ʁ
7717«It's a Terrible Life»ʁJames L. ConwaySera Gambleʁʁ26. mars 2009 (2009-03-26)ʁ3T75173.13[66]
ʁ
7818«The Monster at the End of This Book»ʁMike RohlJulie Siege & Nancy Weinerʁʁ2. april 2009 (2009-04-02)ʁ3T75183.27[67]
ʁ
7919«Jump the Shark»ʁPhil SgricciaAndrew Dabb & Daniel Loflinʁʁ23. april 2009 (2009-04-23)ʁ3T75192.70[68]
ʁ
8020«The Rapture»ʁCharles BeesonJeremy Carverʁʁ30. april 2009 (2009-04-30)ʁ3T75202.95[69]
ʁ
8121«When the Levee Breaks»ʁRobert SingerSera Gambleʁʁ7. mai 2009 (2009-05-07)ʁ3T75212.79[70]
ʁ
8222«Lucifer Rising»ʁEric KripkeEric Kripkeʁʁ14. mai 2009 (2009-05-14)ʁ3T75222.89[71]
ʁ

Sesong 5: 2009–2010[rediger | rediger kilde]

# Tittel Regissør Forfatter Første visningsdato Produksjonskode Seertall
831«Sympathy for the Devil»ʁRobert SingerEric Kripkeʁʁ10. september 2009 (2009-09-10)ʁ3X52013.40[72]
ʁ
842«Good God, Y'All!»ʁPhil SgricciaSera Gambleʁʁ17. september 2009 (2009-09-17)ʁ3X52022.80[73]
ʁ
853«Free to Be You and Me»ʁJ. Miller TobinJeremy Carverʁʁ24. september 2009 (2009-09-24)ʁ3X52032.66[74]
ʁ
864«The End»ʁSteve BoyumBen Edlundʁʁ1. oktober 2009 (2009-10-01)ʁ3X52042.62[75]
ʁ
875«Fallen Idols»ʁJames L. ConwayJulie Siegeʁʁ8. oktober 2009 (2009-10-08)ʁ3X52052.47[76]
ʁ
886«I Believe the Children Are Our Future»ʁCharles BeesonAndrew Dabb & Daniel Loflinʁʁ15. oktober 2009 (2009-10-15)ʁ3X52062.59[77]
ʁ
897«The Curious Case of Dean Winchester»ʁRobert SingerSera Gamble & Jenny Kleinʁʁ29. oktober 2009 (2009-10-29)ʁ3X52072.90[78]
ʁ
908«Changing Channels»ʁCharles BeesonJeremy Carverʁʁ5. november 2009 (2009-11-05)ʁ3X52082.65[79]
ʁ
919«The Real Ghostbusters»ʁJim ConwayNancy Weiner & Eric Kripkeʁʁ12. november 2009 (2009-11-12)ʁ3X52092.69[80]
ʁ
9210«Abandon All Hope...»ʁPhil SgricciaBen Edlundʁʁ19. november 2009 (2009-11-19)ʁ3X52102.51[81]
ʁ
9311«Sam, Interrupted»ʁJames L. ConwayAndrew Dabb & Daniel Loflinʁʁ21. januar 2010 (2010-01-21)ʁ3X52112.79[82]
ʁ
9412«Swap Meat»ʁRobert SingerJulie Siege, Rebecca Dessertine & Harvey Fedorʁʁ28. januar 2010 (2010-01-28)ʁ3X52122.65[83]
ʁ
9513«The Song Remains the Same»ʁSteve BoyumSera Gamble & Nancy Weinerʁʁ4. februar 2010 (2010-02-04)ʁ3X52132.28[84]
ʁ
9614«My Bloody Valentine»ʁMichael RohlBen Edlundʁʁ11. februar 2010 (2010-02-11)ʁ3X52152.51[85]
ʁ
9715«Dead Men Don't Wear Plaid»ʁJohn ShowalterJeremy Carverʁʁ25. mars 2010 (2010-03-25)ʁ3X52142.95[86]
ʁ
9816«Dark Side of the Moon»ʁJeff WoolnoughAndrew Dabb & Daniel Loflinʁʁ1. april 2010 (2010-04-01)ʁ3X52162.40[87]
ʁ
9917«99 Problems»ʁCharles BeesonJulie Siegeʁʁ8. april 2010 (2010-04-08)ʁ3X52172.78[88]
ʁ
10018«Point of No Return»ʁPhil SgricciaJeremy Carverʁʁ15. april 2010 (2010-04-15)ʁ3X52182.45[89]
ʁ
10119«Hammer of the Gods»ʁRick BotaDavid Reed, Andrew Dabb & Daniel Loflinʁʁ22. april 2010 (2010-04-22)ʁ3X52192.82[90]
ʁ
10220«The Devil You Know»ʁRobert SingerBen Edlundʁʁ29. april 2010 (2010-04-29)ʁ3X52202.38[91]
ʁ
10321«Two Minutes to Midnight»ʁPhil SgricciaSera Gambleʁʁ6. mai 2010 (2010-05-06)ʁ3X52212.53[92]
ʁ
10422«Swan Song»ʁSteve BoyumEric Gewitz & Eric Kripkeʁʁ13. mai 2010 (2010-05-13)ʁ3X52222.84[93]
ʁ

Sesong 6: 2010–2011[rediger | rediger kilde]

# Tittel Regissør Forfatter Første visningsdato Produksjonskode Seertall
1051«Exile on Main St.»ʁPhil SgricciaSera Gambleʁʁ24. september 2010 (2010-09-24)ʁ3X60522.90[94]
ʁ
1062«Two and a Half Men»ʁJohn ShowalterAdam Glassʁʁ1. oktober 2010 (2010-10-01)ʁ3X60532.33[95]
ʁ
1073«The Third Man»ʁRobert SingerBen Edlundʁʁ8. oktober 2010 (2010-10-08)ʁ3X60542.16[96]
ʁ
1084«Weekend at Bobby's»ʁJensen AcklesAndrew Dabb & Daniel Loflinʁʁ15. oktober 2010 (2010-10-15)ʁ3X60512.84[97]
ʁ
1095«Live Free or TwiHard»ʁRod HardyBrett Matthewsʁʁ22. oktober 2010 (2010-10-22)ʁ3X60562.47[98]
ʁ
1106«You Can't Handle the Truth»ʁJan EliasbergStory by: David Reed & Eric Charmelo & Nicole Snyder
Teleplay by: Eric Charmelo & Nicole Snyder
ʁʁ29. oktober 2010 (2010-10-29)ʁ3X60552.52[99]
ʁ
1117«Family Matters»ʁGuy BeeAndrew Dabb & Daniel Loflinʁʁ5. november 2010 (2010-11-05)ʁ3X60572.46[100]
ʁ
1128«All Dogs Go to Heaven»ʁPhil SgricciaAdam Glassʁʁ12. november 2010 (2010-11-12)ʁ3X60582.09[101]
ʁ
1139«Clap Your Hands If You Believe...»ʁJohn ShowalterBen Edlundʁʁ19. november 2010 (2010-11-19)ʁ3X60591.94[102]
ʁ
11410«Caged Heat»ʁRobert SingerBrett Matthews & Jenny Kleinʁʁ3. desember 2010 (2010-12-03)ʁ3X60602.15[103]
ʁ
11511«Appointment in Samarra»ʁMike RohlSera Gamble & Robert Singerʁʁ10. desember 2010 (2010-12-10)ʁ3X60612.27[104]
ʁ
11612«Like a Virgin»ʁPhil SgricciaAdam Glassʁʁ4. februar 2011 (2011-02-04)ʁ3X60622.25[105]
ʁ
11713«Unforgiven»ʁDavid BarrettAndrew Dabb & Daniel Loflinʁʁ11. februar 2011 (2011-02-11)ʁ3X60631.97[106]
ʁ
11814«Mannequin 3: The Reckoning»ʁJeannot SzwarcEric Charmelo & Nicole Snyderʁʁ18. februar 2011 (2011-02-18)ʁ3X60642.25[107]
ʁ
11915«The French Mistake»ʁCharles BeesonBen Edlundʁʁ25. februar 2011 (2011-02-25)ʁ3X60652.18[108]
ʁ
12016«...And Then There Were None»ʁMike RohlBrett Matthewsʁʁ4. mars 2011 (2011-03-04)ʁ3X60662.14[109]
ʁ
12117«My Heart Will Go On»ʁPhil SgricciaEric Charmelo & Nicole Snyderʁʁ15. april 2011 (2011-04-15)ʁ3X60682.26[110]
ʁ
12218«Frontierland»ʁGuy BeeAndrew Dabb, Daniel Loflin & Jackson Stewartʁʁ22. april 2011 (2011-04-22)ʁ3X60671.90[111]
ʁ
12319«Mommy Dearest»ʁJohn ShowalterAdam Glassʁʁ29. april 2011 (2011-04-29)ʁ3X60692.01[112]
ʁ
12420«The Man Who Would Be King»ʁBen EdlundBen Edlundʁʁ6. mai 2011 (2011-05-06)ʁ3X60702.11[113]
ʁ
12521«Let It Bleed»ʁJohn ShowalterSera Gambleʁʁ20. mai 2011 (2011-05-20)ʁ3X60712.02[114]
ʁ
12622«The Man Who Knew Too Much»ʁRobert SingerEric Kripkeʁʁ20. mai 2011 (2011-05-20)ʁ3X60722.11[114]
ʁ

Sesong 7: 2011–2012[rediger | rediger kilde]

# Tittel Regissør Forfatter Første visningsdato Produksjonskode Seertall
1271«Meet the New Boss»ʁPhilip SgricciaSera Gambleʁʁ23. september 2011 (2011-09-23)ʁ3X70522.01[115]
ʁ
1282«Hello, Cruel World»ʁGuy BeeBen Edlundʁʁ30. september 2011 (2011-09-30)ʁ3X70531.80[116]
ʁ
1293«The Girl Next Door»ʁJensen AcklesAndrew Dabb & Daniel Loflinʁʁ7. oktober 2011 (2011-10-07)ʁ3X70511.72[117]
ʁ
1304«Defending Your Life»ʁRobert SingerAdam Glassʁʁ14. oktober 2011 (2011-10-14)ʁ3X70541.69[118]
ʁ
1315«Shut Up, Dr. Phil»ʁPhil SgricciaBrad Buckner & Eugenie Ross-Lemingʁʁ21. oktober 2011 (2011-10-21)ʁ3X70551.92[119]
ʁ
1326«Slash Fiction»ʁJohn ShowalterRobbie Thompsonʁʁ28. oktober 2011 (2011-10-28)ʁ3X70561.74[120]
ʁ
1337«The Mentalists»ʁMichael RohlBen Acker & Ben Blackerʁʁ4. november 2011 (2011-11-04)ʁ3X70571.84[121]
ʁ
1348«Season 7, Time for a Wedding!»ʁTim AndrewAndrew Dabb & Daniel Loflinʁʁ11. november 2011 (2011-11-11)ʁ3X70581.85[122]
ʁ
1359«How to Win Friends and Influence Monsters»ʁGuy BeeBen Edlundʁʁ18. november 2011 (2011-11-18)ʁ3X70591.55[123]
ʁ
13610«Death's Door»ʁRobert SingerSera Gambleʁʁ2. desember 2011 (2011-12-02)ʁ3X70601.89[124]
ʁ
13711«Adventures in Babysitting»ʁJeannot SzwarcAdam Glassʁʁ6. januar 2012 (2012-01-06)ʁ3X70611.82[125]
ʁ
13812«Time After Time»ʁPhil SgricciaRobbie Thompsonʁʁ13. januar 2012 (2012-01-13)ʁ3X70621.55[126]
ʁ
13913«The Slice Girls»ʁJerry WanekEugenie Ross-Leming & Brad Bucknerʁʁ3. februar 2012 (2012-02-03)ʁ3X70631.72[127]
ʁ
14014«Plucky Pennywhistle's Magical Menagerie»ʁMike RohlAndrew Dabb & Daniel Loflinʁʁ10. februar 2012 (2012-02-10)ʁ3X70641.88[128]
ʁ
14115«Repo Man»ʁThomas J. WrightBen Edlundʁʁ17. februar 2012 (2012-02-17)ʁ3X70651.74[129]
ʁ
14216«Out with the Old»ʁJohn F. ShowalterRobert Singer & Jenny Kleinʁʁ16. mars 2012 (2012-03-16)ʁ3X70661.73[130]
ʁ
14317«The Born-Again Identity»ʁRobert SingerSera Gambleʁʁ23. mars 2012 (2012-03-23)ʁ3X70671.63[131]
ʁ
14418«Party on, Garth»ʁPhil SgricciaAdam Glassʁʁ30. mars 2012 (2012-03-30)ʁ3X70681.78[132]
ʁ
14519«Of Grave Importance»ʁTim AndrewEugenie Ross-Leming & Brad Bucknerʁʁ20. april 2012 (2012-04-20)ʁ3X70691.57[133]
ʁ
14620«The Girl with the Dungeons and Dragons Tattoo»ʁJohn MacCarthyRobbie Thompsonʁʁ27. april 2012 (2012-04-27)ʁ3X70701.61[134]
ʁ
14721«Reading Is Fundamental»ʁBen EdlundBen Edlundʁʁ4. mai 2012 (2012-05-04)ʁ3X7071-
ʁ
14822«There Will Be Blood»[135]ʁGuy BeeAndrew Dabb & Daniel Loflinʁʁ11. mai 2012 (2012-05-11)[136]ʁ--
ʁ
14923«Survival of the Fittest»[137]ʁRobert SingerSera Gambleʁʁ18. mai 2012 (2012-05-18)[136]ʁ--
ʁ

Sesong 8: 2012-2013[rediger | rediger kilde]

Den 3. mai 2012 annonserte The CW at en åttende sesong av Supernatural ville utgis.[138] Sera Gamble slutter som produsent, og Jeremy Carver tar over.[139]

Sesong 9: 2013-2014[rediger | rediger kilde]

Sesong 10: 2014-2015[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Pilot». IMDb. Besøkt 5. mai 2012. 
  2. ^ Bianco, Robert (24. januar 2006). «New CW: We'll have to watch and see». USA Today. Besøkt 5. mai 2012. 
  3. ^ Hibberd, James. «The CW renews 'Supernatural,' 'Vampire Diaries,' 'Gossip Girl' and two more!». EW. Besøkt 5. mai 2012. 
  4. ^ Kondolojy, Amanda (29. februar 2012). «CW Announces New Series 'The LA Complex' and Season Finales for 'Supernatural' 'The Vampire Diaries', 'Ringer', 'Hart of Dixie' and more». TV by the Numbers. Besøkt 5. mai 2012. 
  5. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 20. september 2005. Arkivert fra originalen 15. august 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  6. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 27. september 2005. Arkivert fra originalen 15. august 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  7. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 4. oktober 2005. Arkivert fra originalen 15. august 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  8. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 11. oktober 2005. Arkivert fra originalen 15. august 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  9. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 18. oktober 2005. Arkivert fra originalen 15. august 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  10. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 25. oktober 2005. Arkivert fra originalen 15. august 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  11. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 1. november 2005. Arkivert fra originalen 15. august 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  12. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 15. november 2005. Arkivert fra originalen 15. august 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  13. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 22. november 2005. Arkivert fra originalen 15. august 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  14. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 29. november 2005. Arkivert fra originalen 15. august 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  15. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 18. januar 2006. Arkivert fra originalen 15. august 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  16. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 24. januar 2006. Arkivert fra originalen 15. august 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  17. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 7. februar 2006. Arkivert fra originalen 15. august 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  18. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 14. februar 2006. Arkivert fra originalen 15. august 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  19. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 22. februar 2006. Arkivert fra originalen 15. august 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  20. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 7. mars 2006. Arkivert fra originalen 15. august 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  21. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 4. april 2006. Arkivert fra originalen 15. august 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  22. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 11. april 2006. Arkivert fra originalen 15. august 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  23. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 18. april 2006. Arkivert fra originalen 15. august 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  24. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 25. april 2006. Arkivert fra originalen 15. august 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  25. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 2. mai 2006. Arkivert fra originalen 15. august 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  26. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 9. mai 2006. Arkivert fra originalen 15. august 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  27. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 3. oktober 2006. Arkivert fra originalen 3. september 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  28. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 10. oktober 2006. Arkivert fra originalen 3. september 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  29. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 17. oktober 2006. Arkivert fra originalen 3. september 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  30. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 24. oktober 2006. Arkivert fra originalen 3. september 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  31. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 31. oktober 2006. Arkivert fra originalen 3. september 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  32. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 7. november 2006. Arkivert fra originalen 3. september 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  33. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 14. november 2006. Arkivert fra originalen 3. september 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  34. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 21. november 2006. Arkivert fra originalen 3. september 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  35. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 12. desember 2006. Arkivert fra originalen 3. september 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  36. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 17. januar 2007. Arkivert fra originalen 3. september 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  37. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 23. januar 2007. Arkivert fra originalen 3. september 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  38. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 30. januar 2007. Arkivert fra originalen 3. september 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  39. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 6. februar 2007. Arkivert fra originalen 3. september 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  40. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 13. februar 2007. Arkivert fra originalen 3. september 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  41. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 21. februar 2007. Arkivert fra originalen 3. september 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  42. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 20. mars 2007. Arkivert fra originalen 3. september 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  43. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 27. mars 2007. Arkivert fra originalen 3. september 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  44. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 24. april 2007. Arkivert fra originalen 3. september 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  45. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 1. mai 2007. Arkivert fra originalen 3. september 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  46. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 8. mai 2007. Arkivert fra originalen 3. september 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  47. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 15. mai 2007. Arkivert fra originalen 3. september 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  48. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 22. mai 2007. Arkivert fra originalen 3. september 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  49. ^ «Supernatural Ratings 2007-2008». TV by the Numbers. Besøkt 5. mai 2012. 
  50. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 23. september 2008. Arkivert fra originalen 30. mai 2009. Besøkt 5. mai 2012. 
  51. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 30. september 2008. Besøkt 5. mai 2012. 
  52. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 7. oktober 2008. Besøkt 5. mai 2012. 
  53. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 14. oktober 2008. Besøkt 5. mai 2012. 
  54. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 21. oktober 2008. Arkivert fra originalen 8. mars 2012. Besøkt 5. mai 2012. 
  55. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 28. oktober 2008. Arkivert fra originalen 8. mars 2012. Besøkt 5. mai 2012. 
  56. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 4. november 2008. Besøkt 5. mai 2012. 
  57. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 11. november 2008. Arkivert fra originalen 8. mars 2012. Besøkt 5. mai 2012. 
  58. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 18. november 2008. Arkivert fra originalen 8. mars 2012. Besøkt 5. mai 2012. 
  59. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 25. november 2008. Arkivert fra originalen 8. mars 2012. Besøkt 5. mai 2012. 
  60. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 21. januar 2009. Arkivert fra originalen 8. mars 2012. Besøkt 5. mai 2012. 
  61. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 27. januar 2009. Arkivert fra originalen 5. april 2012. Besøkt 5. mai 2012. 
  62. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 3. februar 2009. Besøkt 5. mai 2012. 
  63. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 10. februar 2009. Arkivert fra originalen 5. april 2012. Besøkt 5. mai 2012. 
  64. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 17. mars 2009. Besøkt 5. mai 2012. 
  65. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 24. mars 2009. Besøkt 5. mai 2012. 
  66. ^ Robert Seidman (31. mars 2009). «Top CW Primetime Shows, March 23-29, 2009». TV by the Numbers. Besøkt 5. mai 2012. 
  67. ^ «Weekly Program Rankings». ABC Medianet. 7. april 2009. Besøkt 5. mai 2012. 
  68. ^ Robert Seidman (2. mai 2009). «Top CW Primetime Shows, April 20-26, 2009». TV by the Numbers. Arkivert fra originalen . Besøkt 5. mai 2012. 
  69. ^ Robert Seidman (6. mai 2009). «Top CW Primetime Shows, April 27 - May 3, 2009». TV by the Numbers. Arkivert fra originalen 5. oktober 2009. Besøkt 5. mai 2012. 
  70. ^ Robert Seidman (12. mai 2009). «Top CW Primetime Shows, May 4 - 10, 2009». TV by the Numbers. Arkivert fra originalen 12. april 2010. Besøkt 5. mai 2012. 
  71. ^ Robert Seidman (19. mai 2009). «Top CW Primetime Shows, May 11 - 17, 2009». TV by the Numbers. Arkivert fra originalen 5. oktober 2009. Besøkt 5. mai 2012. 
  72. ^ «'The Vampire Diaries' Makes a Killing with Viewers». Buddy TV. 9. november 2009. Besøkt 6. mai 2012. 
  73. ^ Margaret Lyons (18. september 2009). «Thursday ratings: 'Survivor,' 'Bones' battle it out». Entertainment Weekly. Arkivert fra originalen 11. januar 2010. Besøkt 6. mai 2012. 
  74. ^ Bill Gorman (12. oktober 2009). «Dollhouse Premiere 18-49 Rating Increases To A 1.5 Via DVR; Hopeful or Futile?». TV by the Numbers. Arkivert fra originalen 15. oktober 2009. Besøkt 6. mai 2012. 
  75. ^ Marc Berman (20. oktober 2009). «ABC Wins Monday Overnights; Fox the Network to Beat Among Adults 18-49». MediaWeek.com. Besøkt 6. mai 2012. 
  76. ^ Robert Seidman (9. oktober 2009). «Thursday broadcast finals: The Office, Bones, Grey’s, Supernatural up; Community, Private Practice down a tick». TV by the Numbers. Arkivert fra originalen 23. mars 2010. Besøkt 6. mai 2012. 
  77. ^ Robert Seidman (2. november 2009). «Smallville sees Huge DVR increases DVR viewer increases: House most DVR’d; Fringe biggest % increase». TV by the Numbers. Arkivert fra originalen 4. november 2009. Besøkt 6. mai 2012. 
  78. ^ Lyons, Margaret (30. oktober 2009). «Thursday ratings: The World Series dominates, but 'Vampires' comes up big». Entertainment Weekly. Arkivert fra originalen 6. januar 2010. Besøkt 6. mai 2012. 
  79. ^ Robert Seidman (6. november 2009). «Broadcast Finals: Grey’s, CSI, The Office, 30 Rock, The Mentalist, Bones up in finals». TV by the Numbers. Besøkt 6. mai 2012. 
  80. ^ Robert Seidman (6. november 2009). «Broadcast Finals: Grey’s Anatomy, 30 Rock, The Office, CSI, The Mentalist up; The Vampire Diaries down». TV by the Numbers. Arkivert fra originalen 15. april 2010. Besøkt 6. mai 2012. 
  81. ^ Robert Seidman (20. november 2009). «Thursday broadcast finals: Grey’s Anatomy up; The Vampire Diaries, 30 Rock down». TV by the Numbers. Arkivert fra originalen 23. november 2009. Besøkt 6. mai 2012. 
  82. ^ Bill Gorman (22. januar 2010). «TV Ratings Thursday: Deep End Underwater; Bones High; CSI, Mentalist, Grey’s Series Lows». TV by the Numbers. Arkivert fra originalen 9. februar 2011. Besøkt 6. mai 2012. 
  83. ^ Bill Gorman (29. januar 2010). «TV Ratings: Bones, Fringe, Vampire Diares Up; The Deep End Sinks On Topsy Turvy Thursday». TV by the Numbers. Besøkt 6. mai 2012. 
  84. ^ Bill Gorman (5. februar 2010). «Thursday Broadcast Final Ratings; Vampire Diaries, Community Tick Up». TV by the Numbers. Arkivert fra originalen 10. februar 2010. Besøkt 6. mai 2012. 
  85. ^ Robert Seidman (12. februar 2010). «Thursday Broadcast Finals: Grey’s Anatomy, The Mentalist Tick Up, Private Practice, 30 Rock Tick Down». TV by the Numbers. Arkivert fra originalen 4. januar 2011. Besøkt 6. mai 2012. 
  86. ^ «Broadcast Finals: The Middle, Modern Family, Idol, Survivor, ANTM Rise - Ratings». TVbytheNumbers. Arkivert fra originalen 1. april 2010. Besøkt 6. mai 2012. 
  87. ^ «Thursday Finals: “FlashForward,” “Marriage Ref” Inch Up; “The Mentalist” Inches Down - Ratings». TVbytheNumbers. Arkivert fra originalen 9. april 2010. Besøkt 6. mai 2012. 
  88. ^ «Thursday Broadcast Finals: Survivor, Bones, Vampire Diaries Adjusted Up; CSI Down - Ratings». TVbytheNumbers. Arkivert fra originalen 15. april 2010. Besøkt 6. mai 2012. 
  89. ^ «Thursday Broadcast Finals: “Vampire Diaries”, “Survivor”, “Bones” Adjusted Up; “CSI” Adjusted Down - Ratings». TVbytheNumbers. Arkivert fra originalen 21. april 2010. Besøkt 6. mai 2012. 
  90. ^ «Thursday Broadcast Finals: Vampire Diaries, Supernatural Adjusted Up; Community, Office Adjusted Down - Ratings». TVbytheNumbers. Arkivert fra originalen 28. april 2010. Besøkt 6. mai 2012. 
  91. ^ «TV Ratings Thursday; Nielsen Overnight Ratings; ... Supernatural Ratings, Flash Forward ratings, Private Practice ratings...». TVbytheNumbers. 30. april 2010. Besøkt 6. mai 2012. 
  92. ^ Seidman, Robert (7. mai 2010). «Thursday Finals: "Survivor," "Bones," Adjusted Up; "30 Rock" Adjusted Down». TV By The Numbers. Arkivert fra originalen 9. mai 2010. Besøkt 6. mai 2012. 
  93. ^ Seidman, Robert (14. mai 2010). «Thursday Finals: Survivor, Grey’s Anatomy, CSI, Mentalist, Community Adjusted Up». TV By The Numbers. Arkivert fra originalen 18. mai 2010. Besøkt 6. mai 2012. 
  94. ^ Gorman, Bill (27. september 2010). «Friday Finals: Supernatural Up; Dateline Down». TV by the Numbers. Arkivert fra originalen 1. oktober 2010. Besøkt 6. mai 2012. 
  95. ^ Seidman, Robert (5. oktober 2010). «Friday Finals: No Changes With 18-49 Ratings for Originals». TV by the Numbers. Arkivert fra originalen 7. oktober 2010. Besøkt 6. mai 2012. 
  96. ^ Gorman, Bill (11. oktober 2010). «Friday Final Ratings: Dateline, Outlaw, Good Guys, Supernatural Adjusted Down». TV by the Numbers. Arkivert fra originalen 13. oktober 2010. Besøkt 6. mai 2012. 
  97. ^ Seidman, Robert (18. oktober 2010). «Friday Final Ratings: Medium Adjusted Down, Smallville, Supernatural Hold Preliminary Ratings». TV by the Numbers. Arkivert fra originalen 20. oktober 2010. Besøkt 6. mai 2012. 
  98. ^ Gorman, Bill (25. oktober 2010). «Friday Final Ratings: Smallville Adjusted Up; CSI:NY, Dateline Adjusted Down». TV by the Numbers. Arkivert fra originalen 27. oktober 2010. Besøkt 6. mai 2012. 
  99. ^ Seidman, Robert (1. november 2010). «Friday Final Ratings: The Great Pumpkin Rises». TV by the Numbers. Arkivert fra originalen 2. november 2010. Besøkt 6. mai 2012. 
  100. ^ Gorman, Bill (8. november 2010). «Friday Final Ratings: What Would You Do?, 20/20, Blue Bloods Adjusted Up». TV by the Numbers. Arkivert fra originalen 10. november 2010. Besøkt 6. mai 2012. 
  101. ^ Seidman, Robert (15. november 2010). «Friday Final Ratings: 20/20 Down a Tenth; Smallville Still Rocked w/Teri Hatcher». TV by the Numbers. Besøkt 6. mai 2012. 
  102. ^ Seidman, Robert (22. november 2010). «Friday Final Ratings: CSI: NY Adjusted Down; School Pride Adjusted Up». TV by the Numbers. Besøkt 6. mai 2012. 
  103. ^ Gorman, Bill (6. desember 2010). «Friday Final Ratings: No Adjustments For Smallville, Supernatural, Or Any Other Shows». TV by the Numbers. Besøkt 6. mai 2012. 
  104. ^ Seidman, Robert (13. desember 2010). «Friday Final Ratings: 'Supernanny,' 'Primetime,' Adjusted Up; '20/20' Adjusted Down; No Changes for .Smallville, .Supernatural, & Others». TV by the Numbers. Besøkt 6. mai 2012. 
  105. ^ Seidman, Gorman (7. februar 2011). «Friday Finals: No Adjustments for 'Fringe,' 'Supernatural,' 'Smallville' or Any Other Show's 18-49 Ratings». TV by the Numbers. Besøkt 6. mai 2012. 
  106. ^ Gorman, Bill (14. februar 2011). «Friday Finals: 'CSI:NY' Adjusted Up; No Adjustment For 'Fringe,' 'Smallville,' 'Supernatural'». TV by the Numbers. Besøkt 6. mai 2012. 
  107. ^ Seidman, Robert (22. februar 2011). «Friday Final Ratings: 'Blue Bloods' Falls; No Adjustments for 'Fringe,' 'Smallville' and 'Supernatural». TV by the Numbers. Besøkt 6. mai 2012. 
  108. ^ Gorman, Bill (28. februar 2011). «Friday Final Ratings: 'CSI:NY' Adjusted Up; No Adjustments For 'Fringe,' 'Supernatural,' 'Smallville'». TV by the Numbers. Besøkt 6. mai 2012. 
  109. ^ Seidman, Robert (7. mars 2011). «Friday Final Ratings: 'Smallville' Adjusted Down, 20/20 Adjusted Up». TV by the Numbers. Besøkt 6. mai 2012. 
  110. ^ Seidman, Robert (18. april 2011). «Friday Final Ratings: 'Fringe,' 'Chaos' and 'Kitchen Nightmares' Adjusted Up». TV by the Numbers. Besøkt 6. mai 2012. 
  111. ^ Seidman, Robert (25. april 2011). «Friday Final Ratings: 'Smallville' Adjusted Up; 'Fringe' Stays at Series Low; 'Friday Night Lights' Adjusted Down». TV by the Numbers. Besøkt 6. mai 2012. 
  112. ^ Gorman, Bill (2. mai 2011). «Friday Final Ratings: 'Friday Night Lights,' Two Wedding Shows Adjusted Up; No Adjustments For 'Fringe,' 'Smallville,' 'Supernatural'». TV by the Numbers. Besøkt 6. mai 2012. 
  113. ^ Gorman, Bill (9. mai 2011). «Friday Final Ratings: 'Supernatural,' 'CSI:NY' Adjusted Up, No Adjustments To 'Fringe'». TV by the Numbers. Besøkt 6. mai 2012. 
  114. ^ a b Gorman, Bill (23. mai 2011). «Friday Final Ratings: 'Kitchen Nightmares' Adjusted Up, No Adjustments To 'Supernatural' Finale». TV by the Numbers. Besøkt 6. mai 2012. 
  115. ^ Gorman, Bill (26. september 2011). «Friday Final Broadcast TV Ratings: No Adults 18-49 Adjustments, Plus 'Fringe' & 'A Gifted Man' 15 min. Ratings». TV by the Numbers. Besøkt 6. mai 2012. 
  116. ^ Seidman, Robert (3. oktober 2011). «Friday Final Broadcast TV Ratings: 'CSI: NY,' 'Kitchen Nightmares' Adjusted Up; Sorry 'Fringe' Fans, No Adjustment for You». TV by the Numbers. Besøkt 6. mai 2012. 
  117. ^ Gorman, Bill (10. oktober 2011). «Friday Final Broadcast TV Ratings: 'Kitchen Nightmares' Adjusted Up; No Adjustments To 'Fringe,' 'Nikita,' 'A Gifted Man' Or Any Other Originals». TV by the Numbers. Besøkt 6. mai 2012. 
  118. ^ Seidman, Robert (17. oktober 2011). «Friday Final Broadcast TV Ratings: 'Blue Bloods,' 'Supernatural' Adjusted Up; 'Nikita,' 'A Gifted Man' Adjusted Down». TV by the Numbers. Besøkt 6. mai 2012. 
  119. ^ Gorman, Bill (24. oktober 2011). «Friday Final TV Ratings: 'Supernatural,' 'Extreme Makeover: Home Edition' Adjusted Up; '20/20' Adjusted Down». TV by the Numbers. Besøkt 6. mai 2012. 
  120. ^ Seidman, Robert (31. oktober 2011). «Friday Final TV Ratings: No Adjustments for 'Chuck,' 'Grimm,' Nikita or Any Original + World Series». TV by the Numbers. Besøkt 6. mai 2012. 
  121. ^ Seidman, Robert (7. november 2011). «Friday Final TV Ratings: 'Chuck,' 'Supernatural' Adjusted Up». TV by the Numbers. Besøkt 6. mai 2012. 
  122. ^ Gorman, Bill (14. november 2011). «Friday Final TV Ratings: 'Grimm' Adjusted Up; 'Extreme Makeover: Home Edition' Adjusted Down». TV by the Numbers. Besøkt 6. mai 2012. 
  123. ^ Gorman, Bill (18. november 2011). «Friday Final TV Ratings: 'CSI:NY,' 'Dateline: NBC' Adjusted Up». TV by the Numbers. Besøkt 6. mai 2012. 
  124. ^ Gorman, Bill (5. desember 2011). «Friday Final TV Ratings: 'A Gifted Man' Adjusted Up; Plus Pac-10 Championship Ratings». TV by the Numbers. Besøkt 6. mai 2012. 
  125. ^ Seidman, Robert (9. januar 2012). «Friday Final TV Ratings: 'Chuck' Adjusted Down; No Adjustments for 'Nikita' & 'Supernatural' + Cotton Bowl». TV by the Numbers. Besøkt 6. mai 2012. 
  126. ^ Gorman, Bill (17. januar 2012). «Friday Final TV Ratings: 'Supernatural' Adjusted Up». TV by the Numbers. Besøkt 6. mai 2012. 
  127. ^ Seidman, Robert (6. februar 2012). «Friday Final TV Ratings: 'Fringe,' 'Supernatural,' 'A Gifted Man,' 'Who Do You Think You Are?' Adjusted Up». TV by the Numbers. Arkivert fra originalen 20. november 2014. Besøkt 6. mai 2012. 
  128. ^ Gorman, Bill (13. februar 2012). «Friday Final TV Ratings: 'Supernatural,' 'A Gifted Man' Adjusted Up». TV by the Numbers. Arkivert fra originalen 15. februar 2012. Besøkt 6. mai 2012. 
  129. ^ Siedman, Robert (21. februar 2012). «Friday Final TV Ratings: 'Nikita' Adjusted Down, 'Supernatural' Adjusted Up». TV by the Numbers. Arkivert fra originalen 25. februar 2012. Besøkt 6. mai 2012. 
  130. ^ Bibel, Sara (19. mars 2012). «Friday Final TV Ratings: 'Nikita' Adjusted Down, No Adjustment for 'Supernatural'». TV by the Numbers. Besøkt 6. mai 2012. 
  131. ^ Kondolojy, Amanda (26. mars 2012). «Friday Final TV Ratings: Final NCAA Game Ratings; No Adjustments for 'Fringe', 'Nikita' or 'Supernatural'». TV by the Numbers. Besøkt 6. mai 2012. 
  132. ^ Bibel, Sara (2. april 2012). «Friday Final TV Ratings: No Adjustments for 'Fringe,' 'Grimm,' 'Nikita' or 'Supernatural'». TV by the Numbers. Besøkt 6. mai 2012. 
  133. ^ Kondolojy, Amanda (23. april 2012). «Friday Final TV Ratings: 'Grimm', 'Supernatural' Adjusted Up; '20/20' Adjusted Down». TV by the Numbers. Besøkt 6. mai 2012. 
  134. ^ Bibel, Sara (30. april 2012). «Friday Final TV Ratings: 'Supernatural', 'CSI:NY', 'Blue Bloods' Adjusted Up; 'Fringe' Adjusted Down». TV by the Numbers. Besøkt 6. mai 2012. 
  135. ^ Byrne, Craig (18. april 2012). «Supernatural #7.22 "There Will Be Blood" Description». KSite TV. Besøkt 6. mai 2012. 
  136. ^ a b «Shows A-Z - supernatural on cw». The Futon Critic. Besøkt 6. mai 2012. 
  137. ^ Byrne, Craig (25. april 2012). «Supernatural Season 7 Finale Description: "Survival Of The Fittest"». KSite TV. Besøkt 6. mai 2012. 
  138. ^ Ausiello, Michael (3. mai 2012). «Breaking: The CW renews Supernatural, Vampire Diaries and 90210». TVLine.com. Besøkt 6. mai 2012. 
  139. ^ Hibberd, James (4. april 2012). «'Supernatural' changing showrunners (and likely renewed)». Entertainment Weekly. Besøkt 6. mai 2012. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]