Kjetil Tefke

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Kjetil Tefke
Født17. januar 1976 (43 år)
Beskjeftigelse Skuespiller, sanger
Nasjonalitet Norge
Musikalsk karriere
IMDbIMDbRedigere på wikidata

Kjetil Tefke (født 17. januar 1976) er en norsk skuespiller, sanger og danser.

Han var medlem av TV3s popgruppe Cape i 2001 som kom som en del av et realityprogram. Gruppen solgte både til dobbel «gull» og «platina» for singlene «Tic Tac» og «Capability». Gruppen ble nominert til to Spellemannpriser det samme året.

Tefke har siden stort sett arbeidet som danser, sanger, skuespiller og musiker. Han har blant annet spilt Danny i musikalen Grease, Tony i musikalen Saturday Night Feever og var senest med i musikalen West Side StoryOslo Nye Teater.

Han har siden 1995 deltatt i en rekke norske underholdningsprogrammer, som sanger, danser, skuespiller og underholdningsartist.

I 2006 ledet han dansekonkurransen DansefeberTVNorge sammen med Henriette Lien.

Han driver ett eget lydstudio i Oslo med trommeslager og produsent Alf Magne Hillestad, hvor han i hovedsak produserer, skriver og arrangerer musikk for artister og plateselskaper i Norge og tar i tillegg oppdrag fra film-, TV-, reklame- og radiobransjen; samt demoproduksjon for band og privatmarkedet.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]


personstubbDenne biografien er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den. (Se stilmanual)