Kendra Wilkinson

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Kendra Wilkinson
Kendra Wilkinson 2011.jpg
Født12. juni 1985 (32 år)
San Diego, California, USA
Ektefelle Hank Baskett
SamboerHugh Hefner
Beskjeftigelse Fjernsynsskuespiller, modell, skuespiller, Playmate
NasjonalitetUSA
Høyde1,63 m
HårfargeBlond
ØyefargeBlå
Vekt52 kg

Kendra Leigh Wilkinson (født 12. juni 1985) er en amerikansk fjernsynspersonlighet, skuespillerinne og modell. Hun er kjent for sin rolle på E! reality-serien The Girls Next Door.

Biografi[rediger | rediger kilde]

Kendra Wilkinson ble født i San Diego i California, og er av ukrainsk, irsk og engelsk avstamning. Hun er den eldste av to barn, og har en yngre bror. Hennes mor Patti, var opprinnelig fra New Jersey, og hennes far Eric, vokste opp i Pennsylvania og New Jersey. Wilkinson gikk på videregående skole, hvor hun ble uteksaminert i 2003. Hun begynte å jobbe som modell, og også en kort jobbet som kontorassistent for en tannlege.

Karriere[rediger | rediger kilde]

Wilkinson møtte Hugh Hefner i april 2004. Kort tid etter de møttes, spurte Hefner henne om å være en av hans venninner, og hun flyttet inn på Playboy Mansion. Hun ble omtalt på E! reality-serien The Girls Next Door med Holly Madison og Bridget Marquardt. Hun flyttet ut av herskapshus i 2009 etter å ha møtt sin fremtidige ektemann, og hennes egen realityserie kalt Kendra. Den første sesongen handlet om hennes liv på egen hånd og planleggingen av bryllupet sitt.

Personlig liv[rediger | rediger kilde]

Wilkinson giftet seg med Hank Baskett i juni 2009 i Playboy Mansion. I desember 2009 fødte hun sitt første barn, en gutt som heter Hank Baskett IV.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]