Kendra Wilkinson

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Kendra Wilkinson
Kendra Wilkinson 2011.jpg
Født12. juni 1985 (33 år)
San Diego, California, USA
Ektefelle Hank Baskett (2009–)
Samboer Hugh Hefner
Beskjeftigelse Fjernsynsskuespiller, modell, skuespiller, Playmate
Nasjonalitet USA
Høyde1,63 m
HårfargeBlond
ØyefargeBlå
Vekt52 kg

Kendra Leigh Wilkinson (født 12. juni 1985) er en amerikansk fjernsynspersonlighet, skuespillerinne og modell. Hun er kjent for sin rolle på E! reality-serien The Girls Next Door.

Biografi[rediger | rediger kilde]

Kendra Wilkinson ble født i San Diego i California, og er av ukrainsk, irsk og engelsk avstamning. Hun er den eldste av to barn, og har en yngre bror. Hennes mor Patti, var opprinnelig fra New Jersey, og hennes far Eric, vokste opp i Pennsylvania og New Jersey. Wilkinson gikk på videregående skole, hvor hun ble uteksaminert i 2003. Hun begynte å jobbe som modell, og også en kort jobbet som kontorassistent for en tannlege.

Karriere[rediger | rediger kilde]

Wilkinson møtte Hugh Hefner i april 2004. Kort tid etter de møttes, spurte Hefner henne om å være en av hans venninner, og hun flyttet inn på Playboy Mansion. Hun ble omtalt på E! reality-serien The Girls Next Door med Holly Madison og Bridget Marquardt. Hun flyttet ut av herskapshus i 2009 etter å ha møtt sin fremtidige ektemann, og hennes egen realityserie kalt Kendra. Den første sesongen handlet om hennes liv på egen hånd og planleggingen av bryllupet sitt.

Personlig liv[rediger | rediger kilde]

Wilkinson giftet seg med Hank Baskett i juni 2009 i Playboy Mansion. I desember 2009 fødte hun sitt første barn, en gutt som heter Hank Baskett IV.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]