Kategori:Sider med kildemaler som inneholder ISSN-feil

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Sjekk |issn=-verdien

CS1-kildemaler som inneholder |issn= kontrolleres i forhold til om ISSN-verdien har den riktige lengden (åtte siffer) og at det endelige kontrollsiffer valideres i samsvar med ISSN-spesifikasjonene. Kun én ISSN tillates i dette feltet fordi hele |issn=-verdien inkluderes i kildens COinS-metadata (ContextObjects in Spans). ISSN angis alltid som to firesifrede numre separert med en bindestrek.

For å løse denne feilen, forsikre deg om at |issn=-verdien er riktig, at det bare er brukt én ISSN, og at ingen annen tekst er inkludert (tillatte tegn er 0–9, X og -). Hvis kontrollsifferet er en liten 'x', endrer du den til en stor 'X'.

Sider med denne feilen plasseres automatisk i Kategori:Sider med kildemaler som inneholder ISSN-feil.[a]


CS1-feilmeldingene er synlige for alle lesere, mens vedlikeholdsmeldinger er skjult. Brukere som ønsker å vise vedlikeholdsmeldinger kan oppdatere sine common eller skin med følgende linje:

.mw-parser-output span.cs1-maint {display: inline;} /* display Citation Style 1 maintenance messages */

For å vise feilmeldinger som er skjult som standard:

.mw-parser-output span.cs1-hidden-error {display: inline;} /* display hidden Citation Style 1 error messages */

Selv med denne css-en installert, kan det være at eldre sider i Wikipedias cache ikke har blitt oppdatert til å vise disse endringene, selv om siden er listet i en av sporingskategoriene. En nullredigering vil løse dette problemet.


Noter[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Sider i Bruker-, Diskusjon-, Brukerdiskusjon-, Wikipedia-diskusjon-, Fildiskusjon-, Maldiskusjon-, Hjelpdiskusjon-, Kategoridiskusjon-, Portaldiskusjon-, Moduldiskusjon- eller MediaWiki-diskusjon-navnerommet inkluderes ikke i sporingskategoriene.

Sider i kategorien «Sider med kildemaler som inneholder ISSN-feil»

Under vises 4 av totalt 4 sider som befinner seg i denne kategorien.