Jack's Mannequin

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Jack’s Mannequin i Washington i 2012

Jack's Mannequin er et amerikansk band som har holdt på siden ca. 2000. I 2005 kom de med singelen «The Lights And Buzz», og senere kom albumet Everything In Transit. Det tok dem tre år å få til et nytt album de ble fornøyde med, og det het The Glass Passenger som kom ut i 2008. De fikk også en sang med på soundtracket til Supermann-filmen Superman Returns som kom ut i 2006 og het Sound of Superman. Andre artister som også hadde sanger på dette albumet var Paramore, Plain White T's, The Academy Is... og mange fler. På albumet Everything In Transit hedrer de også old school-bandet The The Beach Boys. De var også med på en episode av Under samme tak med bla. Mary-Kate og Ashley Olsen og Bob Saget. Andrew McMahon er vokalen i Jack's Mannequin. Han har selv lidet av Leukemi og er derfor veldig engasjert i arbeidet for å hjelpe bla. ungdom med denne sykdommen.

De har også vært nominert til Band of the Year at the 2004 College Music Awards. De vant den ikke, men Andrew og gjengen var takknemelige nok for nominasjonen.

Jack's Mannequin har også opptrått på et par episoder av den kjente ungdomsserien One Tree Hill. Der Peyton Sawyer (Hilarie Burton) har en klubb som heter Tric hvor folk i alle aldre kan komme og se på band og artister opptre. Artister og band som bla. Fall Out Boy, Lupe Fiasco og Bethany Joy Galeotti har hatt konserter.