Hopp til innhold

One Tree Hill

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
One Tree Hill
Generell informasjon
SjangerUngdomsdrama
Prod.landAmerikansk
Sendeår2003
Sesonger9
Episoder187
LengdeCa. 42 (per episode)
SpråkEngelsk
Foran kamera
MedvirkendeChad Michael Murray
James Lafferty
Hilarie Burton
Bethany Joy Galeotti
Sophia Bush
Bak kamera
Skaper(e)Mark Schwahn
ProdusentMark Schwahn
MusikkMark Morgan
Prod.selskapWarner Bros.
Sending
Periode23. sept. 20034. april 2012
TV-kanalThe WB (2003-2006)
The CW (2006-2012)
Teknisk informasjon
Bildeformat720p HDTV
Eksterne lenker
IMDb
Offisiell nettside

One Tree Hill er en amerikansk dramaserie for ungdom som gikk på amerikansk TV fra 2003 til 2012. Serien handler om to halvbrødre i tenårene som har et problematisk forhold til hverandre. Begge var et talent for basketball som fører til at de kom nærmere hverandre enn de ønsker. Serien retter seg mot ungdommer og tematikken dreier seg hovedsakelig omkring romantikk og ungdomsproblemer. Serien gikk på The WB de første årene, deretter på The CW.

I Norge gikk serien på TVNorge/FEM.

Seriens utgangspunkt

[rediger | rediger kilde]

One Tree Hill tar utgangspunkt i to halvbrødres liv. High school-eleven Lucas Scott (Chad Michael Murray) lever et rolig liv uten videre kontakt med elevene som er populære. Han er et stort basketballtalent – men gjemmer det bort ved å spille sammen med venner på en Street Basket-bane som de kaller «River Court». Han bor sammen med moren Karen (Moira Kelly), som har eneansvaret for Lucas. Hans halvbror Nathan (James Lafferty) er derimot på den andre enden av skalaen. Han er det største baskettalentet Tree Hill har sett siden deres felles far Dan (Paul Johansson), og han kan velge og vrake blant de populære jentene. De to halvbrødrene hater hverandre, og lever atskilte liv, hovedsakelig fordi Nathan og Lucas' biologiske far har manipulert dem til det.

Men deres skjebner begynner sakte og sikkert å nærme seg hverandre når Lucas blir en del av skolens basketballag, Tree Hill Ravens, samtidig som han forelsker seg i Nathans kjæreste, Peyton (Hilarie Burton). Nathan prøver deretter å få Lucas til å trekke seg fra laget, blant annet ved å legge an på hans beste venn Haley (Bethany Joy Galeotti). I bakgrunnen lurer også den guttegale bestevenninnen til Peyton, Brooke (Sophia Bush), som blir svært interessert i Lucas.

Rolleliste

[rediger | rediger kilde]

Lucas Scott

[rediger | rediger kilde]

Spilt av Chad Michael Murray.

Lucas er en av de to halvbrødrene som serien først baserer seg på. Sesong én gir innblikk i Lucas' vanskelige oppvekst, med kun moren Karen til å oppdra ham og faren Dan som forlot ham før fødselen, noe som resulterte i trang økonomi, men han er allikevel endt opp som en sympatisk type som er godt likt i Tree Hill. Han er ofte å finne på River Court med vennene Skills, Mouth, Fergie og Junk, har en trofast og eksentrisk bestevenn i Haley, en god mor i Karen og en god onkel i Keith. Først er Lucas og halvbroren Nathan fiender, men i løpet av sesongen finner de sakte og sikkert tonen, og blir gode kamerater og brødre, noe som er stikk i strid med hans biologiske far Dans (seriens antagonist) ønsker.

Utover i serien blir Lucas' moralske dømmekraft satt på prøve gjentatte ganger, blant annet når han havner i trekantdrama med Brooke og Peyton, og når han skal prøve å felle Dan for diverse kriminelle brudd han har begått. Han kjemper mange ganger for ikke å trå over den moralske og mange ganger marginale linjen mellom godt og ondt. Lucas' største interesse er, foruten basketball, litteratur. Lucas er seriens faste voiceover frem til sesong 6, og de fleste sitatene er fra bøker han selv har lest. Lucas er også gudfar til Nathan og Haleys sønn, Jamie. Nathan og Haley har til og med oppkalt sønnen etter ham (Jamies fulle navn er James Lucas Scott). Han ble skrevet ut av serien i sesong seks, og endte serien med å gifte seg med Peyton og få en datter.

Murray ble egentlig tilbudt rollen som Nathan, men følte at han kunne identifisere seg bedre med Lucas, ettersom han og karakteren har likhetstrekk i fortiden. Det har flere ganger i DVD-kommentarene blitt påpekt at Murray ikke er veldig god til å spille basketball selv, og at basketscenene som regel tar tid når han er involvert.

Han forlot serien etter sesong seks. Årsaken er fremdeles uklar. Noen rykter går ut på at han ble sparket ut på grunn av for høye lønnskrav, andre rykter hevder at han bare sluttet for å konsentrere seg om andre prosjekter. Murray vender imidlertid tilbake i sesong ni (finalesesongen), denne gangen kun i en gjesterolle. Det er blitt offentliggjort at grunnen er at Lucas skal hjelpe Haley gjennom en vanskelig periode.

Nathan Scott

[rediger | rediger kilde]

Spilt av James Lafferty.

Den andre av halvbrødrene som serien begynner med å fokusere på. Nathan har alltid badet i sine foreldres penger, han er populær på skolen, hvor han er sammen med den mest populære jenta (Peyton) og er det lokale basketballagets største stjerne. Men Nathan har også sine indre demoner å kjempe med. Faren presser ham hardt for at han skal bli enda bedre på basketballbanen, og moren er først jobbnarkoman, og så pillenarkoman. Det blir ikke bedre av at Peyton blir lei av bølleoppførselen hans og slår opp.

Nathan prøver å føle seg bedre ved å irritere Lucas, og planen hans er å bli sammen med Haley, bestevennen til Lucas, for å klare det best mulig. Men Nathan oppdager to ting: at Lucas slett ikke er den drittungen han trodde han var, og at han blir forelsket i Haley. Dermed gjør han et forsøk på å forandre seg til det bedre. Utover i serien gifter Nathan og Haley seg, og vi får bli med på alle ekteskapets oppturer så vel som nedturer. De får en sønn på slutten av sesong 4.

Etter at Murray sa nei til rollen som Nathan, ble Lafferty valgt først og fremst på grunn av sine gode ferdigheter på basketballbanen. Nathan er en av tre karakterer som har vært med i serien fra start til slutt.

Peyton Sawyer (Scott)

[rediger | rediger kilde]

Spilt av Hilarie Burton.

I likhet med Nathan starter Peyton som en usympatisk karakter. Men så møter hun Lucas, som hun påstår kan "se rett gjennom henne", noe som får frem det beste i henne. Hun faller øyeblikkelig for ham, og er tydelig forelsket i ham gjennom hele serien, selv om hun hadde et par andre forhold også. Peyton er for øvrig bestevenninne med Brooke, som hun har kjent gjennom hele oppveksten og gått gjennom det meste sammen med.

Deres forhold blir imidlertid satt på spill gjentatte ganger gjennom deres felles følelser for Lucas. Peyton utvikler også et tett forhold med Haley. Hennes største lidenskaper er musikk og kunst. Hun har et fast uttrykk: "People always leave." Hun er i det hele tatt omsvermet av at mindre gode ting skjer henne, og den eneste som er der for henne konstant, er sjelevennen Lucas, som hun altså gifter seg og får en datter ( Sawyer ) med i sesong 6.

Peyton ble skrevet ut av serien etter sesong 6. Serieskaper Schwahn følte at dersom Lucas først skulle ut av serien, var det eneste rette at Peyton dro sammen med ham.

Haley James (Scott)

[rediger | rediger kilde]

Spilt av Bethany Joy Lenz.

Haley er Lucas' beste venn, en sann skolenerd og er generelt sett eksentrisk, rappkjeftet og energisk i væremåten. Haley kommer fra en stor familie, men tilbrakte likevel store deler av oppveksten sammen med Lucas. I starten av serien er Haley på mange måter et ledd i konflikten mellom Lucas og Nathan, noe som hun naturligvis ikke setter særlig stor pris på; det setter både det nystartede forholdet med Nathan og det eldgamle vennskapet med Lucas på prøve. Særlig Lucas føler seg bedratt da hun avslører at hun hjelper Nathan.

Haley jobber på Karen's Café, forretningen til Lucas' mor. Hun er en ivrig støttelærer for elevene, og ikke minst har hun en hemmelig drøm om å bli sanger. Hun får et tett forhold til både Peyton og Brooke, og gifter seg med Nathan. Artistdrømmen blir også virkelighet utover i serien, men en stor del av hennes del av historien i sesong 2 går med til hennes dilemma om hun skal velge ekteskapet eller karrieren. Hun og Nathan får til slutt sønnen Jamie sammen, og gjør Lucas og Brooke til gudforeldre i sesong 4.

I likhet med Nathan og Brooke er Haley med til siste slutt i serien.

Brooke Davis

[rediger | rediger kilde]

Spilt av Sophia Bush.

Brooke er den av karakterene som kanskje har de to mest motsigende sidene ved seg selv – på utsiden ser hun ut som en vanlig cheerleader, populær på skolen, masse samvær med gutter, og alt det som følger med. Men på innsiden er hun bare ei vanlig jente som sørger over å ikke ha foreldre som bryr seg nok om henne, og ikke er tilfreds med hvordan folk ser på henne. Lucas blir tiltrukket av denne siden av Brooke, og de er sammen i to perioder i serien. Hun er også Peytons beste venn og en del av trekantdramaet mellom Peyton, Lucas og henne selv. Hun kommer på kant med Lucas og Peyton når hun får vite at de kysset begge gangene hun var sammen med Lucas, men kommer over etter mye om og men over det. Brookes største drøm er å bli motedesigner – faktisk kan hun ikke tenke seg noe annet hun kan gjøre med livet sitt. Hun får et veldig tett forhold til både Haley, Mouth og Karen i serien. Hun blir i sesong 4 gudmor til Nathan og Haleys sønn, Jamie.

Hun lengter etter kjærligheten, ønsker å bli elsket, men er redd for å bli såret. Hun har et inderlig ønske om å bli gravid, men får beskjeden om at hun ikke kan få barn. Ønsket om å bli mor er sterkt, hun tar inn et fosterbarn, Samantha, og "låner" Angie, et sykt barn som trenger operasjon. Hun møter Julian Baker, filmregissør og ekskjæresten til Peyton. Brooke og Julian faller for hverandre og gifter seg. De planlegger å adoptere, men da får Brooke beskjed om at det umulige har hendt; hun er gravid. Hun føder tvillinggutter og får oppfylt en av sine største drømmer: nemlig det å bli mor.

Hun er den siste av karakterene som har vært fast inventar i alle ni sesonger.

Dan Scott

[rediger | rediger kilde]

Spilt av Paul Johansson.

Hovedantagonisten i seriens første fire sesonger, og er i stor grad den som trekker i trådene. Dan er Lucas' biologiske far, men de har aldri hatt kontakt. Han har hele tiden vært en usympatisk drittsekk som er bitter over sin ødelagte basketballkarriere og prøver å lesse sin frustrasjon over på Nathan. Når forholdet til både Nathan og kona Deb havarerer, prøver han å manipulere seg inn i livet til Lucas. Alt dette starter en maktkamp mellom Dan og de andre i Scott-familien.

Selv om Dan blir sett på som en usympatisk drittsekk, er han også en misforstått karakter. Flere av handlingene hans blir gjort av hevn og sinne og gleden over å såre andre som har såret ham først. Dan ønsket å være en del av livet til Lucas, han ønsket å betale barnebidrag, og han møtte opp da han ble født. Men da han kom til fødestua var allerede Keith der og holdt Lucas, og Dan snudde i døra. Han ble deretter stengt ute av Lucas' liv, dermed stengte han Lucas ute av sitt.

I skoleskytingsepisoden i sesong 3 dreper han Keith, men ingen finner ut at av at det var ham, siden alle tror den forstyrrede eleven Jimmy Edwards skjøt ham. I virkeligheten begikk Jimmy selvmord, mens Dan plukket opp pistolen i etterkant og drepte Keith med den. I sesong 4 finner Lucas etterhvert ut sannheten, og på slutten av sesongen ender Dan i fengsel. Først der innser han for fullt alle feilene han har gjort opp igjennom årene.

Karen Roe

[rediger | rediger kilde]

Spilt av Moira Kelly.

Moren til Lucas. Dan gjorde henne gravid under high school, men forlot henne og Lucas før Lucas ble født. Likevel klarte Karen (med hjelp fra Keith) å oppdra Lucas til å bli en bra mann. Hun har et tett forhold til Haley og etter hvert Deb og Brooke, og er forelsket i Keith. Til daglig driver hun Karens Cafe, som ofte er tilholdssted for blant annet Lucas og Haley, som også jobber der på diverse tidspunkter i de første sesongene.

Deb Scott

[rediger | rediger kilde]

Spilt av Barbara Alyn Woods.

Nathans mor. Hun starter som jobbnarkoman. Så prøver hun å jobbe litt mindre for å få mer tid med familien, men det ender med at ekteskapet med Dan ryker, Nathan vil ikke ha noe med henne å gjøre, og hun blir pilleavhengig. Men i bunn og grunn har hun et godt hjerte, og hun og Karen er svært gode venner, noe som hjelper dem begge.

Keith Scott

[rediger | rediger kilde]

Spilt av Craig Sheffer.

Lucas' (og Nathans) svært sympatiske onkel, som hjelper Karen med å oppdra ham. Keith er den Karen stoler mest på når det gjelder Lucas, selv om hun synes han feiler med å oppfølge ham når hun gir ham oppgaven. Han er like forelsket i Karen som Karen er i ham, men ingen av dem tør å innrømme det etter all familiehistorien som preger fortiden.

Keith og broren Dan har i alle år vært fiender. Dans hater Keith og tar livet av ham i sesong 3 hvor Dan skyter Keith og dreper ham.

Marvin «Mouth» McFadden

[rediger | rediger kilde]

Spilt av Lee Norris.

Starter som en bikarakter i serien, men blir sakte, men sikkert en viktig karakter for serien. Mouth er ofte den som peker i den moralsk riktige retningen når folk trenger råd. Han blir også hemmelig forelsket i Brooke. Hans største drøm er å bli sportsjournalist, og han sitter alltid på sidelinjen og kommenterer når Lucas og de andre spiller på River Court. Han får oppfylt den drømmen fra og med sesong 5.

Antwon «Skills» Taylor

[rediger | rediger kilde]

Spilt av Antwon Tanner.

En av Lucas' eldste venner, og en del av det opprinnelige River Court-laget. I likhet med Mouth kun en bikarakter i de første sesongene, men blir viktigere og viktigere jo lenger ut i serien man kommer. Han er ofte en såkalt comic relief, altså en som letter på stemningen i dramatiske settinger, men er også en som kan gi vise råd når det trengs. Han er også en ypperlig basketballspiller, og er med på skolelaget med Lucas og Nathan i sesong 4, som for øvrig er hans første sesong som fast karakter. Lenge sammen med den pene, men relativt uintelligente Bevin. Når Lucas forsvinner etter sesong 6, overtar Skills i stor grad ansvaret som gudfar for Jamie.

Coach «Whitey» Durham

[rediger | rediger kilde]

Spilt av Barry Corbin.

Treneren for basketballaget Tree Hill Ravens. Men Whitey gjør mer enn å bare trene laget – han gir fra seg viktige livserfaringer til spillerne. I likhet med Mouth er han veldig opptatt av at man skal gjøre det som er moralsk riktig. Han er en slags bestefarsfigur for Lucas og Nathan de første sesongene, og har et godt forhold til Keith og Karen. Dan har imidlertid et horn i siden til ham – han mener at Whitey er skyld i at karrieren hans gikk fløyten. Det kommer frem at Whitey ikke er udelt uenig i det, men han synes at Dan har gjort langt mer enn nødvendig for å straffe de menneskene han mener er skyld i det, og gjengjelder nå hatet mot Dan for alt han har gjort mot Tree Hill – og da særlig mot Scott-familien.

Rachel Gatina

[rediger | rediger kilde]

Spilt av Danneel Harris.

Kommer inn i historien i sesong 3. Rachel er i likhet med Brooke en typisk cheerleader, men har en forhistorie å se tilbake på; hun har vært overvektig og upopulær, og tok plastiske operasjoner for å snu om på livet. I motsetning til Brooke forblir hun imidlertid lenge en usympatisk karakter, og skaper som regel problemer for de andre karakterene – både med og uten hensikt. Hun bedrer seg imidlertid noe etter hvert, når hun blir bedre kjent med Brooke.

James Lucas «Jamie» Scott

[rediger | rediger kilde]

Spilt av Jackson Brundage.

Sønnen til Nathan og Haley i sesong 5. Jamie har arvet litt fra både faren og moren; han er glad i basketball, supersmart, og opptrer ofte veslevoksent overfor de eldre karakterene.

Andre karakterer som på et tidspunkt har vært faste

[rediger | rediger kilde]

Gjesteroller

[rediger | rediger kilde]
  • 1.01: Pilot
  • 1.02: The Places You Have to Fear the Most
  • 1.03: Are You True?
  • 1.04: Crash Into You
  • 1.05: All that you can't leave behind
  • 1.06: Every Night Is Another Story
  • 1.07: Life In A Glass House
  • 1.08: The Search of Something More
  • 1.09: With Arms Outstreched
  • 1.10: You Gotta Go There To Come Back
  • 1.11: The Living Years
  • 1.12: Crash Course In Polite Conversation
  • 1.13: Hanging By A Moment
  • 1.14: I Shall Believe
  • 1.15: Suddenly Everything Has Changed
  • 1.16: The First Cut Is The Deepest
  • 1.17: Spirit In The Night
  • 1.18: To Wish Impossible Things
  • 1.19: Are You Sure?
  • 1.20: What Is And What Should Never Be
  • 1.21: The Leaving Song
  • 1.22: The Games That Play Us

I sesong 1 blir vi kjent med ungdommene i Tree Hill. Lucas blir med på basketball laget og blir kjent med resten av gjengen i serien. Lucas blir sammen med Brooke mens han er forelsket i Peyton. Nathan dater Haley (som er bestevennen til Lucas) bare for å irritere Lucas.

  • 2.01: The Desperate Kingdom of Love
  • 2.02: Truth Doesn't Make A Noise
  • 2.03: Near Wild Heaven
  • 2.04: You Can't Always Get What You Want
  • 2.05: I Will Dare
  • 2.06: We Might As Well Be Strangers
  • 2.07: Let the Reigns Go Loose
  • 2.08: Truth, Bitter Truth
  • 2.09: The Trick Is To Keep Breathing
  • 2.10: The Heart Brings You Back
  • 2.11: Between Order and Randomness
  • 2.12: The Hero Dies In This One
  • 2.13: Unopened Letters to the World
  • 2.14: Somewhere A Clock is Ticking
  • 2.15: Something I Can Never Have
  • 2.16: Lonesome Road
  • 2.17: I'm Wide Awake, It's Morning
  • 2.18: Lifetime Piling Up
  • 2.19: What Could Have Been
  • 2.20: The Tide That Left And Never Came Back
  • 2.21: The Leaver's Dance
  • 3.01: Like You Like An Arsonist
  • 3.02: From The Edge Of The Deep Green Sea
  • 3.03: First Day On A Brand New Planet
  • 3.04: An Attempt To Tip The Scales
  • 3.05: A Multitude of Casualties
  • 3.06: Locked Hearts and Hand Grenades
  • 3.07: Champagne For My Real Friends, Real Pain For My Sham Friends
  • 3.08: The Worst Day Since Yesterday
  • 3.09: How a Resurrection Really Feels
  • 3.10: Brave New World
  • 3.11: Return Of The Future
  • 3.12: I've Got Dreams To Remember
  • 3.13: The Wind That Blew My Heart Away
  • 3.14: All Tomorrow's Parties
  • 3.15: Just Watch The Fireworks
  • 3.16: With Tired Eyes, Tired Minds, Tired Souls, We Slept
  • 3.17: Who Will Survive, And What Will Be Left Of Them
  • 3.18: When It Isn't Like It Should Be
  • 3.19: I Slept With Someone In Fall Out Boy And
  • 3.20: All I Got Was This Stupid Song Written About Me
  • 3.21: Everyday Is A Sunday Evening
  • 3.22: Over The Hills And Far Away
  • 3.23: The Show Must Go On
  • 4.01: The Same Deep Water As You
  • 4.02: Things I Forgot At Birth
  • 4.03: Good News For People Who Love Bad News
  • 4.04: Can't Stop This Thing We've Started
  • 4.05: I Love You But I've Chosen Darkness
  • 4.06: Where Did You Sleep Last Night?
  • 4.07: All These Things That I've Done
  • 4.08: Nothing Left To Say But Goodbye
  • 4.09: Some You Give Away
  • 4.10: Songs to Love and Die By
  • 4.11: Everything In Its Right Place
  • 4.12: Resolve
  • 4.13: Pictures Of You
  • 4.14: Sad Songs For Dirty Lovers
  • 4.15: Prom Night at Hater High
  • 4.16: You Call It Madness, But I Call It Love
  • 4.17: It Gets The Worst at Night
  • 4.18: The Runaway Found
  • 4.19: Ashes of Dreams You Let Die
  • 4.20: The Birth and Death of the Day
  • 4.21: All of a Sudden I Miss Everyone
  • 5.01: 4 Years, 6 Months, 2 Days
  • 5.02: Racing Like a Pro
  • 5.03: My Way Home is Through You
  • 5.04: It's All Right, Ma (I'm Only Bleeding)
  • 5.05: I Forgot to Remember to Forget
  • 5.06: Don't Dream It's Over
  • 5.07: In Da Club
  • 5.08: Please Please Please Let Me Get What I Want
  • 5.09: For Tonight You're Only Here to Know
  • 5.10: Running to Stand Still
  • 5.11: You're Gonna Need Someone On Your Side
  • 5.12: Hundred (Episode nr 100)
  • 5.13: Echoes, Silence, Patience and Grace
  • 5.14: What Do You Go Home To?
  • 5.15: Life Is Short
  • 5.16: Cryin' Won't Help You Now
  • 5.17: Hate Is Safer Than Love
  • 5.18: What Comes After the Blues


  • 6.01. Touch Me I'm Going to Scream 01/09/2008
  • 6.02. One Million Billionth of a Millisecond on a Sunday Morning 08/09/2008
  • 6.03. Get Cape. Wear Cape. Fly. 15/09/2008
  • 6.04. Bridge Over Troubled Water 22/09/2008
  • 6.05. You've Dug Your Own Grave, Now Lie in It 29/09/2008
  • 6.06. Choosing My Own Way of Life 13/10/2008
  • 6.07. Messin’ With The Kid 20/10/2008
  • 6.08. Our Life is Not a Movie or Maybe 27/10/2008
  • 6.09. Sympathy for the Devil 03/11/2008
  • 6.10. Even Fairy Tale Characters Would be Jealous 10/11/2008
  • 6.11. We Three (My Echo, My Shadow and Me) 17/11/2008
  • 6.12. You Have Got to be Kidding Me (Autopsy of the Devil's Brain) 24/11/2008
  • 6.13. Things A Mama Don’t Know 05/01/2009
  • 6.14. A Hand To Take Hold of The Scene 12/01/2009
  • 6.15. We Change, We Wait 19/01/2009
  • 6.16. Screenwriter's Blues 02/02/2009
  • 6.17. You And Me The Bottle Makes Three Tonight 16/03/2009
  • 6.18. Searching For a Former Clarity 23/03/2009
  • 6.19. Letting Go 30/03/2009
  • 6.20. I Would for You 20/04/2009
  • 6.21. One Million Billionth of a Millisecond on a Sunday Morning 27/04/2009
  • 6.22. Show Me How To Live 04/05/2009
  • 6.23. Forever and Almost Always 11/05/2009
  • 6.24. Remember Me As A Time Of Day 18/05/2009
  • 7.01. 4:30 AM (Apparently They Were Travelling Abroad)
  • 7.02. What Are You Willing To Lose
  • 7.03. Hold My Hand As I'm Lowered
  • 7.04. Believe Me, I'm Lying
  • 7.05. Your Cheatin' Heart
  • 7.06. Deep Ocean Vast Sea
  • 7.07. I and Love and You
  • 7.08. (I Just) Died In Your Arms Tonight
  • 7.09. Now You Lift Your Eyes to the Sun
  • 7.10. You Are A Runner And I Am My Father's Son
  • 7.11. You Know I Love You, Don’t You
  • 7.12. Some Roads Lead Nowhere
  • 7.13. Weeks Go By Like Days
  • 7.14. Family Affair
  • 7.15. Don't You Forget About Me
  • 7.16. My Attendance Is Bad But My Intentions Are Good
  • 7.17. At The Bottom Of Everything
  • 7.18. The Last Day of Our Acquaintance
  • 7.19. Every Picture Tells a Story
  • 7.20. Learning To Fall
  • 7.21. What's In the Ground Belongs to You
  • 7.22. Almost Everything I Wish I'd Say the Last Time I Saw You
  • 8.01. Asleep at Heaven's Gate
  • 8.02. I Can't See You, But I Know You're There
  • 8.03. The Space in Between
  • 8.04. We All Fall Down
  • 8.05. Nobody Taught Us to Quit
  • 8.06. Not Afraid
  • 8.07. Luck Be a Lady
  • 8.08. Mouthful of Diamonds
  • 8.09. Between Raising Hell and Amazing Grace
  • 8.10. Lists, Plans
  • 8.11. Darkness on the Edge of Town
  • 8.12. The drinks we drank last night
  • 8.13. The other half of me
  • 8.14. Holding Out For A Hero
  • 8.15. Valentine's day is over
  • 8.16. Think I'm going to like it here
  • 8.17. The Smoker You Drink, The Player You Get
  • 8.18. I thought we were going to be four of us ...
  • 9.01. Know This, We've Noticed
  • 9.02. In the Room Where You Sleep
  • 9.03. Love the Way You Lie
  • 9.04. Don't You Want to Share the Guilt?
  • 9.05. The Killing Moon
  • 9.06. Catastrophe and the Cure
  • 9.07. Last Known Surroundings
  • 9.08. A Rush of Blood to the Head
  • 9.09. Every Breath Is a Bomb
  • 9.10. Hardcore Will Never Die, but You Will
  • 9.11. Danny Boy
  • 9.12. Anyone Who Had a Heart
  • 9.13. One Tree Hill

Eksterne lenker

[rediger | rediger kilde]