Hopp til innhold

Evergrey

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Evergrey
Evergrey 2008
OpphavSveriges flagg Sverige, Göteborg
Periode1996 - idag
SjangerProgressiv metal
Aktive år1996
PlateselskapInsideOut Music
Nettstedwww.evergrey.net
Medlemmer
Tom S. Englund
Henrik Danhage
Johan Niemann
Rikard Zander
Jonas Ekdahl
Tidligere medlemmer
Will Chandra
Daniel Nöjd
Dan Bronell
Patrick Carlsson
Sven Karlsson
Christian Rehn
Michael Håkansson
Fredrik Larsson
Andre forhold

Evergrey er et svensk progressiv metal-band.

Bandet ble startet i Göteborg i 1996, og har utgitt åtte studioalbum.

Medlemmer

[rediger | rediger kilde]

Diskografi

[rediger | rediger kilde]
  • 1998The Dark Discovery
  • 1999Solitude, Dominance, Tragedy
  • 2001In Search of Truth
  • 2003Recreation Day
  • 2004The Inner Circle
  • 2005A Night To Remember
  • 2006Monday Morning Apocalypse
  • 2008Torn
  • 2011Glorious Collision
  • 2014Hymns for the Broken
  • 2016The Storm Within
  • 2019The Atlantic
  • 2021Escape of the Phoenix
  • 2023A Heartless Portrait (The Orphean Testament)
  • 2024Theories of Emptiness

Eksterne lenker

[rediger | rediger kilde]