Elizabeth Gillies

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Elizabeth Gillies
Elizabeth Gillies at ATX TV Festival 2015.jpg
Født26. juli 1993[1][2] (26 år)
Haworth
Beskjeftigelse
7 oppføringer
Skuespiller, sanger-låtskriver, fjernsynsskuespiller, teaterskuespiller, filmskuespiller, stemmeskuespiller, danser
Nasjonalitet USA
Aktive år2005
IMDbIMDbRedigér på wikidata

Elizabeth Egan Gillies (født 26. juli 1993 i Haworth i New Jersey) er en amerikansk skuespiller og artist.

Gillies er kjent for å spille Jade West i TV-serien Victorious, som går på Nickelodeon. Hun har også vært med i gjesteroller både i iCarly, Big Time Rush og White Collar.

Filmografi[edit | edit source]

Film
År Tittel Rolle Notater
2008 Harold Evelyn Taylor
2008 The Clique Shelby Wexler
2011 The Death and Return of Superman Eradicator Folks
2012 Winx Club: The Secret of the Lost Kingdom (Nick Dub) Daphne stemmearbeid
2014 Animal Mandy kortfilm
2015 Vacation Heather
Television
År Tittel Rolle Notater
2007 The Black Donnellys Young Jenny 3 episoder
2010–13 Victorious Jade West 58 episoder
2011 iCarly Jade West 1 episode
2011–15 Winx Club Daphne 25 episoder, stemmearbeid
2011 Big Time Rush Heather Fox 1 episode
2011 BrainSurge Herself 1 episode
2012 White Collar Chloe Woods 1 episode
2012 Figure It Out Herself 6 episoder
2013 The Exes Tracy Cooper 1 episode
2014 Sam & Cat Jade West 1 episode
2014 Killing Daddy Callie Ross TV-film
2015– Sex&Drugs&Rock&Roll Gigi løpende

Referanser[edit | edit source]

  1. ^ Discogs, 9. okt. 2017, Elizabeth Gillies, 3377162
  2. ^ Internet Broadway Database, 9. okt. 2017, Elizabeth Gillies, 480687

Eksterne lenker[edit | edit source]