Elliot Reid

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra Dr. Elliot Reid)
Jump to navigation Jump to search

Elliot Reid er en fiktiv person som opptrer i tv-serien Scrubs. Rollen spilles av Sarah Chalke. Elliot er enslig og barnløs, til tross for at hun var forlovet med Keith Dudemeister fra sesong 6 til sesong 7. I sesong 1 som ble sendt på amerikanske tv-stasjoner i 2001 kommer det fram at Elliot er 26 år, den vanlige alderen for en turnuslege i det amerikanske systemet for utdanning av leger.[trenger referanse] Hvis det er gitt at hver sesong gjenspeiler et nytt år er hun i sesong ni 34 år, det samme som Turk og John Dorian, men i sesong 3 «My Dirty Secret» sier hun igjen at hun er 26, og i sesong 6 «My Musical» oppgir hun at hun er 29.

Familiehistorie[rediger | rediger kilde]

Hun er datter av Simon og Lily Reid og har tyske aner. Hun nevner at hun har fire brødre og at alle er leger. Faren hennes er avdelingsoverlege ved et privat sykehus i Connecticut, hvor Elliot vokste opp. Moren hennes er en kald og tilbakeholden alkoholiker som ikke tilbringer mye tid med sin mann. Da faren til Elliot ringte Lily svarte Lily telefonen med å si: «How did you get this number?». Lilys atferd mot Elliot er også årsaken til Elliots usikre forhold til sex og at hun ikke greier å bruke de vanlige, kliniske ordene for kjønnsorgan og samleie.

Simon Reid forsøkte å presse Elliot til å spesialisere seg innen gynekologi. Da Elliot nektet trakk faren tilbake all den økonomiske støtten Elliot hadde mottatt, så hun måtte flytte ut av sin flotte leilighet med boblebad på terrassen og klare seg selv.

Trivia[rediger | rediger kilde]

Elliot har kalde hender og er «phobiaphobic». Hun klarer heller ikke å bli snakket til mens hun sitter på do og hun er republikaner, til Turk og dr. Coxs store ergelse. De dekorerer kaffekoppen hennes med «I laugh at poor people».