Diskusjon:Wolfgang Amadeus Mozart

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Cscr-former.png Wolfgang Amadeus Mozart har vært oppe til avstemning for å bli anbefalt eller utmerket, men ble ikke vedtatt.

Med objektivitet mener jeg spesielt ved opera-feltet, som jeg selv har oversatt fra engelsk. Det er så lite objektivt som det kan få blitt. Chrisglie 24. sep 2006 kl. 03:51 (UTC)

Jeg stusser også på at de eneste henvisningene, er de to oppgitt av meg! Men jeg har sett ved en rekke artikler som faktisk er «utmerkede», at det ikke finnes andre henvisninger enn de som er oppgitt av meg. Synes ikke det er noe kvalitetsstempel... Kvent 8. aug 2009 kl. 10:55 (CEST)

Köchel[rediger kilde]

Noen byrde ta seg bryderiet å gå gjennom hele artikkelen og tilpasse
a) samtlige Köchel numre til den samme utgaven av Köchel Verzeichnis, og
b) rydde opp i de forskjellige forkortelser K (med og uten punktum, med og uten mellomrom) samt KV (med og uten mellomrom). Klausthemusician 23. apr 2010 kl. 18:41 (CEST)

Det ene stedet står det "Joannes Chrysostomus Wolfgangus Theophilus Mozart" Og det andre stedet står det "Johannes Chrysostomus Wolfgangus Theophilus Mozart". Dette usignerte innlegget ble skrevet av Lisaa (diskusjon · bidrag) 7. jun 2010 kl. 17:52 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Wolfgang Amadeus Mozart. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. aug. 2017 kl. 20:21 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Wolfgang Amadeus Mozart. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 20. apr. 2019 kl. 14:01 (CEST)