Diskusjon:Rolf Graf

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne artikkelen ble nominert for sletting i august 2007, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

Låtskriver Melodi Grand Prix[rediger kilde]

I artikkelen står det om to av Grafs bidrag som låtskriver i Melodi Grand Prix, hvorav den ene også som artist. Men graf skrev også "Min Mona Lisa" fremført av Ola Fjellvikås i Melodi Grand Prix 1989 som ble uplassert, «Kjærlighet for første gang» fremført av Nina Grønvold i Melodi Grand Prix 1995 som ble nr. 4, og "Winds of the Northern Sea" (sammen med Torhild Nigar) fremført av Elisabeth Andreassen i Melodi Grand Prix 1998 som kom på annenplass. Ingen av disse står det om i artikkelen. Kunne selvsagt skrevet om dem selv, men er ikke helt sikker på hvor i artikkelen det passer best å skrive om dem. Kronny 3. feb 2010 kl. 13:20 (CET)

To og to[rediger kilde]

Her står det at teksten er av Finn Kalvik. Under fremførelsen står det B. A. Olsen: http://www.youtube.com/watch?v=NL--73F-D_M Hvem dette er, vet jeg ikke, men hvor kommer det fra at Kalvik skal ha skrevet den? Kronny 28. nov 2010 kl. 11:37 (CET)

Ingen har svart. Men det mest sannsynlige er at den som har skrevet dette blander sammen med «Ung og fri», med tekst og melodi av Finn Kalvik, fremført av Marius Müller med Rolf Graf på bass og kor, som deltok i kvelifisering for Melodi Grand Prix 1982, hvor den tapte. Se den her: http://www.youtube.com/watch?v=lQUYan5qY_o Kronny 18. des 2010 kl. 13:47 (CET)