Diskusjon:Pokémon Ruby og Sapphire

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Artikkelen Pokémon Ruby og Sapphire er en del av underprosjektet videospill, som jobber med å forbedre videospill-relaterte artikler. Hvis du ønsker å ta del i prosjektet kan du legge til navnet ditt på prosjektsiden.
Spire Spire Denne artikkelen har blitt vurdert til å være på spire-nivå på kvalitetsskalaen.
Middels Denne artikkelen er av middels prioritet innen sitt emne.


Endra ikke målform. I tillegg til litt annet om språk og sånt.[rediger kilde]

Jeg endra nettopp rollespillene til rollespella. Denne endringa blei raskt tilbakestilt, på grunn av at man ikke skal endre målform. Men viss man ser litt tydeligere etter, kan man se at heile resten av artikkelen bruker orda spell, spella, spelleren o.l. Så rollespillene skiller seg egentlig litt fra resten av artikkelen. Eller er det sånn at alt annet er så dårlig at det egentlig ikke telles som en del av artikkelen? Men viss dette skal være litt helhetlig, bør rollespillene kunne bli endres til rollespella, for at det skal være likt heile veien.

Dessuten er det noe annet jeg også vil spørre om. Da jeg skreiv denne artikkelen tok jeg vekk en del innhold. Jeg jobber for tida med en artikkel om Hoenn, regionen spella foregår i, for at denne informasjonen framleis skal være tilgjenglig på wikipedia. Mye av denne informasjonen blir den samme som det som stod før. Men jeg tar bort det som virker mer som en gaid enn generell informasjon, for eksempel detaljopplysninger om enkeltpokémon i spella. I tillegg legger jeg til en del nytt. Spørsmålet mitt er: Kan jeg skrive dette på radikalt bokmål? Grunnen til at jeg spør er at mye av informasjonen fantes fra før, og det kan være litt sleipt å bare omformulere alle setningene uten å legge til noe særlig nytt for å få det språket man sjøl ønsker. Men det blir en del nytt også. Skal jeg la det være radikalt bokmål viss det kommer til mye ny informasjon i forhold til den gamle artikkelen, men viss det ikke kommer så mye nytt inn la det være på konservativt bokmål? Det er hva jeg trur er den beste løysninga.

Og et spørsmål til: Hva skal til for at denne artikkelen ikke skal være stubb lenger? Jeg har som mål å få den opp på start-nivå, men hva skal til for å få til det? PeterL 14. feb 2009 kl. 20:41 (CET)

Jeg har tilbakeført artikkelen til målformen PeterL brukte, ettersom artikkelen i all hovedsak består av tekst lagt inn av han. Hått (diskusjon)