Diskusjon:Periodesystemet

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Gode lister og portaler Periodesystemet er en av Wikipedias Gode lister og portaler, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt verifisert som noe av det beste Wikipedia kan by på.
Nuvola apps edu science.svg Artikkelen Periodesystemet er en del av underprosjektet Kjemi, som søker å øke antall kjemi-relaterte artikler og utbedre kvaliteten på eksisterende artikler. Om du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen, foreslå endringer eller besøke prosjektsiden hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som bør gjøres. Har du spørsmål kan disse stilles på diskusjonssiden til prosjektet.
God artikkel AA Denne artikkelen har blitt vurdert til å være på anbefalt-nivå på kvalitetsskalaen.
Topp Denne artikkelen er av topp prioritet innen sitt emne.
Wikipedia Periodesystemet har vært utvalgt artikkel og var på Wikipedias forside uke 5, 2010.

Omarbeiding[rediger kilde]

Dette er en svært viktig artikkel (og samleartikkel) innen kjemi. Slik den er nå, er den rotete, usammenhengende og inneholder faktafeil. Skal prøve å omarbeide artikkelen, men jeg må nok bruke sterk lut, er jeg redd. Aldebaran 22. mar 2009 kl. 21:12 (CET)

Siden selve periodesystem-tabellen er så sentral i denne artikkelen, lurer jeg på å flytte den til topps, slik at det ikke blir nødvendig å scrolle nedover for å finne den. Noen motforestillinger? Aldebaran 23. mar 2009 kl. 11:55 (CET)

Den burde ikke ligge helt på toppen, men som det øverste avsnittet under introduksjonen høres ikke så dumt ut. Pyramide 23. mar 2009 kl. 16:40 (CET)

Enig. Det var det jeg egentlig mente, uten at jeg greide å uttrykke det klart :-). Da prøver jeg. Mvh Aldebaran 23. mar 2009 kl. 19:05 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Periodesystemet. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. jul. 2018 kl. 14:07 (CEST)

Ære (flere av) dem som æres bør[rediger kilde]

Interessant artikkel. Det er kanskje på tide å skrive inn noe om disse forskerne?