Diskusjon:Naurus historie

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Utmerket artikkel Naurus historie er en utmerket artikkel, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt verifisert som noe av det beste Wikipedia kan by på.


TRENGER VEDLIKEHOLD: Naurus historie er en utmerket artikkel som gjennomgår en revurdering.

Revurdering av artikkel Følgende vesentlige mangler er anført:

  • Rotete presentasjon, ikke på linje med stilmanualen
  • Mangel på referanser og kilder
  • Kort og ufullstendig omtale
  • Utdatert tekst.

Dersom disse manglene ikke er utbedret, eller påstanden om mangler imøtegått, i løpet av to uker, vil utmerket-statusen bli fjernet. Revurderingen av artikkelen startet 9. juni 2020.


Husk å varsle eventuelle hovedbidragsytere (se artikkelens historikk) ved å legge inn
{{subst:UA-advarsel|Naurus historie}} ~~~~
på deres brukerdiskusjonssider, samt å opplyse om merkingen på WP:Notiser og på oppslagstavlen, slik at andre blir gjort klar over den.

Wikipedia Naurus historie har vært utvalgt artikkel og var på Wikipedias forside uke 5, 2006.
Underprosjektets logo Naurus historie er del av underprosjektet Nauru, som søker å øke mengden og kvaliteten på Wikipedias dekning av Nauru. Hvis du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen eller besøke prosjektsiden, hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som må gjøres.
Utmerket artikkel UA Denne artikkelen har blitt vurdert til å være på utmerket-nivå på kvalitetsskalaen.
Topp Denne artikkelen er av topp prioritet innen sitt emne.

Kritisk revurdering[rediger kilde]

Artikkelen kan trenge en opprydning. Bildene er rotete satt opp, og vi har heller ingen referanser i løpende tekst. Den er også ganske kort til å være utmerket, og begynner å bli temmelig utdatert. Her står ingen ting om regjeringskrisene i 2007, strafferettsreformene av 2016 (avkriminalisering av homofili), Freedom Houses revurdering av landet fra «fritt» til «delvis fritt», osv. osv. --Eisfbnore 15. mai 2020 kl. 23:17 (CEST)

En inspirasjonskilde kan være artiklene på fransk og tysk WP, som begge har fått stjerne, og behandler emnets nyere historie. --Eisfbnore 15. mai 2020 kl. 23:18 (CEST)
Nesten et helt år har passert, uten noen vesentlige endringer. Kanskje noen andre enn meg kan avslutte denne revurderingen? Nutez (diskusjon) 18. apr. 2021 kl. 22:28 (CEST)