Diskusjon:Mads Johansen Lange

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Anbefalt artikkel Mads Johansen Lange er en anbefalt artikkel, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt ansett av brukere på Wikipedia som spesielt velskrevet, lesverdig og til inspirasjon for andre artikler.


Underprosjektets logo Artikkelen Mads Johansen Lange er innenfor underprosjektet Danmark, som ønsker å øke og forbedre Wikipedias dekning av Danmark. Om du ønsker å bidra kan du i tillegg til å redigere denne artikkelen besøke prosjektsiden, hvor du kan slutte deg til prosjektet for å se en liste over oppgaver som må gjøres.
Anbefalt artikkel AA Denne artikkelen har blitt vurdert til å være på anbefalt-nivå på kvalitetsskalaen.
Høy Denne artikkelen er av høy prioritet innen sitt emne.

Wikipedia Mads Johansen Lange har vært utvalgt artikkel og var på Wikipedias forside uke 15, 2012.

Referansesystem[rediger kilde]

Koblingen mellom blå lenker i referansesystemet og i Kilder fungerer på dansk, ikke på norsk. KjellG 8. feb 2012 kl. 22:57 (CET)

Jeg må nok be deg om å være litt mer nøyaktig akkurat her. Jeg finner det nemlig ikke helt åpenbart hva du sikter til, og det hadde vært fint om du kunne presisere hvilken defekt du snakker om. --Petter Per (diskusjon) 8. feb 2012 kl. 23:02 (CET)
KjellG har rett i det; måten å skrive referanser på er annerledes enn vi benytter her. Malen som inneholder ordet Harvnb kobler seg sammen på dansk, men ikke her. I de tilfellene jeg har oversatt artikler fra dansk med mange referanser har jeg måttet omarbeide referansesystemet. Mvh.Aso 8. feb 2012 kl. 23:15 (CET)
Det fungerer her også – du må bare huske på å spesifisere parametret |ref= i kildemalene. Jeg fikset det i denne redigeringen – klikk på en av forfatter-årstallsreferansene og se hva som skjer. ;-) --Eisfbnore 8. feb 2012 kl. 23:21 (CET)
"Små" forskjeller mellom maler mm. er til mye bry når en oversetter mellom språk. Ville vært en fordel med ett system og ett sett med maler. KjellG 8. feb 2012 kl. 23:34 (CET)
Har fikset det sånn at det ikke lenger er nødvendig å spesifisere dette. – Danmichaelo (δ) 16. apr 2012 kl. 23:00 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Mads Johansen Lange. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 8. apr. 2019 kl. 08:25 (CEST)[svar]