Diskusjon:League of Legends

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Artikkelen League of Legends er en del av underprosjektet videospill, som jobber med å forbedre videospill-relaterte artikler. Hvis du ønsker å ta del i prosjektet kan du legge til navnet ditt på prosjektsiden.
Høy Denne artikkelen er av høy prioritet innen sitt emne.

Opprydningsmerke[rediger kilde]

Under avsnittet Metagane står det nå mye rart, synes jeg. Det er i tillegg halvt på nynorsk. Jeg har avmerket endringene som patruljert, men det bør gås gjennom av noen som kjenner spillet. Jeg setter på opprydningsmerke. Anne-Sophie Ofrim (diskusjon) 22. feb. 2014 kl. 10:33 (CET)[svar]

Har strammet det opp nå og fornorsket språket. Det er fremdeles en del å forbedre, men regner med at det snart er bra nok til at jeg tar bort opprydningsmerket. Andreas L Opdahl (diskusjon) 12. jan. 2016 kl. 14:30 (CET)[svar]

Trengs ihvertfall gjennomgående norske anførselstegn.--Telaneo (Diskusjonsside) 12. jan. 2016 kl. 14:52 (CET)[svar]
Hadde også vært greit med noen referanser, men opprydningsmalen kan taes bort (som det har blitt).--Telaneo (Diskusjonsside) 15. jan. 2016 kl. 22:16 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen League of Legends. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. mar. 2018 kl. 08:50 (CET)[svar]

Steam-siden til League of Legends[rediger kilde]

Hei folkens!

Jeg er relativt ny til dette, og har prøvd å søke rundt på forskjellige kilder, samt prøvd å se på kilden til {{Spill-lenker}}.

Er det mulig å gjøre Steam-lenken til denne siden usynlig? Ettersom at det er en side som ikke er aktiv, men som er automatisk generert på grunn av en eldre Steam-versjon, så var det ikke så enkelt å fjerne den som jeg hadde håpt! Er ikke mye av lenkene som genereres av {{Spill-lenker}} nokså overfladiske?

--EdoAug (diskusjon) 4. mai 2021 kl. 23:07 (CEST)[svar]

@EdoAug: Hei! Malen {{Spill-lenker}} henter lenkene sine fra Wikidata dersom artikkelen har et element der, så dersom elementet har påstanden Steam-ID (P1733) vil verdien bli listet i artikkelen. Jeg ser at spillet i en periode var tilgjengelig på Steam, men har på et eller annet tidspunkt blitt fjernet derfra. Noen gjorde i 2021 et spe forsøk på å få reflektert dette på Wikidata, men avskrev ikke verdien noe som merker den som ikke lenger gyldig. Jeg har nå gjort Steam-id'en avskrevet med grunn for avskriving (P2241) tilbaketrukket identifikator (Q21441764) slik at den ikke dukker opp igjen i artikkelen.
Når det gjelder kvaliteten på spillenkene er det nok varierende.  – Desoda [D] [B] 5. mai 2021 kl. 01:05 (CEST)[svar]