Diskusjon:Jan Erik Vold

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
JaapEden.jpg Artikkelen Jan Erik Vold er del av underprosjektet skøytesport, som søker å øke antall artikler relatert til skøytesport og å utbedre kvaliteten på nye og eksisterende artikler så mye som mulig. Om du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen, foreslå endringer eller besøke prosjektsiden hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som bør gjøres. Har du spørsmål kan disse stilles på diskusjonssiden til prosjektet.

Mer informasjon om artikkelen

  1. Crystal Project package graphics.png Denne artikkelen mangler vurdering av nivå.
  2. Userscript award.svg Denne artikkelen mangler vurdering av prioritet.
  3. Birth Rate in USA 1934-2004.PNG Sidevisningsstatistikk for denne artikkelen:

Adresse[rediger kilde]

Hvordan kan Jan Erik Wold bo i Stockholm samtidig som han stiller til kommunestyret i Oslo[1] for Rødt (RV) med adressen Jacob Aalls gate 18, 0368 OSLO? --Hanscats 24. jul 2007 kl. 21:25 (CEST)

0. time[rediger kilde]

For å komme tidsnok til 0. time? Er det noke òg? Skal det ikkje stå 1. time?--Odgor 5. mai 2008 kl. 13:07 (CEST)

Det er noe det ja. Timen før 1. time, begynner grytidlig. Finnes kanskje ikke lenger i våre moderne dager, men har vært på noen skoler i noen fag, noen steder, en gang. - Soulkeeper 5. mai 2008 kl. 13:51 (CEST)

Sitater (17- mai-debatten)[rediger kilde]

Jeg slettet akkurat en artikkel med innhold:

Det er ikke det at vi elsket det norske flagget. Men vi hadde ingenting imot
å holde det i hånden en dag eller to i året. Vi ropte hurra uten å tenke. Hva skulle det motsatte være?

Hvis dette er korrekt, kunne vi flettet det inn i et avsnitt om sitater og hans engasjement i 17. mai-debatten. Han har også vært aktiv i debatten om Mordechai Vanunu, som også kunne vært tatt med. Dessverre overlater jeg dette til noen andre. Marcus 9. mai 2008 kl. 11:16 (CEST)

Bedre referanser?[rediger kilde]

Denne artikkelen var fram til 2015 merket med en mal som nå er slettet, en mal som etterlyste bedre referanser. Dersom du mener det er påstander i teksten som trenger referanser kan du merke den/disse med {{tr}} - eller selv utbedre artikkelen ved å legge inn kilder og referanser. Profoss og Bruker:Kimsaka 28. jun. 2015 kl. 16:23 (CEST)

Verker[rediger kilde]

Burde ikke denne biografien befris fra verklistene i de forskjellige kategoriene og heller lages en total-oversikt i egen liste-artikkel. Så er det bedre rom for en utvidelse av biografien, med utdypende artikkel-lenke ved et eventuelt kort utvalg for de viktigste verkene ? Med vennlig hilsen Migrant (diskusjon) 14. jun. 2017 kl. 20:47 (CEST)