Diskusjon:Fremskrittspartiet/Arkiv 3

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Arkiver
Arkiv 1 Arkiv 2 Arkiv 3

FrP og innvandring[rediger kilde]

Frp har tidligere vært for arbeidsinnvandring og for Schengen, men jeg klarer ikke finne kildene jeg hadde på det før. Det er mange som ikke vet det av både medlemmer og støttespillere. Er de i ferd med å endre standpunkt? Kan dere utvide delen om innvandring til også å handle om arbeidsinnvandring fra Schengen, da det jo faktisk er ganske viktig. Toove Dette usignerte innlegget ble skrevet av 162.244.82.163 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Wikipedia er et kollektivt prosjekt. Dersom du savner noe i en artikkel er det en god anledning til finne frem gode kilder (for eksempel partihistorie eller biografier om sentrale personer), og legge inn viktige poeng i teksten. Fint om du registrerer deg som bruker. Ta kontakt om du lurer på noe. --Vennlig hilsen Erik d.y. 24. mai 2017 kl. 13:43 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Fremskrittspartiet. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jul. 2017 kl. 21:29 (CEST)

Politisk plattform[rediger kilde]

Dette avsnittet hadde vært merket for manglende objektivitet i minst ti år, enda teksten siden dengang har gjennomgått betydelige endringer og utvidelser. Derfor har jeg fjernet merket. Om noen fortsatt mener avsnittet er tendensiøst, er det fritt frem å gjeninnsette merket, men det bør begrunnes her på diskusjonssiden, ellers er det ikke mulig å identifiserer eventuelle svakheter. Asav (diskusjon) 17. mar. 2018 kl. 13:38 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 4 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Fremskrittspartiet. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 7. sep. 2017 kl. 08:34 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Fremskrittspartiet. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 8. des. 2017 kl. 17:42 (CET)

Ideologi[rediger kilde]

jeg ser at FRPs eneste ideologi er Liberalisme. Dette er litt misvisende, kan jeg skrive at "beskrevet:Populisme, Invandringsskepsis, Klimaskepsis", eller blir dette for drøyt? Ihvertfall fint å få inn populisme. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Boek2107 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Nei. Som jeg skrev på diskusjonssiden din da du forsøkte å «omplassere» Venstre: Vær obs på at vi bruker de enkelte partiers egne beskrivelser om ideologi og hvor de plasserer seg i det politiske spektrum, ellers ville vi endt opp med uendelige diskusjoner om hvor de «hører hjemme». Det finnes ingen norske partier som erklærer seg som populister. Asav (diskusjon) 19. mai 2019 kl. 16:42 (CEST)

Anders Todal Jenssens anti-FrP propaganda[rediger kilde]

FrP-motstanderen Anders Todal Jenssen partiske raljering om FrP hører ikke hjemme i et leksikon. Dette er sverting, og fremstår som et produkt av en uredelighet der man først trekker konklusjoner på grunnlag av sin egen partiskhet, og så tyr til de eksegetiske tilsnikelser som må til for å gi sine egne pasjoner et skinn av fornuft og rimelighet. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 46.212.68.220 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Det står «Anders Todal Jenssen beskriver partiets opphav....», så det er ikke noen tvil om at dette står for ATJs regning. ATJs fremstilling er ikke en raljering, det er en nøktern fremstilling. Kilden er Jenssen, A. T. (2017). Norsk høyrepopulisme ved veis ende? Nytt Norsk Tidsskrift, 34(03), 230-242. En faglig analyse av et viktig parti hører naturligvis hjemme i et leksikon. --Vennlig hilsen Erik d.y. 4. feb. 2021 kl. 11:25 (CET)

Liste over stortingsrepresentanter[rediger kilde]

Artikkelen har en seksjon med en liste over stortingsrepresentanter i inneværende periode. Jeg foreslår at den seksjonen tas ut.

Dette er stoff som allerede finnes i Liste over stortingsrepresentanter 2017–2021, og den lista kan allerede sorteres på parti, navn og fylke. Ved at stoffet står flere steder, øker vedlikeholdsbehovet her i leksikonet, og dermed også faren for feil.

I tillegg er dette en form for særbehandling i denne artikkelen. Stoffet finnes ikke i de andre partiartiklene, og tilfører heller ingen ny informasjon til kunnskap om partiet. Mvh --M O Haugen (diskusjon) 16. feb. 2021 kl. 22:48 (CET)

Enig stort sett. Seksjonen Fremskrittspartiet#Valghistorikk dekker det samme, men den bør stå fordi den viser partiets utvikling over tid (og det er historikk med mindre behov for oppdatering). Forøvrig har Arbeiderpartiet#Stortingsrepresentanter en tilsvarende seksjon.
Det er et generelt problem at valgresultater gjentas flere steder med mye behov for vedlikehold.--Vennlig hilsen Erik d.y. 16. feb. 2021 kl. 23:03 (CET)