Debra Messing

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Debra Messing
Debra Messing Shankbone 2009 Vanity Fair.jpg
Født 15. august 1968
New York
Ektefelle Daniel Zelman
Utdannet ved Brandeis University, New York University, Tisch School of the Arts
Nasjonalitet USA
IMDb IMDbRedigere på wikidata

Debra Messing (født 15. august 1968 i Brooklyn i New York City) er en amerikansk skuespiller, kjent fra rollen som Grace Adler i komiserien Will & Grace.

I løpet av årene på videregående skole spilte og sang Messing i en rekke high school-produksjoner ved East Greenwich High School, inkludert roller i musikalene Annie og Grease. Hun tok undervisning i dans, sang og skuespill på skolen.

I 1986 ble Messing Rhode Islands Junior Miss og deltok i America's Junior Miss-stipendprogram. Mens hennes foreldre oppmuntret hennes drøm om å en gang bli en berømt skuespiller, samtidig som de også oppfordret henne til å fullføre en liberal utdannelse før hun bestemte seg å satse på en skuespillerkarriere.

Messing gikk på Brandeis University i Waltham i Massachusetts. I sine yngre år studerte hun teater i det London-baserte British European Studio Group-programmet. Hennes opplevelser der styrket hennes ønske om å bli skuespiller.

Messing møtte sin senere ektemann Daniel Zelman, skuespiller og manusforfatter, på sin aller første dag som student ved New York University i 1990. De giftet seg den 3. september 2000 og bor i New York City. Den 7. april 2004 fødte hun sin første sønn, som fikk navnet Roman Walker Zelman.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]