Debra Messing

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Debra Messing
Debra Messing Shankbone 2009 Vanity Fair.jpg
Født15. august 1968 (50 år)
Brooklyn
Ektefelle Daniel Zelman (20002016)
Utdannet ved Brandeis University, Tisch School of the Arts
Beskjeftigelse
7 oppføringer
Filmskuespiller, stemmeskuespiller, teaterskuespiller, fjernsynsskuespiller, komiker, skuespiller, filmprodusent
Nasjonalitet USA
Utmerkelse Primetime Emmy Award for Outstanding Lead Actress in a Comedy Series (2003), Lucy Award (2005)
Aktive år1994
IMDbIMDbRedigere på wikidata

Debra Messing (født 15. august 1968 i Brooklyn i New York City) er en amerikansk skuespiller, kjent fra rollen som Grace Adler i komiserien Will & Grace.

I løpet av årene på videregående skole spilte og sang Messing i en rekke high school-produksjoner på East Greenwich High School, inkludert roller i musikalene Annie og Grease. Hun tok undervisning i dans, sang og skuespill på skolen.

I 1986 ble Messing Rhode Islands Junior Miss og deltok i America's Junior Miss-stipendprogram. Mens hennes foreldre oppmuntret hennes drøm om å en gang bli en berømt skuespiller, samtidig som de også oppfordret henne til å fullføre sin utdannelse før hun bestemte seg for å satse på en skuespillerkarrièren.

Messing studerte på Brandeis University i Waltham i Massachusetts. I sine yngre år studerte hun teater i det London-baserte British European Studio Group-programmet. Hennes opplevelser der styrket hennes ønske om å bli skuespiller.

Messing møtte sin senere ektemann, Daniel Zelman, skuespiller og manusforfatter, på sin aller første dag som student ved New York University i 1990. De giftet seg den 3. september 2000 og bor i New York City. Den 7. april 2004 fødte hun sin første sønn, som fikk navnet Roman Walker Zelman.

Referanser[rediger | rediger kilde]


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]