Camp Korall: SvampeBobs underår

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Camp Korall: SvampeBobs underår
orig. Kamp Koral: SpongeBob's Under Years
Generell informasjon
SjangerCGI-animasjon, komedie
Prod.landUSA
SendeårUSA: 4 mars 2021–
Norge 25. mars 2021–
Sesonger1
Episoder26[1]
Lengde22 minutter (per episode)
SpråkEngelsk, norsk dubbing
Basert påSvampebob Firkant
Foran kamera
Stemmer avTom Kenny, Bill Fagerbakke, Rodger Bumpass, Clancy Brown, Carolyn Lawrence, Mr. Lawrence, Mary Jo Catlett, Jill Talley, Lori Alan, Carlos Alazraqui, Kate Higgins
Sending
Periode4. mar. 2021
TV-kanalNickelodeon
Eksterne lenker
IMDb
Offisiell nettside

Camp Korall: SvampeBobs underår (engelsk: Kamp Koral: SpongeBob's Under Years, også kjent som Kamp Koral)) er en amerikansk CGI-animert komiserie fra 2021 laget av Stephen Hillenburg, produsert av Nickelodeon. Basert på TV-serien Svampebob Firkant.

I Norge er serien blitt sendt på Paramount+ og kan streames på Viaplay med premiere 25 mars 2021, det er norsk tale på begge distribusjonene.

Handling[rediger | rediger kilde]

«Bli med Svampebob og vennene når de tilbringer sommeren med å lage bål, fange ville maneter og bade, på den villeste leiren i tareskogen: Camp Korall!»

Serien er en spin-off av Svampebob Firkant er Svampebob er 10 år og tilbringers sommeren på speider leiren kalt Camp Korall. Herr Krabbe er sjefen over leiren, og han er alenefar for datteren sin Perle. Fru Puff er speiderleder. Svampebob deler hytte Patrik Stjerne og Sandy Super, som han blir gode venner med. Bleke Fangarm, som er i tenåringsalderen i denne serien, er sjef over hytta dems. Plankton er kokk i leiren og har i skjul for de andre et hemmelig laboratorium hvor PC-assisenten hans Karen hjelper han med å lage oppfinnelser han planlegger å bruke for å ta over verden.

Episodene har fokus på at Svampebob og vennene hans utforsker og lærer om leiren og gjør sommer aktiviteter.

Norske stemmer[rediger | rediger kilde]

Engelske/originale stemmer[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]