Brooke Burke

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Brooke Burke
Brooke Burke fotografert av Jerry Avenaim til forsiden av magasinet «Razor»
FødtBrooke Lisa Burke
8. september 1971 (52 år)
Hartford, Connecticut, USA
BeskjeftigelseSkuespiller, danser, modell, TV-personlighet
Utdannet vedUniversity of California
Sahuaro High School
Palo Verde High School
EktefelleDr. Garth Fisher (2001–2005)
Partner(e)Scott Rigsby (2019–)
NasjonalitetUSA
Aktive år1986–d.d.
Nettstedhttp://www.brookeburke.com
IMDbIMDb

Brooke Lisa Burke (født 8. september 1971 i Hartford i Connecticut) er en amerikansk TV-personlighet og modell. Fra 19992000 var hun vertinnen i Wild On!, et populært reiseprogram på E! Entertainment Television channel.

Burke ble født i Hartford, Connecticut, og vokste opp i Tucson, Arizona, med en irsk-fransk far og en jødisk mor. Hun er det fjerde av syv barn. Hun studerte journalistikk ved UCLA, men ble tidlig signert inn i store firma, blant annet Ford. Hun har også vært med i TV-reklamer for Bally Fitness Club, Coca-Cola og Discover Card.

E! Entertainment Television channel lette etter en erstatning for sin populære TV-vert Jules Asner, og fant Burke, som de syntes var perfekt til rollen. Hun reiste verden rundt, og profilerte mange populære reisemål. Burke ble så erstattet av modellen Cindy Taylor i 2002.

Burke hadde stemmen til «Rachel» i Electronic Arts-spillet Need for Speed: Underground 2, og hun stiller også enkelte av spørsmålene i Trivial Pursuit-versjonen Unhinged. Burke var også vertinne på realityshowet Rock Star: INXS, som ble sendt på CBS.

Burke har to barn sammen med dr. Garth Fisher; Neriah, født i mars 2000, og Sierra Sky, født i april 2002. Burke og Fisher tok ut separasjon i juli 2005.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]