Bøler Idrettsforening

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Bøler
Bøler Idrettsforening
Stiftet24. oktober 1958
LederBjørnhild Stokvik
Nettsidehttp://www.bolerif.no/
HjemmebaneHaraløkka
Liga3. divisjon (2013)
LandNorge
ByBøler
Kit left arm.png Kit body.png Kit right arm.png
Kit shorts.svg
Kit socks.svg
Hjemmedrakt
Kit left arm.png Kit body.png Kit right arm.png
Kit shorts.svg
Kit socks.svg
Bortedrakt

Bøler Idrettsforening (stiftet 24. oktober 1958) er en norsk idrettsforening som holder til på Bøler i Oslo. Fra starten bestod foreningen av grupper for ski, fotball og friidrett. Klubben har pr. dags dato ca. 900 medlemmer.

Bøler IF Fotball[rediger | rediger kilde]

Bøler IF Fotball har 40 fotballag på aldersbestemte nivåer. A-laget i fotball skal i 2014 spille i 4. divisjon. Laget ble trent av Atle Jan Larsen fra 2007 til og med 2012 og etablerte seg i 3. divisjon med 2.-plass i 2010 som klubbens beste plassering noengang. IF Fotball og de andre selvstendige gruppene har klubbhus ved idrettsanlegget Haraløkka på Bøler. Her spiller Bøler IF Fotball sine hjemmekamper. Hjemmebanen har siden sommeren 2004 vært kunstgress, som imidlertid kun er en sommerbane da det ikke er lagt varmekabler.

Bøler hadde i en stund også et kvinnefotballag, som fortsatt står for den største bedriften i klubbens historie, da de vant cupfinalen i 1981 foran storfavoritten BUL. Bøler var også representert i Eliteserien i fotball for kvinner (nå Toppserien) så sent som i 1997-sesongen.

Bøler IF har hatt to spillere på det norske A-landslaget for kvinner. Disse er Janne Andreassen (1982–1987) og Hilde Strømsvold (1992).

Kjente spillere fra Bøler IF Fotball[rediger | rediger kilde]

Galleri[rediger | rediger kilde]

Haraløkka, Bølers hjemmebane

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]