Anaconda 3: Offspring

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Anaconda 3: The Offspring
Generell informasjon
SjangerSkrekkfilm
Utgivelsesår2008
Prod.landUSA
Lengde91 minutter. min.
SpråkEngelsk
Bak kamera
RegiDon E. FauntLeRoy
ManusforfatterNicholas Davidoff
MusikkPeter Meisner
Foran kamera
Hovedrolle(r)David Hasselhoff
Crystal Allen
John Rhys-Davies
Annen informasjon
Prod.selskapStage 6 Films
Premiere26. juli 2008
Eksterne lenker

Anaconda 3: The Offspring (også kjent som Anaconda III) er en amerikansk skrekkfilm publisert i 2008.

Regissør var Don E. FauntLeRoy. Hovedrollene ble spilt av David Hasselhoff, Crystal Allen og John Rhys-Davies. Filmen var en oppfølger til Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid (fra 2004) og var den tredje filmen Anaconda-film serien. Filmen ble offentliggjort i USA den 26. juli 2008, og i 2009 kom en ny oppfølger Anacondas: Trail of Blood.

Handlingsreferat[rediger | rediger kilde]

I Romania blir en anakonda, som ble fanget fra Amazonas-elven, ved et genetisk forskningsanlegg som eies av Wexel Hall for eksperimentering. Professor Eric Kane har utviklet et serum som han ønsker å bruke på slangen. Prosjektet blir ledet av Dr. Amanda Hayes, og finansiert av Peter "J.D." Murdoch. Når han besøker anlegget, forsøker Murdoch å provosere anakondaen med en stor lommelykt, og bruker deretter beroligende gass for å roe ned slangen.

Anakondaen tar livet av Daryl, og slipper unna - underveis dreper den også flere ansatte ved laboratoriet. Anakondaen sniker seg rundt, og dreper professoren. Murdoch får hjelp fra en gruppe jegere, ledet av Stephen Hammett (spilt av David Hasselhoff) for å få tak i slangen igjen. På en liten gård midt i skogen blir gårdseieren spist levende av slangen. Den dreper også flere av jegerne som forsøker å få tak i slangen.

Skuespillere[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]