Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid
Generell informasjon
SjangerSkrekk / Eventyr
Utgivelsesår2004
Prod.landUSA
Lengde97 min.
SpråkEngelsk
Bak kamera
RegissørDwight H. Little
ProdusentVerna Harrah
ManusforfatterDaniel Zelman
Edward Neumeier
Foran kamera
MedvirkendeJohnny Messner
KaDee Strickland
Matthew Marsden
Eugene Byrd
Salli Richardson
Karl Yune
Annen informasjon
Budsjett$20 million
Prod.selskapScreen Gems
Premiere27. august 2004 (USA)
Eksterne lenker

Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid er en amerikansk skrekkfilm fra 2004, regissert av Dwight H. Lille. Dette er oppfølgeren til filmen Anaconda fra 1997. Den handler om noen forskere som reiser på en ekspedisjon for å finne en plante, som de tror vil gi mennesker et lengre liv. Men de blir forfulgt og drept av en dødelig anakonda-slange.

Handling[rediger | rediger kilde]

Et gruppe forskere drar til en jungel i Borneo for å lete etter en spesiell orkide, en blomst som de håper kan brukes som ungdomskilde. Jack bestikker deres guide Bill Johnson til å ta en usikker vei. Båten deres blir ødelagt i en stor foss, og de må vasse gjennom en elv. En gigantisk anakonda dukker opp fra vannet og svelger Ben. Bill påstår at det kommer til å ta flere uker før slangen kommer til å bli sulten igjen. Men de andre krever at ekspedisjonen avsluttes. De reiser til Bill`s venn, John Livingston, for å låne båten hans. Men de oppdager at Livingston er død, og båten hans har krasjet.

De ser en liten landsby med innfødte, hvor innvollene fra en anakonda og ett par menneske-bein henger fra hyttene. De innser at slangene har blitt så uvanlig store i størrelse, fordi de har spist orkideer. Jack sier at det må finnes flere slike orkideer i nærheten, og mener at de må lete videre. Men de andre mener at orkideene de leter etter, ikke kommer til å ha samme effekt på mennesker. De vil heller forlate stedet, og bygger en flåte av treverk. Gordon oppdager at Jake hadde tatt med seg Livington`s radio og gevær, og Jake derfor kunne ha ringt etter hjelp for lenge siden.

Jack klarer ikke å overbevise Gordon om fortsette ekspedisjonen, så han lammer Gordon med en giftig edderkopp. Men rett etterpå kommer en anakonda og spiser opp den bevisstløse Gordon. I det resten av gjengen oppdager hva som har skjedd med Gordon, stjeler Jack flåten deres. Uten noe materiale til å lage en ny flåte, begynner de å gå gjennom jungelen. Underveis søker de tilflukt i en grotte for å unnslippe en anakonda. Cole går seg vill, og får panikk når han ser et skjelett.

Han møter Bill`s partner, Tran, og de kommer tilbake til de andre. Men Tran blir spist av en anakonda. De bruker en machete for å halshugge den, men en annen slange tar Cole. Gruppen finner flåten som Jack tok, i det Jake har funnet blod-orkideer i nærheten av flere store anakondaer. Cole kaster en fakkel mot en anakonda, og dette forårsaker en kjede-reaksjon som tar livet av flere slanger og ødelegger alle blod-orkideene. De gjenværende i gruppen kommer seg tilbake til flåten, og de forlater området.

Rolleliste[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]