Alle mot 1

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Alle mot 1
orig.
Generell informasjon
SjangerUnderholdning / Gameshow
Prod.landNorge
Introduksjonsår2018
Sesonger3
SpråkNorsk
Foran kamera
Programleder(e)Ole Rolfsrud
Selda Ekiz
Bak kamera
Prod.selskapNordisk Film og TV
Sending
Periode13. januar 2018-
TV-kanalNRK1
Eksterne lenker
IMDb

Alle mot 1 er et norsk gameshow og underholdningsprogram som hadde premiere på NRK1 i 2018. Programleder var Ole Rolfsrud, og Selda Ekiz hadde rollen som stuntreporter.[1] Den første sesongen ble vist på TV våren 2018, den andre sesongen ble vist våren 2019, og den tredje sesongen ble vist våren 2020.[1] 27. februar kommer første episode sesongen 2021. Den blir nå vist våren 2021

Programmet ble sendt direkte hver lørdag på NRK1 klokken 20. Her skulle én deltaker i studio konkurrere mot hele landet og gjette på resultatet av rare og spektakulære eksperimenter. De brukte mobilapplikasjonen Alle mot 1 til å spille med, og gjennomsnittsresultatet fra hele landet ble det svaret som konkurreres mot deltakeren. Deltakeren fikk ta med seg tre selvvalgte personer, enten familie, venner eller bekjente som et hjelpemiddel i løpet av programmet. I tillegg var det et kjendislag som var et annet hjelpemiddel, mens hjemstedet til deltakeren var det siste hjelpemidlet. Deltakeren kunne selv velge når den ville bruke sine tre hjelpemidler, men ble tvunget til å bruke hjelpemidlene hvis deltakeren ikke hadde brukt noen før de tre siste oppgavene.

Endringer under koronaviruspandemien[rediger | rediger kilde]

På grunn av smitteverntiltak under koronaviruspandemien i Norge våren 2020, var det kun Rolfsrud, Ekiz og deltakeren som var i studio, i tillegg til produksjonsteamet. Kjendislaget og det laget som deltakeren selv hadde valgt, ble vist på skjermer som var plassert over stedene der de skulle vært plassert i studio. Victor Sotberg deltok i noen av Seldas eksperimenter. Victor Sotberg er også med i alle mot 1, sesongen våren 2021.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ a b «Alle mot 1». Besøkt 5. desember 2020. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]