Øyvind Hammer

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Øyvind Hammer
Født11. januar 1970Rediger på Wikidata (51 år)
Beskjeftigelse Skribent, forretningsdrivendeRediger på Wikidata
Nasjonalitet NorgeRediger på Wikidata

Øyvind Hammer (født 11. januar 1970) er en norsk foredragsholder, forfatter og motivator fra Oslo. Han er selvstendig næringsdrivende med foredrag og kursvirksomhet. Han er mest kjent som prestasjonscoach og samtalepartner for Ole Einar Bjørndalen.

Liv og virke[rediger | rediger kilde]

Hammer er selvlært, og har ikke formell faglig utdanning i faget motivasjon og prestasjonscoaching. Han holder kurs og foredrag på både individuelt nivå og for grupper, spesielt innen næringslivet i forbindelse med prestasjonsutvikling, teambuilding, lederutvikling.

Han har også blitt prestasjonscoach for rallykjører Henning Solberg. I forbindelse med sommer-OL 2008 var han med det norske rytterlandslaget til Hongkong.

I 2002 flyttet Hammer med familien til Monaco, og han pendlet jevnlig til Norge på oppdrag. I 2007 flyttet han hjem igjen til Norge og er nå bosatt i Drammen.

Svart belte i karate på rekordtid[rediger | rediger kilde]

I løpet av 2008 klarte Hammer å gå alle gradene i karate til svart belte. Opplæringen er normalt beregnet til fem år. Han ble etter dette med det norske landslaget til VM i Japan i november 2008 som motivator.[1]

Utgivelser[rediger | rediger kilde]

Bok: Lev motivert 2006.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Svart belte på rekordtid». VG (vg.no). 9. november 2008. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]