Bruker:EdoAug

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne brukeren er administratorWikipedia på bokmål og riksmål. (verifiser, alle)

Denne brukeren kommer fra
Kristiansand.

Denne brukeren har bodd i
Spania.

Denne brukeren er med på
Underprosjekt videospill.

Denne brukeren er med på
Underprosjekt LHBT+.

Denne brukeren er interessert i
kunst.

Denne brukerens interesse er
programmering.

Babel-brukerinformasjon
no-N Denne brukeren behersker norsk (bokmål)morsmålsnivå.
en-N This user has a native understanding of English.
nn-2 Denne brukaren meistrar nynorsk på eit middels nivå.
da-2 Denne bruger har et godt kendskab til dansk.
sv-2 Den här användaren har medelgoda kunskaper i svenska.
de-1 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf grundlegendem Niveau.
Brukere etter språk

Hei! Jeg er EdoAug, og jeg er en spillutvikler, illustratør, biblioteksansatt og Wikipedia-bruker fra Agder, og jeg forsøker å bidra når jeg har ledig tid og energi!

Jeg er mest interessert i norske videospillbegreper (spillopplevelser, liv og indiespill), LHBTQ+-greier og å finne ønsket informasjon, og jeg ønsker tydeligere og lettere tilgjengelige retningslinjer som relevansekriterer (som er forferdelig utdaterte og brukes som grunnlag på et argument selv om de står tomme) og andre enigheter mellom veteranbrukere. Artikler som jeg oppretter er ofte artikler som jeg søkte etter, men kun fant på engelsk. Jeg er forøvrig også nysgjerrig på dugnadene/konkurransene, og prøver å bidra der jeg kan.

Jeg er som regel alltids villig til å prøve å illustrere noe, om det skulle være nødvendig, eller å prøve malsnekring og verktøyhåndtering. Jeg er en programmeringsamatør som har brukt et par forskjellige språk og programvare, så jeg har grunnkunnskap.

For å være helt transparent, så har jeg en alternativ brukerkonto, Trylledrikk, ment for å vise Wikipedia som det ville vært for en ny bruker.

Hyggelige ting og tang[rediger | rediger kilde]

Dette er litt sånn.. sette fine ting på kjøleskapet. :-)

Gode nye greier[rediger | rediger kilde]

Føler det er viktig å formidle at disse artiklene er stort sett oversatt fra andre Wikipedia-prosjekter, men det er fortsatt litt stas!

Konkurranseting[rediger | rediger kilde]

Rosetter fra dugnader/konkurranser som jeg har bidratt i. Noen konkurranser klarte ikke å kalkulere poeng fra commons eller wikidata, så noen fikk jeg dessverre ikke rosett i!

Månedens konkurranse juni 2021: Kunstnere Månedens konkurranse juni 2021: Kunstnere Månedens konkurranse november 2021: Rødlenke-prosjektet Månedens konkurranse desember 2021: Jul Månedens konkurranse juni 2022: Belarus Månedens konkurranse juli 2022: Bilder Månedens konkurranse august 2022: Underholdning Månedens konkurranse august 2022: Underholdning Månedens konkurranse november 2022: Rødlenke-prosjektet Månedens konkurranse desember 2022: Julenøtter Månedens konkurranse januar 2022: Vedlikehold Månedens konkurranse april 2023: Vedlikehold Månedens konkurranse august 2023: Kvinnefotball, Australia og New Zealand Månedens konkurranse desember 2023: Julenøtter Månedens konkurranse januar 2024: Vedlikehold Månedens konkurranse januar 2024: Vedlikehold

Huskeliste[rediger | rediger kilde]

Saker utenfor hovednavnerommet[rediger | rediger kilde]

Her er et par greier som jeg gjerne ønsker å bidra med. De dreier seg stort sett om å gjøre det lettest mulig for nye og erfarne bidragsytere å finne ut av hvordan en kan bli med, hvor en kan bidra, hva som er greit og hvor en spør om hjelp. Jeg setter alltid pris på om andre også ønsker å bidra med det samme i uansett mengde!

  • Fremme opprettelse av flere konkrete, lokale retningslinjer å forholde seg til
  • Forslag til ny prosjektportal for å tydeligere vise hva en kan bidra med og hva som skjer
  • Gjennomgang av hjelpesider for oppdatering og konkretisering, samt hjelpeportalen (påbegynt)
  • Gjennomgang av velkomstmeldinger (mildt påbegynt)
  • Konsekventgjøre artikkelmerker og fikse artikkelmerkelista.
  • Endre format på kategorier under Kategori:Videospilldesignere etter nasjonalitet, for å bli konsekvent med andre nasjonalitetskategorier

Undersider (for lett tilgang!)[rediger | rediger kilde]

Øvrig[rediger | rediger kilde]

Større artikler som jeg vil titte på[rediger | rediger kilde]

Her er et par større artikler som jeg vil gjennomgå, siden jeg mener at de fremstår som ustrukturerte, ufullstendige eller feilaktige. Du må gjerne bidra på dem, du også!

Personlig ønskeliste[rediger | rediger kilde]

Her er min egne lille ønskeliste som jeg tenkte at jeg skulle opprette en gang i fremtiden. Du må gjerne bidra med dem, du også! Merk at artikkeltitlene eventuelt må dobbeltsjekkes for forekomster på norsk.

OBS! – Dersom du aktiverer gadgets for aktivitetskontroll så vises det her en oversikt over brukerens aktivitet.