Football Manager Live

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Football Manager Live
UtviklerSports Interactive
UtgiverSega
DistributørSteam
SerieFootball Manager
Siste versjon1.6.7
PlattformMicrosoft Windows
macOS
Utgivelse4. november 2008
SjangerManagerspill, fotballspill
ModusFlerspiller
Nettstedwww.footballmanager.net

Fotball Manager Live er et videospillInternett og datamaskin for flere brukere som er utviklet av Sports Interactive. Det ble utgitt i 2008 for Microsoft Windows og Mac OS X.[1] Mens spiller var basert på betalende abonnement ble både mindre og større oppdateringer gjort innenfor abonnementet. Man kunne betale via kredittkort eller PayPal for å spille jevnlig,[2] eller ved å kjøpte spillet i butikker i Storbritannia fra den 23. januar 2009. Etter mai 2011 var det ikke lenger mulig å spille spillet over Internett da tjenerne ble tatt ned.

Football Manager Live skiller seg betydelig fra tidligere titler innenfor Football Manager-serien, men beholder den samme spillmaskinen for fotballkampene og mange av de samme grunnleggende konseptene.

Brukere kunne gå inn i en spillverden bestående av opp til 1000 spillere og skape deres egne klubber og fylle deres lag opp med spillere fra den virkelige verden. Spilleren kunne signere opp på et budsystem hvor de spillerne som fikk høyest tilbud gikk til den tilbyderen.[3] Mens Football Manager Live benytter seg av en ganske lik database som Football Manager 2009 hvor eldre spillere legger opp og yngre spillere overtar deres plass innenfor hver spillverdener, således skape et økende fiktivt miljø etter hvert som fotballsesongen utvikler seg.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Football Manager Live Arkivert 26. august 2007 hos Wayback Machine. 2, Det offisielle nettstedet.
  2. ^ Football Manager Live Arkivert 16. oktober 2007 hos Wayback Machine. 2. Det offisielle nettstedet
  3. ^ «Football Manager Live: How the ultimate management sim became an MMORPG», The Guardian, 17. mars 2008

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]