Brukerdiskusjon:Mortenoslash

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hei, Mortenoslash, og velkommen til Wikipediabokmål og riksmål. Her er noen lenker du kan få bruk for:

Velkommen
Velkommen

Vi håper du vil like ditt opphold på Wikipedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt.


English: If you do not understand or you cannot write in Norwegian, and you want to tell us something, please, visit the Embassy.
Deutsch: Wenn Sie Norwegisch nicht verstehen oder nicht schreiben können und Sie bei uns mitreden möchten, dann besuchen Sie bitte die Botschaft.
Español: Si no comprende o no sabe escribir en noruego y desea comunicarse con nosotros, por favor, acuda a la Embajada.


Hei Morten, kan du se litt på Erik Bratvold også, muligens kan du skrive litt om tidligere ledere. Du sitter sikkert med informasjonen lettere tilgjengelig enn meg. Eventuelt kan jeg starte dem med det jeg har av info.--Harry Wad (HTM) 4. okt 2007 kl. 14:35 (CEST)

Har lagt til på Erik.--Mortenoslash

Innlegging av opphavsbeskyttet materiale[rediger kilde]

Hei, Mortenoslash! Takk for at du redigerer Wikipedia. Tekster og bilder fra Internett eller trykte media har svært ofte opphavsrettslige begrensninger. Du kan ikke legge ut slike uten at det er avklart at de er til fri bruk slik det beskrevet på Wikipedia:Opphavsrett. Teksten din; «Alf Bastiansen» eller bildene er nå blitt slettet eller vil snart bli det. Du bør lese litt om Wikipedia, for eksempel Stilmanualen vår og vår egen retningslinje om opphavsrett før du prøver å redigere på nytt. Eier du teksten? Les om materiale publisert andre steder. 4ing (diskusjon) 26. feb. 2016 kl. 11:23 (CET)[svar]

Ja, jeg var nok litt lat. Skulle heller brukt det tradisjonelle journalist-trikset med å skrive om ca 20 % av teksten til egne ord først, heller enn bare å kutta litt på slutten. Oppdaga at det mangla artikkel på Bastiansen, og i og med at han var så sentral for å sikre at ikke Kampen blei en kopi av Enerhaugen, var det nok litt enkelt å bruke teksten fra Kampen vel som sønnen hadde lagt ut nesten uredigert. (Den var vel også allerede en nesten ordrett kopi av tidligere utgitt stoff, som heller ikke var mulig å sjekke opphavsrett på.) Jeg prøver på nytt når jeg har litt tid til å gjøre det skikkelig, men wiki-markup har jeg bare sånn passe greie på, så det må nok noen uansett gå etter i sømmene etterpå. Mortenoslash (diskusjon) 29. feb. 2016 kl. 11:20 (CET)[svar]

10-årsklubben[rediger kilde]

Hei Morten! 10-årsklubben er en uformell gruppe av brukere som har vært aktive på Wikipedia på bokmål og riksmål i ti år eller mer.

Klubben er en norskspråklig del av Ten Year Society.

Medlemskapet er frivillig og åpent for alle som har bidratt på Wikipedia i minst ti år.

Den som ønsker å markere sitt medlemskap på brukersiden sin kan gjøre det med malen:

{{Medlem i 10-årsklubben}}

Medlemmer med denne malen på brukersiden vises også i Kategori:Wikipedia:Medlemmer i 10-årsklubben.

Velkommen skal du være! --2A02:587:C408:EF7B:6C67:B30C:B5E1:6B32 13. feb. 2021 kl. 07:40 (CET)[svar]