Brukerdiskusjon:Jon Salte

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Bruker   Diskusjon   Sandkasse   Artikler   Bilder   Huskeliste   Mål  


 

Wikipedia:Kandidatsider/Viktoria av Hessen-Darmstadt[rediger kilde]

Hei, Jon. Du har gjort en fin jobb med Victoria. Jeg venter bare på den siste språkvasken din, og en melding her om at du regner deg ferdig med korrektur, så skal jeg få på plass {{for}} og {{anbefalt}}. Mvh M Haugen 19. jan 2011 kl. 09:09 (CET)

Hallo! Done that. Se her.--Jon Salte (kontakt) 19. jan 2011 kl. 09:46 (CET)

Artikkelen om Viktoria av Hessen-Darmstadt, som du har bidratt aktivt til, er blitt anerkjent som en anbefalt artikkel. På vegne av alle oss som liker en god leksikalsk behandling av interessant stoff: Takk for innsatsen, og gratulerer med utmerkelsen. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg!? Mvh M Haugen 19. jan 2011 kl. 10:05 (CET)

Takk skal du ha! Håper absolutt at dette bare er begynnelsen. --Jon Salte (kontakt) 19. jan 2011 kl. 10:07 (CET)
Hva med Edvard VI av England; den virker passe lang og greit disponert, men mangler kilder. Eller du kan kanskje noen andre planer? Mvh M Haugen 19. jan 2011 kl. 10:13 (CET)
Ja, planen med den var opprinnelig å få den anbefalt. Den er oversatt fra engelsk, og var utmerket, men ettersom tida gikk blei den så enormt utvikla på en. at jeg bare måtte fortsette og oversette fra en gammel versjon. Men jeg kommer nok ikke til å gi meg med blåblodige briter med det første. Jeg holder også på med dronningmoren. --Jon Salte (kontakt) 19. jan 2011 kl. 10:17 (CET)

Heisann, sikkert bare en glipp av deg, men vær litt forsiktig med slike maler. Stigmj 19. jan 2011 kl. 20:11 (CET)

Sånt kan skje om noen har glemt å subste, og andre kommer og forsøker å redigere «det avsnittet» ... eller, som i dette tilfellet, samme mann kommer og forsøker å redigere «det avsnittet». ;-) Det meste har sin naturlige forklaring. I ettertid. For future reference: Når slikt skjer, må du bare redigere hele siden igjen. Som jeg nettopp gjorde. :) — the Sidhekin (d) 19. jan 2011 kl. 20:19 (CET)
Jeg klarte rett og slett å få det for meg at det jeg lagra var en IP-diskusjonsside jeg skulle blokkere. --Jon Salte (kontakt) 20. jan 2011 kl. 13:22 (CET)

Vandalisme[rediger kilde]

Hei, kan du blokkere denne. Meget aktiv herre. Reinhard Heydt 18. jul 2011 kl. 08:19 (CEST)

Hei! Så det... Jon Salte (kontakt) 18. jul 2011 kl. 08:46 (CEST).

Hei igjen, ser ut som om denne er noe halvferdig fra din side. Glemt den i iveren etter å skrive noe annet? Reinhard Heydt 25. jul 2011 kl. 20:52 (CEST)

Godt å få en slik påminnelse. Takk! Jon Salte (kontakt) 29. jul 2011 kl. 01:04 (CEST).

Kommunevalget[rediger kilde]

Hei Jon. Du har naturligvis rett i at MDG må med på resultatlista for valget. Men landstall for partiet framgår ikke av den kilden jeg satte inn. Du bør derfor sette inn en kilde for tallet ditt, og helst sånn at vi er sikker på at det er et resultat som samsvarer med de andre i opptellingstidpunkt. Hilsen GAD 13. sep 2011 kl. 10:59 (CEST)

Hei. Poteten var litt varm da jeg tok i den, så jeg må nok vente litt til stemmetallene er helt vanntette. Tror vel ssb er beste kilden? Mvh. Jon Salte (kontakt) 14. sep 2011 kl. 22:03 (CEST).
Valg.no og SSB skal være noenlunde like ei tid framover, men på et tidspunkt slutter valg.no å oppdatere, og om det etter det skjer rettinger, vil de bare finnes hos SSB. Valg.no har dessverre ikke lett tilgjengelige samletall for MDG under kommunevalget. Jeg valgte derfor å ta partiet ut av den tabellen og i stedet sette inn en tilleggstabell med resultater fra fylkestingsvalget. Dermed er oversiktene lettere å oppdatere. Hilsen GAD 15. sep 2011 kl. 00:06 (CEST)

Selskap/Reklame[rediger kilde]

Hvorfor blir ikke denne siden fjernet som reklame? http://no.wikipedia.org/wiki/Ving_Norge

Har tatt dette opp på Wikipedia:Tinget nå, så får vi se hva det blir til. Jeg handler bare ut ifra det retningslinjene sier, men det kan godt hende jeg har gjort feil denne gangen --Jon Salte (kontakt) 2. mai 2012 kl. 12:17 (CEST)[svar]

Wikipedia Academy 2013[rediger kilde]

Hei ! Jeg håper å se deg på årets wikipedia Academy som arrangeres lørdag 14. desember på Arkitekturmuseet i Oslo. Styret har forespurt mange enkeltpersoner om programønsker, og forespurt hele nettsamfunnet gjennom innlegg på ting og torg. Vi har utfra dette lagt opp til et variert program med mange tema som forhåpentlig treffer wikipedianere. Vi skal se nærmere på, og diskutere, Wikidata, Visual Editor, botproduksjon, bruk av frie kartdata, kultursamarbeidet, wikipedianere som er utplassert i institusjoner, og vi skal få en presentasjon av den mye omtalte artikkelen om The decline of Wikipedia. Blant mange spennende foredragsholdere har vi hentet flere fra interne Wikipedia-rekker, men også eksterne foredragsholdere som vil rette sine blikk på Wikipedia utenfra. Det blir premiering av Årets wikipedianer og av vinnerne i Wiki Loves Monuments 2013. Etter akademiet går vi rett videre til årets Julebord, på Gamle Rådhus. Se det varierte programmet her. Lørdag 14. desember kan du treffe dine kolleger på Norges største kunnskapsdugnad! Vennlig hilsen, Bjoertvedt (diskusjon) 16. nov. 2013 kl. 01:33 (CET)[svar]

Tidligere slettet artikkel: Moped - Norge[rediger kilde]

Hei, så at artikkelen om facebook-samfunnet "Moped - Norge" ble fjerna av deg og tenkte det må da være regler på hva som kan fjernes. Jo, er faktisk det (og det liker jeg).

Det at teksten på sida ikke var 100% gjennomtenkt og definitivt kunne blitt skrevet bedre er ikke å nekte på, men etter å ha lest relevanskriteriene til Wikipedia ser jeg at gruppa rent teknisk sett kan ha egen wiki-side (såfremt innholdet blir godt ordlagt, that is).


Det står under "Medier" følgende:

Nettsteder Følgende er i selv god nok grunn for inklusjon:

- Svært høye besøkstall: I forhold til andre mopedrelaterte sider og grupper er tallene der nært topp innen norge.

- Stort antall unike brukere: Om jeg forstår ordlegginga rett er det bare å si det rett ut, over 4000 unike medlemmer.

- Unik tjeneste: per idag finnes det ikke noe lignende tilbud/tjeneste for råd, hjelp, løsninger, diskusjon eller distribusjon av arrangementer og hendelser i mopedsamfunnet.

Det finnes såklart mopedportalen men man får ikke svar like kjapt eller i så mangfold som i Moped - Norge. Føles også som om man ringer kundeservice og trykker tall for å navigere seg i menyen deres.


Til poenget mitt: Dersom teksten blir skrevet om og litt mer "wiki-aktig" bør sida få stå, både min personlige mening og hva relevanskriteriene for wikipedia påsier.

Mvh Ruben Kristensen, 6/1-13 01:47

Hei, Ruben. Når det snakkes om «nettsteder» i retningslinjene, så er det nok tenkt på øverste nivå. Det vil si at Facebook etter dette kan ha en egen artikkel, og ikke enkelte undersider. Hilsen GAD (diskusjon) 6. jan. 2014 kl. 07:32 (CET)[svar]

Stabæk Fotball Kvinner[rediger kilde]

Hei. Jeg brukte hjemmesiden til Stabæk for og finne spillerstallen

Ukens konkurranse uke 7 og 8[rediger kilde]

Selv om du ikke nådde opp til en poengsum som tilsier noen rosetter, vil jeg likevel takke deg for innsatsen i ukens konkurranse i uke 7 og 8. P.S: Du skal få dine ekstrapoeng, så bare å føre opp den brune rosetten på brukersiden din ;-) Hilsen Løken (diskusjon) 26. feb. 2014 kl. 22:36 (CET)[svar]

Takker og bukker! Jon Salte (diskusjon) 27. feb. 2014 kl. 13:53 (CET)[svar]

Sesilåmi[rediger kilde]

Jeg ser at du gikk Sesilåmi i år og er imponert over at du klarte å fullføre etter å ha hørt om de tøffe forholdene det var. Gratulerer! --Harald Haugland (diskusjon) 25. mar. 2014 kl. 14:21 (CET)[svar]

Hjarteleg takk! Då naglebitet tok tak midt i Vesthei, var eg nær ved å gje opp, men skuter-lass med rulleskigutar som brøyt satte motet i meg. Avslutta over to timar dårligare enn i 2011, men var i minst like god form, trur eg, så neste år vonar me på solskin, draumeføre og skamslå tidligare tider. Jon Salte (diskusjon) 25. mar. 2014 kl. 21:29 (CET)[svar]


Wikimedia Norges julebord[rediger kilde]

Tradisjonen tro blir Wikimedia Norges julebord også i år avholdt i andre etasje på Gamle Rådhus i Oslo, og det skjer 8. desember kl 18.00. Det blir premiering av vinnerne av Wiki Loves Monuments, og styret vil i tillegg markere valget av Årets Wikipedianer.

Det er valg mellom pinnekjøtt og lutefisk på Gamle Rådhus, og prisen for juletallerken per person er kr 400 for ikke-medlemmer, og kroner 200 for medlemmer. Drikke betales av hver enkelt. Påmelding kan skje innen 23. november enten ved å bruke skjemaet her (innlogget), eller ved å sende en mail til erlend@wikimedia.no.

Husk å oppgi navn og ønsket meny. Betaling skjer enten på forhånd (konto 1503 08 00866) eller kontant ved ankomst på Gamle Rådhus.

Med vennlig hilsen, Bjoertvedt (diskusjon) 14. nov. 2014 kl. 15:39 (CET)[svar]

Hei, ser du slettet diskusjonssiden der jeg la inn sjikanemelding etter at han la inn en stygg artikkel om navngitt person. Hvorfor? Er sjikane ok på wiki? 88.91.65.4 24. mar. 2015 kl. 09:22 (CET)[svar]

Hei! Beklager, jeg gjorde en feil der. Jeg så ikke hans redigeringer. Det er klart at sjikane ikke er ok på WP, og det trengs brukere som er obs på dette. Vet ikke om du har bruker fra før, om ikke er det fint om du registrer deg som bruker. Spør om du lurer på noe! Jon Salte (Kontakt) 24. mar. 2015 kl. 09:28 (CET)[svar]
Ok, den er grei. Takk for forklaringa! Mvh 88.91.65.4 24. mar. 2015 kl. 09:31 (CET)[svar]

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[rediger kilde]

  1. ^ This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  2. ^ Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[rediger kilde]

(Sorry to write in English)

Translation request[rediger kilde]

Hello.

Can you translate and upload the article en:List of Azerbaijani flags in Norwegian Wikipedia, just like Liste over irske flagg?

Yours sincerely, Multituberculata (diskusjon) 30. jul. 2021 kl. 16:33 (CEST)[svar]

Portal:Numismatikk nominert for sletting[rediger kilde]

Hei, Jon Salte! Jeg så du har opprettet artikkelen Portal:Numismatikk. På Wikipedia er det en del krav en artikkel må oppfylle, blant de viktigste er WP:IKKE og WP:R. Jeg har lest gjennom artikkelen din og kommet til den konklusjon at den ikke er egnet for Wikipedia. Det er mulig jeg tar feil, så jeg har startet en diskusjon på Wikipedia:Sletting/Portal:Numismatikk om hvorvidt artikkelen skal slettes. På den siden står min begrunnelse, og du og andre Wikipedia-brukere er velkommen til å ytre sin mening. Husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}.

For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. M O Haugen (diskusjon) 14. mar. 2022 kl. 07:23 (CET)[svar]