Brukerdiskusjon:Gisleh

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Velkommen![rediger kilde]

Velkommen til Wikipedia og takk for at du vil bidra! Her er en rekke lenker du muligens vil kunne trenge.

Vi håper du vil like ditt opphold på Wikipedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt. Jon Harald Søby 10. des 2005 kl.16:45 (UTC)

Bilder på Flickr[rediger kilde]

Jeg så du laster opp (fine) bilder på Flickr med fri lisens, så jeg kommer til å legge opp noen av dem på Commons. __meco 14. nov 2006 kl. 19:08 (CET)

Opphavsrett[rediger kilde]

Helt kjempemessig at du går over denne artikkelen! Selv små endringer kan bety mye for hva som formidles, og jeg fikk noen aha-opplevelser selv når jeg så hva du endret på! ;) — Jeblad 4. sep 2008 kl. 23:11 (CEST)

Jeg ser du er åpen for å ta bilder innenfor osloregionen og vi har et udekket behov der, nemlig av stortingsrepresentanter, som Gorm Kjernli, Morten Høglund, Sverre Myrli osv. En del av disse forsvinner ved valget i høst og derfor er det ekstra gunstig om vi kan få tatt bilder av alle stortingsrepresentanter nå. mvh - Ulf Larsen 15. mar 2009 kl. 13:00 (CET)

Brudd på opphavsretten[rediger kilde]

Hei du :-) Er det tvil om opphavsrettighetene for elementer brukt i en artikkel på Wiki, så fjern det (omgående) og gjør en notis på diskusjonssiden om hvorfor. Du kan videre legge inn følgende mal {{subst:Copyvio|artikkelnavn}} på brukersiden til den som har utført redigeringen (bruk historikken på siden til å finne rette vedkommende). Bytt ut artikkelnavn med navnet på den aktuelle artikkelen. Lykke til videre! Tbjornstad 22. aug 2012 kl. 17:48 (CEST)

Wikipedia Academy 2013[rediger kilde]

Hei ! Jeg håper å se deg på årets Wikipedia Academy som arrangeres lørdag 14. desember på Arkitekturmuseet i Oslo. Styret har forespurt mange enkeltpersoner om programønsker, og forespurt hele nettsamfunnet gjennom innlegg på ting og torg. Vi har utfra dette lagt opp til et variert program med mange tema som forhåpentlig treffer wikipedianere. Vi skal se nærmere på, og diskutere, Wikidata, Visual Editor, botproduksjon, bruk av frie kartdata, kultursamarbeidet, wikipedianere som er utplassert i institusjoner, og vi skal få en presentasjon av den mye omtalte artikkelen om The decline of Wikipedia. Blant mange spennende foredragsholdere har vi hentet flere fra interne Wikipedia-rekker, men også eksterne foredragsholdere som vil rette sine blikk på Wikipedia utenfra. Det blir premiering av Årets wikipedianer og av vinnerne i Wiki Loves Monuments 2013. Etter akademiet går vi rett videre til årets Julebord, på Gamle Rådhus. Se det varierte programmet her. Lørdag 14. desember kan du treffe dine kolleger på Norges største kunnskapsdugnad! Vennlig hilsen, Bjoertvedt (diskusjon) 16. nov. 2013 kl. 02:05 (CET)[svar]