Brukerdiskusjon:Forzamilan

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Velkommen![rediger kilde]

Velkommen til Wikipedia og takk for at du vil bidra! Her er en rekke lenker du muligens vil kunne trenge.

Vi håper du vil like ditt opphold på Wikipedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt. MVH Snoddy (Disk/Bidrag) 10. mar 2007 kl. 10:42 (CET)

Italienske fotballspillere[rediger kilde]

Hei! Ser at du har lagt inn artikler om italienske fotballspillere, og det er flott. Jeg har lagt inn kategorier og interwiki-lenker (mot wiki på andre språk) på et par av dem. Det hadde vært fint om du kunne gjøre det etterhvert som du la inn artiklene. Det er bare å spørre hvis du lurer på noe. --Gaz 3. apr 2007 kl. 23:50 (CEST)

Forhåndsvisning[rediger kilde]

Hei, jeg anbefaler deg å prøve å bruke "Forhåndsvisning"-knappen ved siden av "Lagre", da slipper du å trykke "rediger" for hver endring du gjør. En annen fordel er at listen over siste endringer blir ryddigere. Mvh Soulkeeper 25. des 2007 kl. 19:59 (CET)

Autopatrol[rediger kilde]

Du er satt på lista for autopatrol. Det vil si at administratorer og patrollere ikke vil få en spesiell påminnelse når du redigerer. Lykke til med fortsatt skriving! — Jeblad 11. mar 2008 kl. 17:58 (CET)

AC Milan trenger vedlikehold[rediger kilde]

AC Milan, en artikkel du har bidratt til, er blitt merket med {{UA-vedlikehold}} og dermed lagt til i kategorien Anbefalte og utmerkede artikler som trenger vedlikehold. Dette betyr at hvis manglene anført på artikkelens diskusjonsside ikke blir utbedret innen to uker, mister artikkelen sin status som anbefalt eller utmerket. Mvh Beagle84 29. des 2011 kl. 11:53 (CET)