Brukerdiskusjon:ErlendBA

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hei, Erlend. Meget bra at du tar fatt på jobben med artikler om bøkene&forfatterne i Verdensbiblioteket. Dette er jo åpenbart meget viktige bøker & forf., og dessto viktigere for oss å ha artikler om dem. Sjekk her for svar angående mal.

En annen sak er at det ikke er naturlig å lage artikler om bøker som heter Samlede noveller. Det som vi trenger å skrive om Poes, Tsjekovs eller Borges' samlede noveller, er det nesten alltid mest naturlig å skrive i artikkelen om personen. Jeg har derfor fjernet slike lenker, og tror det blir best. Hva tror du? Mvh --MHaugen 9. des 2007 kl. 19:57 (CET)

Ja, jeg synes det er litt rart at det ikke var artikler for samtlige bøker på denne listen. Det er f.eks. dårlig at det ikke fins en eneste artikkel om bøkene til Dostojevskij. Blir litt av en jobb å skrive alle, men jeg får ta tiden til hjelp.
Er forøvrig enig med deg ang. novellesamlinger, diktsamlinger osv. Men det er en samling som skiller seg ut; Samlede fortellinger av Kafka har ifølge Bokklubben.no originaltittel Die Verwandlung und andere Erzählungen. Skal jeg la lenken føre til en artikkel om Forvandlingen (Die Verwandlung)? Hilsen ErlendBA 10. des 2007 kl. 00:06 (CET)
Jeg måtte titte litt rundt, og er slett ikke sikker i denne saken. De norske Kafka-utgivelsene som har ordet Fortellinger i tittelen har ulike tyske «originaltitler» . Såvidt jeg vet, ble det ikke utgitt noen novellesamling av Kafka mens han levde, og Forvandlingen (Hint: Legg merke til hvordan jeg lager kursiv i lenker: ''[[Forvandlingen]]'' ) er bare én av tekstene i hans kortprosaverk, selv om det er den mest kjente. Med andre ord: Jeg tror Bokklubben er på tynn is her, de har kanskje bare oppgitt tittelen en halvt tilfeldig tysk utgave. --MHaugen 10. des 2007 kl. 00:23 (CET)
Hm, jeg må muligens sende en mail til de ansvarlige for Verdensbiblioteket hos Bokklubben og spørre. Siden 100 forfattere sendte inn 10 forslag hver, kan en del forslag ha blitt sammenfattet til én samling. Ikke vet jeg. ErlendBA 10. des 2007 kl. 00:39 (CET)

Wikitreff i Trondheim[rediger kilde]

Hallo! Ser på brukersida di at du bor I Trondheim du også. 28. januar skal det være wikitreff på Mormors i Midtbyen, hadde vært kjkt om du ville komme. Du kan lese mer om det her. Det er også et Facebook-arrangement som man kan melde seg på om man vil. Håper vi ses, Jon Harald Søby 19. jan 2009 kl. 20:19 (CET)

Fagfellevurdering[rediger kilde]

Hei ErlendBA! Ser at du studerer energi og miljø på NTNU. Du vil dermed være den perfekte kandidaten for å foreta kollegakontroll eller [[fagfellevurdering] av artikkelen Vannkraftverk. Jeg har skrevet artikkelen og mener at dette temaet er så viktig at den må sjekkes ordentlig. (Mange lesere per uke!) Noen som har temaet i sin fagkrets vil være bra. Skriv eventuelle synspunkter på diskusjonssiden, eller på min brukerside.--Frankemann (diskusjon) 12. jan. 2015 kl. 19:16 (CET)[svar]

Teknologi-wikipedianer etterspøres[rediger kilde]

Hei ErlendBA! Er du fortsatt svært opptatt? Skulle likt at du kunne vært med på kandidatprosessen for Transformator. Med din bakgrunn kunne en rekke andre artikler vært aktuelt for en «fagfellevurdering», f.eks. denne: Elektrisk motor. Vennlig hilsen --Frankemann (diskusjon) 19. jan. 2017 kl. 21:55 (CET)[svar]