Wikipedia:Wikitreff

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Wikitreffarkivet
Arkiv 1

Wikitreff er organiserte møter mellom wikipedianere. Som oftest er det bare angitt ett oppmøtested og en oppmøtetid. Dette er en «lillelørdagspils for wikipedianter». Ta med deg godt humør!

Neste dato for wikitreff er Wikitreff 23. mai 2019 med faktisk.no. Påmelding nederst på siden. Legg inn nyere wikitreff på {{Wikitreff/Neste Wikitreff}}.

Wikitreff 23. mai med faktisk.no[rediger kilde]

Torsdag 23. mai kl 18:00 blir det Wikitreff igjen. Wikitreffet skal være i Kverneland-salen på Litteraturhuset i Oslo og faktisk.no skal innlede om hvordan de jobber med faktasjekking og hva de tenker om Wikipedia som prosjekt.

Vi reserverer plass i Kafe Oslo etterpå, for alle som vil fortsette praten. Velkommen! Wikimedia Norge kan dekke reiseutgifter for deltakere, ta kontakt med meg om det: astrid@wikimedia.no. Treffet er gratis og åpent for alle. Det er ikke noe krav om påmelding, men fint mht. bestilling av mat om de som har tenkt å komme setter navnet under:

Astrid Carlsen (WMNO), Jon Harald Søby (WMNO), Vinguru (diskusjon) Frankemann (diskusjon) 21. mar. 2019 kl. 17:18 (CET), Tarjeimo, Tore Sætre

Wikitreff i Tromsø 8. mars[rediger kilde]

Stedene for wikitreff og årsmøte i Tromsø 2019

I forbindelse med at Wikimedia Norge sitt årsmøte avholdes i Tromsø 9. mars, blir det et wikitreff den 8. mars i Tromsø. Vi får en omvisning på Perspektivet museum fra kl 17–18 og møtes på Casa Inferno etterpå. Wikimedia Norge dekker mat på Casa Inferno for alle påmeldte. Vel møtt! Astrid Carlsen (WMNO) (diskusjon) 20. feb. 2019 kl. 10:28 (CET)

Det er ikke noe krav om påmelding, men fint mht. reservering av bord om de som har tenkt å komme setter navnet sitt under

Astrid Carlsen (WMNO), Jon Harald Søby (WMNO), Tarjeimo, Jorid Martinsen (WMNO), Trondtr, Kjetil_r, Bergenga, Andrea Hegdahl Tiltnes (WMN), Harald Groven, eselmel, Geir-Arne Nilsen, Steinar Sneås Skauge, Hogne