Wikipedia:Wikitreff

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Wikitreffarkivet
Arkiv 1

Wikitreff er organiserte møter mellom wikipedianere. Som oftest er det bare angitt ett oppmøtested og en oppmøtetid. Dette er en «lillelørdagspils for wikipedianter». Ta med deg godt humør!

Neste dato for wikitreff er 4. september 2018 – Wikitreff på Litteraturhuset i Oslo!. Påmelding nederst på siden. Legg inn nyere wikitreff på {{Wikitreff/Neste Wikitreff}}.

Wikitreff 4. september – Anine Kierulf innleder[rediger kilde]

Tirsdag 4. september klokken 17:00 blir det Wikitreff, Nedjma-salen (3. etasje) på Litteraturhuset og Anine Kierulf innleder om Wikipedia og Grunnloven - om paragraf 100. Fra programteksten:

«Wikipedia er det suverent største og mest brukte leksikon i Norge, samtidig har det store mangler. Med Grunnlovens paragraf 100, (Det påligger statens myndigheter å legge forholdene til rette for en åpen og opplyst offentlig samtale), er dette en utfordring for myndighetene?»

Treffet er gratis, utgiftene dekkes av vår støtteforening Wikimedia Norge. Det er ikke noe krav om påmelding, men fint mht. bestilling av mat om de som har tenkt å komme setter navnet under, senest én uke før, dvs. mandag 27. august:


Ulf Larsen, Frankemann, Ole