Wikipedia:Wikitreff

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Wikitreffarkivet
Arkiv 1

Wikitreff er organiserte møter mellom wikipedianere. Som oftest er det bare angitt et oppmøtested og en oppmøtetid. Dette er en «lillelørdagspils for wikipedianter». Ta med deg godt humør!

Neste dato for wikitreff er 26. august 2020 – Virtuelt wikitreff. Påmelding nederst på siden. Legg inn nyere wikitreff på {{Wikitreff/Neste Wikitreff}}.


Virtuelt wikitreff 26. august[rediger kilde]

Vi tar wikitreffsommerferie i virkeliglivsommerferien, så neste wikitreff blir onsdag 26. august. Hvis noen har forslag til innledere eller temaer så tar vi hjertelig imot det! (Med andre ord: Nærmere detaljer kommer senere.) Jon Harald Søby (WMNO) (diskusjon) 5. jun. 2020 kl. 15:15 (CEST)

Virtuelt? Kimsaka (diskusjon) 5. jun. 2020 kl. 15:23 (CEST)
@Kimsaka: Ja. Selv om situasjonen i Norge har bedra seg og forhåpentligvis kommer til å bedre seg enda mere så har Wikimedia Foundation (som jo er de vi [WMNO] får mesteparten av penga våre fra) sagt at alle arrangementer av deres grantees må avlyses fram til ihvertfall 15. september – hvis ikke kan det påvirke hvor mye penger vi blir tildelt. Så denne må ihvertfall være virtuell; åssen det blir i slutten av september får vi komme tilbake til da. Når vi kommer i gang igjen med fysiske treff igjen så tror jeg uansett vi kommer til å kjøre annenhver gang med fysisk og virtuelt, siden det har vært god respons fra ikke-osloboere på de virtuelle wikitreffa. Jon Harald Søby (WMNO) (diskusjon) 5. jun. 2020 kl. 18:29 (CEST)