Wikipedia:Wikitreff

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Wikitreffarkivet
Arkiv 1

Wikitreff er organiserte møter mellom wikipedianere. Som oftest er det bare angitt ett oppmøtested og en oppmøtetid. Dette er en «lillelørdagspils for wikipedianter». Ta med deg godt humør!

Neste dato for wikitreff er Wikitreff 28. november. Men hvem er gjest?. Påmelding nederst på siden. Legg inn nyere wikitreff på {{Wikitreff/Neste Wikitreff}}.

Wikitreff 28. november. Men hvem er gjest?[rediger kilde]

Takk til alle som kom på forrige wikitreff med faktisk.no. Hvem skal vi invitere neste gang? Kom med forslag, jo flere, desto bedre! Takk! --Astrid Carlsen (WMNO) (diskusjon) 3. jun. 2019 kl. 15:56 (CEST)

Temaet bruk av kart på WP kan kanskje være noe? Open street map er på full fart inn hos oss... Kanskje Haros kan orientere, han har gjort en imponerende innsats med dette? Evt med en eller annen OSM-bidragsyter? Kimsaka (diskusjon) 3. jun. 2019 kl. 18:07 (CEST)
Veldig bra forslag!--Astrid Carlsen (WMNO) (diskusjon) 4. jun. 2019 kl. 11:25 (CEST)

Wikitreff 23. mai med faktisk.no[rediger kilde]

Torsdag 23. mai kl 18:00 blir det Wikitreff igjen. Wikitreffet skal være i Kverneland-salen på Litteraturhuset i Oslo og faktisk.no skal innlede om hvordan de jobber med faktasjekking og hva de tenker om Wikipedia som prosjekt.

Vi reserverer plass i Kafe Oslo etterpå, for alle som vil fortsette praten. Velkommen! Wikimedia Norge kan dekke reiseutgifter for deltakere, ta kontakt med meg om det: astrid@wikimedia.no. Treffet er gratis og åpent for alle. Det er ikke noe krav om påmelding, men fint mht. bestilling av mat om de som har tenkt å komme setter navnet under:

Astrid Carlsen (WMNO), Jon Harald Søby (WMNO), Vinguru, Frankemann, Tarjeimo, Tore Sætre, Trygve Nodeland, Sigrun Espe, Bergenga, Ulf Larsen, Kjetil_r, Mewasul, Haros, Migrant + en kamerat (ikke på wiki), Ooo86

Nytt klokkeslett ?[rediger kilde]

Jeg legger merke til at det denne gangen er satt opp kl. 18.00 istedenfor 17.00 som det har vært tidligere ? Noen grunn til dette ? Selv vil jeg vel bare takke for endringen da jeg lett kommer for sent, og en slik endring kan gjøre det lettere å komme til tiden. Med vennlig hilsen Migrant (diskusjon) 21. mai 2019 kl. 02:06 (CEST)

Det var for å rekke styremøte i Wikimedia Norge først.--Astrid Carlsen (WMNO) (diskusjon) 24. mai 2019 kl. 12:25 (CEST)

Wikitreff i Tromsø 8. mars[rediger kilde]

Stedene for wikitreff og årsmøte i Tromsø 2019

I forbindelse med at Wikimedia Norge sitt årsmøte avholdes i Tromsø 9. mars, blir det et wikitreff den 8. mars i Tromsø. Vi får en omvisning på Perspektivet museum fra kl 17–18 og møtes på Casa Inferno etterpå. Wikimedia Norge dekker mat på Casa Inferno for alle påmeldte. Vel møtt! Astrid Carlsen (WMNO) (diskusjon) 20. feb. 2019 kl. 10:28 (CET)

Det er ikke noe krav om påmelding, men fint mht. reservering av bord om de som har tenkt å komme setter navnet sitt under

Astrid Carlsen (WMNO), Jon Harald Søby (WMNO), Tarjeimo, Jorid Martinsen (WMNO), Trondtr, Kjetil_r, Bergenga, Andrea Hegdahl Tiltnes (WMN), Harald Groven, eselmel, Geir-Arne Nilsen, Steinar Sneås Skauge, Hogne