Wikipedia:Wikitreff

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Wikitreffarkivet
Arkiv 1

Wikitreff er organiserte møter mellom wikipedianere. Som oftest er det bare angitt ett oppmøtested og en oppmøtetid. Dette er en «lillelørdagspils for wikipedianter». Ta med deg godt humør!

Neste dato for wikitreff er Wikitreff i Tromsø 8. mars. Påmelding nederst på siden. Legg inn nyere wikitreff på {{Wikitreff/Neste Wikitreff}}.

Wikitreff i Tromsø 8. mars[rediger kilde]

Stedene for wikitreff og årsmøte i Tromsø 2019

I forbindelse med at Wikimedia Norge sitt årsmøte avholdes i Tromsø 9. mars, blir det et wikitreff den 8. mars i Tromsø. Vi får en omvisning på Perspektivet museum fra kl 17–18 og møtes på Casa Inferno etterpå. Wikimedia Norge dekker mat på Casa Inferno for alle påmeldte. Vel møtt! Astrid Carlsen (WMNO) (diskusjon) 20. feb. 2019 kl. 10:28 (CET)

Det er ikke noe krav om påmelding, men fint mht. reservering av bord om de som har tenkt å komme setter navnet sitt under

Astrid Carlsen (WMNO), Jon Harald Søby (WMNO), Tarjeimo, Jorid Martinsen (WMNO), Trondtr, Kjetil_r, Bergenga

Workshop 10. november – Wikidata-verktøy[rediger kilde]

Lørdag 10. november fra 12:00 til 16:00 arrangerer Wikimedia Norge workshop for wikipedianere om mange av de tilgjengelige Wikidata-verktøyene og hvordan man kan bruke dem til å redigere Wikidata og også hvordan de kan brukes i samband med Wikipedia. Wikimedia Norge kan dekke reisekostnader for de som trenger det, ta kontakt med Jon Harald eller Astrid for mer informasjon. Man bør ta med seg egen datamaskin (ikke nettbrett), men vi har et par maskiner som kan lånes om det ikke lar seg gjøre å ta med.

Sted: Samisk hus, Dronningens gate 8b, Oslo.

Verktøy vi vil gå gjennom

Si fra om det er noe annet du synes vi bør gå gjennom også, og ta gjerne kontakt med Jon Harald om du har noen spørsmål.

Det er ikke noe krav om påmelding, men fint mht. bestilling av mat om de som har tenkt å komme setter navnet sitt under

PeterFisk, Kjetil_r, User:E tellus, Bergenga, Haros, Jorid Martinsen (WMNO), Vesihiisi, Migrant (trenger å låne en maskin), Premeditated, Einar Myre