Xenoblade Chronicles 2

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Xenoblade Chronicles 2
UtviklerMonolith Soft
UtgiverNintendo
DistributørNintendo eShop
ForfatterTetsuya Takahashi
KomponistYasunori Mitsuda
PlattformNintendo Switch
UtgivelseINT 1. desember 2017
SjangerActionrollespill
ModusEnspiller
AldersgrenseTeen (ESRB)
Nettstedxenobladechronicles2.nintendo.com
Del av serien Xenoblade Chronicles

Xenoblade Chronicles 2, kjent i Japan som Xenoblade 2, er et actionrollespill som er utviklet av Monolith Soft til Nintendo Switch og er en oppfølger til Xenoblade Chronicles fra 2010.[1]

I likhet med det tidligere spillet kontrollerer spilleren en hovedperson fra en gjeng på tre karakterer. Spillets, og karakterens ferdigheter, er basert på åtte elementer: ild, vann, vind, is, elektrisk, jord, lys og mørke. Både spilleren og motstandere har begrenset helse, og forskjellige angrep tømmer denne verdien. En konflikt blir vunnet når alle fiender har mistet all deres helse. Eller hvis spillerens karakter mister all sin helse, og ikke har noen mulighet til å bli gjenopplivet.

Spillet er satt til det fiktive landet Alrest, bebodd av massive skapninger kjent som Titans. Gamle legender påstår at menneskeheten en gang holdt til på toppen av «World Tree» et massivt tre i sentrum av Alrest, i et paradis kalt Elysium sammen med skaperen av deres verden. Men at menneskene etter hvert ble sendt i eksil, av ukjente grunner.

Hovedpersonen heter Rex, og hans Titan som heter Aegis. Aegis har to personligheter, Pyra og Mythra, som deler samvittighet, men har forskjellige evner. Som foreldreløs vokste Rex opp i landsbyen Fonsett i Leftherian Archipelago. Rex slår seg sammen med en gruppe kalt Torna, som ønsker ødelegge Aegis. De forsøker å finne veien til World Tree, et legendarisk paradis. Andre viktige figurer inkluderer også Malos, en annen Aegis og spillets viktigste antagonist.

Referanser[rediger | rediger kilde]