Wrong Turn 5: Bloodlines

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Wrong Turn 5: Bloodlines
Generell informasjon
UtgivelsesårUSAs flagg 23. oktober 2012
Prod.landUSAs flagg USA
Lengde91 min.
Språkengelsk
Bak kamera
RegiDeclan O'Brien
ProdusentJeffery Beach
ManusforfatterDeclan O'Brien
Foran kamera
MedvirkendeDoug Bradley
Camilla Arfwedson
Roxanne McKee
Annen informasjon
Budsjett$15 million
Prod.selskapSummit Entertainment
20th Century Fox Home Entertainment
Eksterne lenker

Wrong Turn 5: Bloodlines er en amerikansk skrekkfilm fra 2012, og den femte filmen i Wrong Turn-filmserien. Dette er en direkte oppfølger til Wrong Turn 4: Bloody Beginnings, og fortsetter historien om kannibal og seriemorderne Saw Tooth, One Eye og Three Finger. Filmen ble sluppet på DVD og Blu-ray i USA, den 23. oktober 2012.

Sammendrag[rediger | rediger kilde]

Hillickers-brødrene (Three Finger, Saw Tooth og One Eye) stakk av fra Glensville Sanatorium (i den forrige filmen) og sammen med faren deres - seriemorderen Maynard - starter de et blodbad i en liten by i Vest-Virginia. Samtidig er fem venner - Billy, Cruz, Lita, Gus og Julian - på vei til en festival. Underveis kjører de nesten over Maynard, som angriper dem. De skader Maynard i selvforsvar, og de blir pågrepet av sheriff Angela Carter (Camilla Arfwedson) og hennes assistent Biggs. Sheriff Carter tar de med til politistasjonen, og Hillickers tar livet av Biggs.

Ved politistasjonen, påstår Billy at han eier de narkotiske stoffene som egentlig tilhører vennene hans. Så han må bli værende på politi-stasjonen, men de andre blir løslatt. I mellomtiden kjører Hillickers-brødrene til ett kraftverk, og stenger av byens elektrisitet. Tenåringene tar inn på motell, og Cruz blir drept av Three Finger. Hillickers-brødrene tar Gus til fange. Lita blir angrepet av Saw Tooth, men hun kommer seg unna. Kannibalene skader Gus, før de dumper ham rett utenfor politi-kontoret. Sheriff Carter prøver å redde ham, men Hillickers-brødrene kjører over og dreper Gus med en lastebil. Carter snakker med noen via kortbølge-radio, og ber dem sende forsterkninger. Men de i andre enden, tror at meldingen bare er en spøk.

Julian og Billy finner Cruz, før Three Finger dreper dem med snøfreser. Sheriff Carter blir slått ned og tatt til fange. Maynard stikker ut øynene til Lita, før hun kommer seg unna. Carter våkner i en fengselscelle, med hendene bundet til taket og en hagle bundet til føttene sine. Maynard gir Carter valget mellom å bli brent levende eller bli skutt med hagle. Når de setter fyr på cellen hun sitter i, velger Carter å utløse en hagle-ladning og dør av skadene. Lita går på motorveien, ute av stand til å se noe. Hun ber om hjelp når en lastebil stopper. Lita setter seg i bilen, i den tro at hun er reddet. Men de i lastebilen viser seg å være Maynard og Hillickers-brødrene. Filmen ender med at Lita skriker i redsel, i det lastebilen kjører sin vei i natten.

Rolleliste[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]