Wrong Turn 4: Bloody Beginnings

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Wrong Turn 4: Bloody Beginnings
Generell informasjon
UtgivelsesårUSAs flagg 25. oktober 2011
Prod.landUSAs flagg USA
Lengde93 min.
Språkengelsk
Bak kamera
RegiDeclan O'Brien
ProdusentKim Todd
ManusforfatterDeclan O'Brien
MusikkClaude Foisy
Foran kamera
MedvirkendeJennifer Pudavick
Tenika Davis
Kaitlyn Leeb
Terra Vnesa
Annen informasjon
Budsjett$2 million
Prod.selskapSummit Entertainment
20th Century Fox Home Entertainment
Eksterne lenker

Wrong Turn 4: Bloody Beginnings er en amerikansk skrekkfilm fra 2011. Dette er den fjerde filmen i Wrong Turn-filmserien. Filmens oppfølger er Wrong Turn 5: Bloodlines fra 2012.

Sammendrag[rediger | rediger kilde]

I 1974, ved et lite sanatorium i Glensville. Vest-Virginia, viser Dr. Brendan Ryan (Arne MacPherson) en lokal psykiater ved navn Dr. Ann Marie McQuaid (Kristen Harris) rundt ved det psykiatriske sykehuset. Han viser henne tre deformerte pasienter kjent som The Hillicker Brothers (The Hillickers) bestående av Three Finger, Saw Tooth og One Eye, som ikke kan føle noen fysisk smerte. Når Dr. Ryan og Dr. McQuaid går videre, griper en av de psykiatriske pasientene en hårspenne fra Dr. McQuaids hår uten at legene legger merke til det. Pasienten gir hårspennen til Saw Tooth. De bruker hårspennen til å dirke opp låsen, og de stikker av fra sine celler.

De slipper løs alle de andre pasientene, og tar livet av alle vaktene og legene - inkludert McQuaid og Ryan. 29 år senere i 2003, er ni universitetsstudenter: Kenia, Jenna, Vincent, Bridget, Sara, Claire, Kyle, Daniel og Lauren på vei til sin venn Porter sin hytte på fjellet. Men de kjører seg vekk i en snøstorm og blir tvunget til å søke ly i Glensville Sanatorium. Hvor de overlevende kannibalene (The Hillickers) fremdeles bor. Tenåringene utforsker bygningen, og bestemmer seg for å vente til snøstormen roer seg. Lauren husker noen gamle historier om stedet og Hillickers-brødrene, men vennene hennes tror ikke på henne.

De legger seg for å sove, men Vincent - som sliter med søvnløshet – ser seg litt rundt. Han finner liket av Porter, og blir myrdet av Saw Tooth. Dagen etter raser snøstormen videre. De ser at Vincent mangler, og leter etter ham. Jenna blir vitne til at Hillickers deler opp Porters kropp, og hun advarer de andre. De finner Porters avkuttede hode, og Claire blir tatt til fange. Sara, Daniel og Kyle går til kjelleren, hvor de finner et arsenal av kniver og våpen. Hillickers fanger Daniel. De andre hører skrikene hans og prøver å redde ham. Men de kommer for sent, og han blir spist levende.

Sara ødelegger et vindu, og graver en tunnel gjennom snøen. De unnslipper, men Jenna blir drept av Saw Tooth. De prøver å komme seg unna, og Hillickers-brødrene jager etter dem på snøscooter. Jentene løper i hver sin retning, og One Eye dreper Bridget. Når dagen gryr, har Lauren frosset i hjel i snøstormen. Kenia blir oppdaget av One Eye. Sara kommer og redder henne, og de kjører sin vei på snøscooter. Men de kjører rett inn i piggtråd, og begge blir drept. Three Finger plukker med seg begge hodene deres, og kjører sin vei sammen med Saw Tooth og One Eye.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]