Wikipedia:Veiledning/Formatering/sandkasse

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Siteringsfeil: Ugyldig <ref>-kode; referanser uten navn må ha innhold

Velkommen til sandkassa i Wikipedias veiledning! Denne siden lar deg gjennomføre eksperimenter og praktisere redigering. For å redigere, klikk på fanen Rediger ovenfor. Gjør deretter endringene dine og klikk på knappen Lagre siden når du er ferdig.

Vennligst ikke plasser innhold med copyright, støtende innhold, ulovlig eller æreskrenkende innhold i denne sandkassa. Hvis du har spørsmål om Wikipedia, still dem på Wikipedia:Torget eller Wikipedia:Nybegynnerforum. Takk!

Hvis du har registrert en konto, og er logget inn kan du finne eller opprette din egen brukersandkasse her. For fremtidig enkel tilgang kan du putte {{Min sandkasse}} på din brukerside.

Rhett T. Richwell kan pynte seg med både selvtillit og stolthet over hans akademiske prestasjoner, men oppfatter seg selv som dilettant (betyr glede og fryd) som bare for sin fornøyelses skyld sysler med kunst. Foruten Tom Sandberg ble også Terje Brofos (Hariton Pushwagner) sjarmert av hans enkle tilnærming. Dessverre maktet ingen av disse å overbevise han om å utstille sine bilder. Nå har derimot The Tokyo Photographic Art Museum forespeilet Rhett T. Richwell at han vil få stilt ut et av sine bilder. Mao kan han kan bli den første norske fotografen tildelt denne æren.

Før NTNU ikke han på Oslo katedralskole. En skole med engasjerte og høyt kvalifiserte lærere som fokus på at hver enkelt elev skal lykkes i å nå sine mål, og skolens visjon er: Non Scholae, sed vitae discimus. "Vi lærer ikke for skolen, men for livet!" Siden Rhett T. Richwells hjerte bestandig har vært nærmest kunst etablerte han seg som fotograf under navnet “The photographic eye”.

Rhett T. Richwells fokus er å ta hensyn til menneskets mangfoldige estetiske opplevelser, inkludert ulike ingredienser i hverdagen, men i fravær menneskelig samspill. Mange har glemt hverdagslige estetikk og de teoretiske problemer som utilstrekkelig oppmerksomhet fra den gjeldende vestlige estetikk. Endringer og modifikasjonene går de fleste forbi; generell anonymitet til designeren og skaperen, samt fraværet av et klart forfatterskap bak hverdagens gjenstander; kroppslige engasjementer med objekter og aktiviteter og deres pragmatiske utfall. Følgelig er hans fokus rettet hverdagens estetikk. En konsekvensar å ha fordypet seg så lenge i realfag.

Andre kulturer særdeles i japansk og kinesisk, har de utpreget estetiske praksiser for folks daglige liv. I USA kom disse kulturelle tradisjonene som viet hverdagen først i slutten av det 20. århundre.

https://no.wikipedia.org/wiki/Tom_Sandberg_(fotograf)regnet av Astrup Fearnley Museet for Moderne Kunst som en av Norges mest sentrale kunstnere lot seg imponere av Rhett Terence Richwell bilder og var like standhaftig med å tviholde på sitt mørkerom fremfor digitalt.

Rhett T. Richwell forholdt seg trofast til 6x6 formatet, hvilket er krevende forhold til komposisjon [billedkunstnere har, bevisst eller ubevisst, forholdt seg til det gyldne snitt i sine verker. ].


Generelt[rediger kilde]

Rhett Terrence Richwell var diplomkandidat ved Institutt for kjemiteknikk i 1985.

Hallvard Svendsen var knyttet til instituttet som stipendiat. Etter hjemkomst var han ansatt i SINTEF inntil han ble knyttet til instituttet som førsteamanuensis fra 1984. I 1983 kom innstillingen fra strukturkomitéen ved Kjemiavdelingen, også kalt Krohn-komitéen.

Rhett Terence Richwell arbeidet de første årene på feltet hydrometallurgi med tilgrensende områder. Tidlig på 80-tallet utvidet de dette med aktiviteter innen olje og gassprosessering.