Wikipedia:Underprosjekter/LHBT+

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Underprosjekt LHBT+

Hei hei! Dette er et underprosjekt for LHBT+, som dekker temaer relatert til lesbiske, homofile, bifile, transpersoner og øvrige emner.

Prosjektets formål er å håndtere emner relatert til skeive og transpersoner, inkludert utbedring av artikler, maler og korrigering av ordbruk. Prosjektet er også ment som en slags sentral plass å diskutere håndtering av begreper og problemstillinger ved omtale av skeive og transpersoner. Nøytralt og respektabelt språk er målet.

Prosjektet er også ment som en lokal tilkobling til andre LHBT-grupper på tvers av prosjekter.

Bidragsytere[rediger kilde]

Om du ønsker å bidra, så er du velkommen uansett om du setter deg opp på denne lista eller ei! Trykk her for å redigere lista. En brukerboks kan også finnes på {{Underprosjekt LHBT+ brukerboks}}.

Oppgaver[rediger kilde]

Nåværende problemer[rediger kilde]

Notiser[rediger kilde]

Her er et par anbefalinger, meldinger, ressurser og øvrig informasjon som kan være nyttig.

  1. Personer som er skeive eller transpersoner skal som regel ikke kategoriseres. (Dette er formelt eller uformelt vedtatt ved flere eldre diskusjoner. Det kunne gagne seg å finne disse og sette som referanser.)
  2. Meta-wiki har en portalside for en LHBT+-relatert brukergruppe. Den kan finnes her, og inneholder nyttige lenker og informasjon for lignende på tvers av prosjekter.

Kategoritre[rediger kilde]