Wikipedia:Presse

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Presse

float

Informasjon på andre språk/Press information in other languages: nynorsk | english | english (meta) | deutsch | italiano | polski | svenska
For questions and other enquiries, please visit the embassy.

Wikipedia er en encyklopedi, eller et leksikon, som skrives av frivillige bidragsytere på internett, og utgis under den åpne GNU fri dokumentasjonslisens, noe som sikrer at innholdet kan brukes fritt.

Prosjektet startet i 2001 og finnes på godt over 200 språk med tilsammen over 35 millioner artikler. De største utgavene er den engelske og tyske, som begge er større enn Britannica og Store Norske Leksikon. Sett som hele er Wikipedia verdens største leksikon.

Den norske utgaven på bokmål og riksmål (no.wikipedia.org) har fra begynnelsen i 2004 vokst fra omtrent 1000 artikler til 418 114 i dag, og har over 50 000 registrerte bidragsytere.

Wikipedia utgis av den ideelle Wikimedia-stiftelsen, basert i San Francisco i USA.

Forskjellig informasjon

Pressemeldinger

Kontakt

For spørsmål eller intervjuer kan du kontakte våre norske pressekontakter eller Wikimedia-stiftelsen. Pressekontaktene er bidragsytere på Wikipedia. De representerer ikke Wikimedia-stiftelsen (utgiveren), og har ikke ansvar for Wikipedias innhold. De kan imidlertid svare på spørsmål om prosjektet.

Wikimedia Foundation

Wikimedia Foundation Inc.
149 New Montgomery Street, 3rd Floor
San Francisco, CA 94105
USA

Phone: +1-415-839-6885
Email: info(at)wikimedia.org
Fax: +1-415-882-0495