Wikipedia-diskusjon:Presse

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Engelsk kortversjon[rediger kilde]

Jeg har tenkt på det en stund, og ble påminnet av henvendelsen på Diskusjon:Hovedside#Press contact, at pressesiden burde ha noe informasjon på engelsk. Som vår engelskspråklige venn så overlegent antydet, kan det en underlig gang hende at utenlandske pressefolk ønsker kontakt med denne utposten av Wikipedia. For å legge til rette for dette mener jeg at et utdrag av Wikipedia:Presse bør være forståelig for dem som ikke snakker norsk. Vår norske pressekontakt er ikke uinteressant i en internasjonal sammenheng. --Eddi (Snakk) 12. apr 2006 kl.18:14 (UTC)

Utenlandske journalister og andre kan finne denne informasjonen på http://wikimediafoundation.org/wiki/Press_room, og det er nok også der de mest sannsynlig vil lete dersom de ikke forstår norsk. Jeg synes det ser temmelig teit ut med norske sider som er halvt på engelsk, og de fleste vil nok være av den oppfatning at denne siden retter seg mot et norsk publikum. Wolfram 12. apr 2006 kl.18:21 (UTC)
Presserommet er ikke uttømmende. Jeg mener vi bør ha en forklaring av det grunnleggende og evt. en lenke til presserommet. Norsk er ikke noe verdensspråk, men det er ikke totalt usannsynlig at det kommer noen innom her. --Eddi (Snakk) 12. apr 2006 kl.19:10 (UTC)

Behov for fletting[rediger kilde]

De følgende to trenger å bli flettet sammen

Jeblad 22. feb 2007 kl. 00:36 (CET)

Linken "Logo i høy oppløsning" virker ikke. Anyone? Marcus 21. sep 2007 kl. 15:33 (CEST)

Noen som skjønner lisensieringen her bør endre fra GFDL til hva som er dagens. —Helland 20. aug 2009 kl. 09:20 (CEST)