Wikipedia-diskusjon:Underprosjekter/Lydartikler

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Parenteser[rediger kilde]

Flott initiativ, leste gjennom veiledningen og har et spørsmål til denne: Skal informasjon eller delsetninger som står i parentes leses? Bruker:Btd 21. nov 2006 kl. 01:26 (CET)

Godt spørsmål. Jeg mener det stort sett bør leses, men dette er kanskje også et av tilfellene hvor man må skrive litt ekstra i manus for å få det flytende. Det kan vel også være tilfeller hvor det bør utelates. Generelt er det ikke så mye som bør stå i parenteser i artiklene, enten hører det hjemme i artikkelen eller ikke. Cnyborg 21. nov 2006 kl. 01:35 (CET)

Kategori[rediger kilde]

Før dette tar av, bør ikke malen som brukes autoimplementere alle norske lydartikler i en kategori på commons slik at de er ENKLE å finne igjen? :) OPus- (mld, film) 21. nov 2006 kl. 17:15 (CET)

Spennende[rediger kilde]

Jeg stiller meg til disposisisjon etterhvert. Flott for å lage litt positiv blest om wiki. Det finnes jo alerede endel verktøy for å spille inn masinell stemme. Hva med å lage midlertidige slike opplesninger på alle utmerkede artikeler slik at det i det minste er noe lydbasert der.. Det burde jo går rimelig for å få til --Petter Hansen 28. nov 2006 kl. 12:35 (CET)