Very Bad Things

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Very Bad Things
Generell informasjon
Utgivelsesår25. november 1998
Prod.landUSAs flagg USA
Lengde100 min.
SpråkEngelsk
Bak kamera
RegiPeter Berg
ProdusentCindy Cowan
Diane Nabatoff
Michael Schiffer
MusikkStewart Copeland
SjeffotografDavid Hennings
KlippDan Lebental
Foran kamera
MedvirkendeJon Favreau
Cameron Diaz
Christian Slater
Jeremy Piven
Daniel Stern
Leland Orser
Jeanne Tripplehorn
Annen informasjon
BudsjettUSD 10 millioner
TotalomsetningUSD 9,9 millioner
Prod.selskapGramercy Pictures
PolyGram Filmed Entertainment
Eksterne lenker

Very Bad Things er en svart komedie fra 1998 regissert av Peter Berg, basert på boken av Gene Brewer. Den har stjerner som Jon Favreau, Cameron Diaz, Christian Slater, Jeremy Piven, Daniel Stern, Jeanne Tripplehorn og Leland Orser.

Handlingsreferat[rediger | rediger kilde]

Før bryllupet med sin forlovede Laura arrangerer Kyle Fisher et utdrikningslag på et hotell i Las Vegas sammen med de aller beste kameratene sine: Charles Moore, Robert Boyd, brødrene Adam og Michael Berkow. Michael betaler Tina, en prostituert og stripper, for sex på badet og dreper henne ved et uhell. Kort tid senere kommer en sikkerhetsvakt for å undersøke alt bråket, og oppdager liket av Tina. I desperasjon dreper Boyd vakten. Boyd overbeviser vennene om å ta med seg kroppene, begrave dem i en ørken, og aldri snakke om det som har skjedd.

Men Adam sprekker under presset, noe som fører til en konfrontasjon med Michael. Adam truer med å fortelle alt til politiet. Michael ønsker å reise sin vei. Mens han reiser kjører han inn i Adams elskede minibuss. Adam løper foran bilen sin og blir knust i kollisjonen. Ved sykehuset hvisker Adam noe til sin kone Lois før han dør, samtidig som Boyd ser på gjennom et vindu. Lois krever å vite hva som skjedde i Las Vegas når hun finner en skriftlig tilståelse fra Adam. Fisher finner på en historie om Adam som hadde sex med en prostituert.

Boyd mistenker at hun ikke tror på dem, og han dreper Lois. Senere dreper han også Michael. Han finner deretter på en historie om at Michael, Lois, Adam hadde ett forhold til hverandre, i tilfelle politiet tar kontakt. Men Fisher bryter snart sammen og bekjenner historien til Laura, og hun krever at bryllupet hun har drømt om, skal gå som planlagt. På bryllupsdagen blir Fisher konfrontert av Boyd som krever alle pengene fra Adams livsforsikring. Fisher nekter og det oppstår en slåsskamp som ender med at Laura dreper Boyd. Laura krever at Fisher begraver Boyds kropp i ørkenen. Når Fisher er på vei hjem, mister han fokus og krasjer inn i en møtende bil.

Medvirkende[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kilde]


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]