Hopp til innhold

Brukerdiskusjon:Dalmiz

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Velkommen![rediger kilde]

Velkommen til Wikipedia og takk for at du vil bidra! Her er en rekke lenker du muligens vil kunne trenge.

Vi håper du vil like ditt opphold på Wikipedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt. Mvh. Torstein 21. feb 2006 kl.22:41 (UTC)

Artikkelen du har skrevet kommer ikke til å overleve på Wikipedia i den formen du har gitt den i dag. Husk at Wikipedia er et leksikon, ikke en blogg, oppslagstavle eller alternativ hjemmeside for en organisasjon. Liste over styremedlemmer og logg over møter dere har arrangert har ikke noe i et leksikon å gjøre.

Hvis du er i tvil om hvorvidt noe passer på wikipedia, tenk deg da at du skulle slå opp i Store norske leksikon for å lese om det samme emnet. Det er den sjangeren artikler vi vil ha. Alternativet til at artikkelen viderelenkes til Norges Røde Kors er at du skriver en kort redegjørende artikkel på inntil 4 linjer. Sjekk Wikipedia:Stilmanual hvis du trenger ytterligere tips om stil og sjanger. Mvh --MHaugen 24. apr 2008 kl. 23:54 (CEST)

Jeg har fjernet seksjonen om styremedlemmer og avholdte forum. Å linke den til Norges Røde Kors blir feil, da Oslo Røde Kors er et lokallag bestående av frivillige mens Norges Røde Kors utelukkende består av ansatte. Oslo Røde Kors er dessuten rent juridisk en annen organisasjon enn Norges Røde Kors. Jeg håper den kan stå slik den er nå. -Mvh Dalmiz
Jeg anbefalte deg fire linjer. Det betyr at du har mye forkortelse igjen før du er ferdig. Spørsmålet om «juridisk enhet» er ikke noe relevant argument heromkring, vi har lang tradisjon for å flytte/omdirigere forsøk på å skape artikler om lokallag. --MHaugen 29. apr 2008 kl. 23:55 (CEST)
Nå har jeg forkortet den selv. Velkommen med ytterligere bidrag her på wp, vi trenger bl.a. artikkelen Internasjonal humanitær rett. Mvh --MHaugen 30. apr 2008 kl. 08:45 (CEST)

Er det ikke bedre at jeg som har kunnskap om gruppa redigerer den? F.eks. er det utvilsomt riktig at den er norges ledende frivillige gruppe med fokus på IHR. Jeg trodde noe av poenget med Wikipedia var å ha lengre, interessante artikler og ikke bare noen få linjer

Både ja og nei. Det er veldig bra at du skriver om gruppa, men jeg som ikke aner noe om gruppa kan ikke uten videre se at det er «utvilsomt» den ledende gruppa for noenting i Norge. Her må du komme med referanser - hvem utenfor IHR-gruppa har sagt at den er ledende (og selvfølgelig, hvor mye kan man stole på den som sier det - en forskningsrapport fra et universitet er f.eks. mer troverdig enn se&hør). Laaknor 8. mai 2008 kl. 13:38 (CEST)[svar]
Denne avisartikkelen kan ikke brukes som kilde til "norges ledende", ettersom det utfra sammenhengen ser ut som om journalisten siterer sitt intervjuobjekt i IHR. Jeg tror det vil være en svekkelse for artikkelen dersom du hele tiden insisterer på at den skal inneholde slike konkurransepregede karakteristikker. --MHaugen 11. jun 2008 kl. 00:35 (CEST)

Nei, intervjuobjektet sa aldri det, og det er et faktum at det faktisk er norges ledende IHR-gruppe. Det er synd at du ser ut til å påberope deg en slags sensurrolle her, og ikke vil akseptere selv dokumenterte påstander. Det dreper ihvertfall mitt engasjement med tanke på å bidra med artikler her i fremtiden.

Hvis det er et faktum - hvor står det! Er det noen andre grupper som sier at «Oslo er ledende»? Det er et ganske stort sprang å skrive om gruppa, og å skrive at gruppa er den største/beste/ledende/morsomste i Norge - du må komme med en fornuftig referanse, ikke bare «sånn er det bare». Laaknor 18. jun 2008 kl. 11:51 (CEST)