Unger Fabrikker

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Unger Fabrikker AS
Org.formAS
BransjeProduksjon av såpe og vaskemidler, rense- og polermidler
Etablert1922
HovedkontorNabbetorp Narntegata 25
1636 Gamle Fredrikstad
StyrelederPål Frithjof Tandberg
Adm.dir.Jan Ivar Ruud
Antall ansatte127 (2023)
OmsetningNOK 874 millioner (2022)
ResultatNOK 42 millioner (2022)

Unger Fabrikker A.S er en av Europas ledende produsenter av anioniske overflateaktive stoffer, og den eneste av sitt slag i Skandinavia. Unger produserer og eksporterer over hele verden et bredt utvalg av overflateaktive råvarer som brukes i husholdningsvaskemidler, personlig pleie og institusjonsprodukter, samt funksjonelle tilsetningsstoffer for industrielle applikasjoner.

Et sofistikert produksjonsanlegg i verdensskala som bruker den nyeste teknologien, med jevn høy kvalitet og et velutviklet distribusjonssystem – sammen med en fordelaktig beliggenhet med egen havn, gjør Unger til en fullstendig pålitelig global partner.

Siden starten i 1922 har Unger etablert det vi stolt tror er det mest omfattende nettverket av agenter og distributører rundt om i verden, alle dedikert til å møte kravene til moderne industri.

Ungers produktspekter omfatter overflateaktive stoffer for arbeidshest for store volumapplikasjoner, skreddersydde produkter for spesiell bruk og konsentrater forhåndsblandet til kundenes spesifikasjoner for den mest praktiske håndteringen.

Priser[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kilde]


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

  • Artikkelen mangler oppslag i Wikidata