The Riches

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
The Riches
orig. The Riches
Generell informasjon
Sjanger Drama
Nasjonalitet Amerikansk
Sesonger 2
Lengde 48 minutter min. (per episode)
Foran kamera
Medvirkende Eddie Izzard
Minnie Driver
Shannon Woodward
Noel Fisher
Aidan Mitchell
Todd Stashwick
Gregg Henry
Bak kamera
Skapere Dmitry Lipkin
Sending
Periode 12. mars 2007Avsluttet
Eksterne lenker
IMDbRedigere på wikidata

The Riches (også stavet The Ri¢hes) er en amerikansk TV-serie med Eddie Izzard og Minnie Driver i hovedrollene. Tittelen på serien skulle opprinnelig være Low Life, men dette ble senere endret. Serien ble utviklet av Dmitry Lipkin, og den første episoden, skrevet av Lipkin sammen med Eddie Izzard, ble sendt på amerikansk TV den 12. mars 2007.

Plott[rediger | rediger kilde]

Serien kretser rundt Izzard og Driver som Wayne og Dahlia Malloy, et Paveepar som reiser rundt med sine tre barn Di Di, Sam og Cael og lever av småsvindler og tyverier.

I første episode av serien slipper Dahlia ut av fengsel, og i løpet av sitt to år lange fengselsopphold har hun blitt avhengig av narkotika. I hennes fravær har Wayne og barna fortsatt med svindling over hele landet, og etter å ha hentet Dahlia i fengselet og avgitt paveeleiren et raskt besøk reiser de videre for å unngå et arrangert ekteskap som planlegges for Di Di. Wayne stjeler slektens sparepenger, og familien flykter. Etter å ha truffet på noen slektninger involveres Malloy-familien i en bilulykke, hvor et meget rikt ektepar omkommer. De forstår at de ikke kan returnere til paveeleiren, og de bestemmer seg i stedet for å ta identiteten til det døde ekteparet (Doug og Cherien Rich).

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]