The Human Centipede 3 - Final Sequence

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
The Human Centipede 3 - Final Sequence
Generell informasjon
UtgivelsesårUSA 22. mai 2015
Prod.landNederland Nederland
Lengde102 min.
Språkengelsk
Bak kamera
RegissørTom Six
ProdusentTom Six
ManusforfatterTom Six
MusikkMisha Segal
Foran kamera
MedvirkendeDieter Laser
Laurence R. Harvey
Robert LaSardo
Eksterne lenker

The Human Centipede 3 - Final Sequence er en engelskspråklig nederlandsk skrekkfilm fra 2015, skrevet og regissert av Tom Six. Dette er den tredje og siste filmen i The Human Centipede-trilogien.

Sammendrag[rediger | rediger kilde]

Bill Boss (Dieter Laser), en psykotisk fengselsansatt, ser på filmen The Human Centipede 2 - Full Sequence sammen med sin revisor Dwight Butler. Bill sier han hater filmene, samtidig som føttene hans blir massert av hans assistent, Daisy, som sier at hun liker filmene. Bill angriper henne før får beskjed om et angrep som har funnet sted i fengselet. En vakt har blitt knivstukket av en fange. Som straff, brekker Bill armen til fangen (Tommy Lister) og han lover å gjøre dette igjen når fangen er helbredet.

Tilbake på kontoret sitt, mottar Bill en pakke. Bill avslører til Dwight at pakken er en krukke av spesielt importerte tørkede klitoris fra Afrika. Bill torturerer en voldelig fange (Jay Tavare) med kokende vann. I et forsøk på å få respekt fra fangene, kastrerer Bill en av fangene (Robert LaSardo) og spiser hans kokte testikler til lunsj. Daisy blir tvunget til å utføre munnsex på Bill foran Dwight. Etterpå spiser Daisy en av de tørkede klitoris, fordi hun tror at dette godteri.

Bill får mareritt om å bli voldtatt av den innsatte fangen som han kastrerte, etter å ha drukket seg full etter en intens krangel med Dwight. Dwight foreslår at alle fangene burde bindes sammen munn til anus, for å danne en gigantisk menneskelig fengsel-tusenbein. Han hevder at dette vil forhindre at folk begår mer kriminalitet. De to første filmene i trilogien blir vist i fengselets kantine, og fangene skjønner hva som kommer til å skje med dem. Et fengselsopprør bryter ut, og flere vakter blir skadet. Bill og Dwight låser seg inn på et kontor og hopper ut av vinduet, i det forsterkninger dukker opp.

Opprøret blir slått ned. Bill skyter alle fangene med beroligende midler, og klargjør dem til operasjon. Bill og Dwight besøker Daisy, som havnet i koma under fengselsopprøret. Dwight sier at han elsker henne, samtidig som Bill voldtar hennes ubevegelige kropp. En del av tusenbeinet er fullført, når guvernør Hughes dukker opp. Han er frastøtt over det han ser. Hughes mener med at Dwight og Bill er sinnssyke, og bør få dødsstraff før han forlater fengselet i avsky. Filmen ender med Dwight og Bill feirer sin suksess, etter at hele tusenbeinet er fullført. Bill skyter Dwight, før han står naken i ett vakttårn og ser ut over det menneskelige tusenbeinet sitt.

Rolleliste[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]